Blog

Missie geslaagd: kleding shoppen voor ons gezin

H&M jurk by dagmar valerie

We hebben genoten van een geweldige vakantie in Oostenrijk en eenmaal weer op Nederlandse bodem, ontdekte ik dat de SALE was begonnen. Dat kwam goed uit, want na het uitpakken van de koffers kreeg ik de smaak te pakken om op te ruimen. De kledingkasten werden op de Marie Kondo-manier ontruimt, om daarna weer te vullen met items waar we blij van worden. Veel kleding mocht weer op een nette manier de kast in, maar ook veel items haalden de kast niet meer. Op deze manier zie je in één oogopslag al jouw blijmakers én wisten we precies welke items een mooie aanvulling zouden zijn. Om de garderobe compleet te maken, mocht er geshopt worden! We hebben de sale goed benut en van de gelegenheid gebruik gemaakt om extra leuke kledingstukken te shoppen. Lees je mee?

Hoera, de sale is begonnen!

Jord ging lekker zelf even de stad in om kledingstukken te passen. Zijn missie? Mooie overhemden, zomerse shirts en een goede broek. Vaak shop ik ook voor hem bij gebrek aan tijd (of anders gezegd: prioriteit), maar zelf mooie items uitzoeken is natuurlijk ook een feestje. Voor Lucas slaagde ik onwijs goed bij H&M. Daar heb je eenmaal mooie kinderkleding voor een zacht prijsje. Omdat er zoveel aanbiedingen en acties bij H&M waren (nu 10% extra korting!), kocht ik ook alvast wat kledingstukken voor de koudere maanden. Het was echt betaalbaar, waardoor ik in grotere maten schoenen, een jas en zelfs – hou je vast – een kersttrui kocht! Haha, te leuk om dat tijdens de hittegolf te doen, maar het was zo gunstig voor de portemonnee en dan kan je die trui maar beter alvast in huis halen nietwaar? Ik moest wel een beetje gokken voor de juiste maat, maar ik denk dat het goed zal zitten. Of dat daadwerkelijk zo is, gaan we merken over een half jaar!

Kleding voor Lucas

Voor Lucas ben ik heel goed geslaagd. Zo is hij voorzien van mooie korte broeken, spijkerbroekjes, shirts, truien en zijn eerste stoere boxers. Ook kocht ik twee schattige pyjama’s en zachte sokjes. Ons kleinste vriendje heeft weer veel moois om aan te trekken nadat hij zijn groeispurt heeft gehad. Wat heb ik toch een grote jongen in huis!

Wat ik voor mijzelf kocht…

Voor mijzelf kocht ik dit leuke jurkje dat ik op de foto draag. Het jurkje heeft een botanische print en het bevat natuurlijke tinten. Hij sluit mooi aan en bevat een luchtig stofje; perfect voor deze zomer. Ook shopte ik een heerlijk donkerbruin vest, als ik die eenmaal aan heb dan kan ik er waarschijnlijk in gaan wonen haha. Ik waarschuw mijzelf alvast zoals je kunt lezen. Ten slotte kocht ik een zwarte pantalon, maar die heb ik toch teruggebracht. Ook al was hij erg betaalbaar, hij zat nét niet helemaal naar wens. Dan weet ik dat hij ongedragen in de kast blijft liggen en dat vind ik echt zonde. Maar ik ben heel erg blij met het jurkje en het vest, twee absolute nieuwe favorieten!

Missie geslaagd!

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen hoe ik voor mijn gezin ben geslaagd. De sale is nog in volle gang, ideaal als je nog wat nodig hebt om jouw garderobe aan te vullen. Nu kan het, maar dan een stukje goedkoper. Kijk ook even wat je verwacht nodig te hebben in het najaar. Die kleding shop je juist in deze periode voor een zacht prijsje, omdat de winkels van deze items af moeten om ruimte te maken voor nieuwe collecties. Veel shopplezier!

Warme groetjes en veel liefs,
Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.