Blog

Mijn zomerse wishlist – Nieuwe bergschoenen, bikini en telefoon

Wat een feestje, de zomer staat voor de deur en het is niet voor niets mijn favoriete seizoen! De lange zomeravonden, ijsjes eten, zomerse outfits en dagen op het strand vind ik fantastisch. Het buitenleven lonkt en daarom heb ik een gezellige wishlist gemaakt met zomerse items die ik dolgraag zou willen benutten om de zomer onvergetelijk te maken. Lees je mee wat er op mijn wishlist staat?

Duizend bommen en granaten – Dit spel is echt ge-wel-dig. In de zomer spelen we heel graag gezellig spelletjes, bijvoorbeeld buiten in de tuin of op vakantie. Waar we ook naartoe gaan, spelletjes gaan mee! We hebben al heel vaak Duizend bommen en granaten gespeeld, maar dit spel hebben we zelf nog niet. Een fantastische investering als je het mij vraagt voor al die leuke reisjes die we gaan maken, daar mag dit spel niet ontbreken!

Bergschoenen – We gaan de bergen trotseren met onze kleine erbij en we kunnen niet wachten om Oostenrijk weer te kunnen bewonderen. Het blijft onze favoriete bestemming en het wordt tijd dat ik goede bergschoenen aanschaf. We gaan (bijna) elk jaar de bergen in en ik loop nog steeds op simpele sneakers. Ik zoek daarom goede wandelschoenen voorzien van een goede zool en die vooral niet zo zwaar zijn. En als ik dan toch de uitstraling mag bepalen, dan heel graag bruine of zwarte schoenen. Zal ik slagen? Schoenen vind ik altijd erg lastig om te shoppen, fingers crossed!

Nieuwe bikini – Zwart met stipjes of toch een leuk printje? Er komt deze zomer een nieuwe bikini, want de vorige heb ik iets te goed benut! Ik denk dat het een triangle bikini van LASCANA gaat worden, maar een stijlvol badpak kan ook prachtig staan… Ik ga mij eens goed verdiepen in swimwear, ik ben benieuwd of ik met een mooie bikini zal eindigen!

Nieuwe telefoon Samsung S10 – Op het moment van schrijven had ik dringend een telefoon nodig, want mijn camera en batterij begaven het zo goed als tijdens de citytrip naar Londen. Een beetje jammer, vooral omdat ik zo aan mijn telefoon gehecht was en hoopte er nieuw leven in te kunnen blazen. Helaas was dat niet meer mogelijk, vandaar dat ik nu geniet (het was even wennen, maar nu ben ik er heel erg blij mee) van mijn nieuwe aanwinst: de Samsung S10 met prachtige camera. Ik hoop veel meer te kunnen fotograferen en het plezier in het maken van foto’s weer terug te vinden.

Verticale tuin – Yes, een puntje op mijn wishlist die al héél lang wacht om afgevinkt te worden. Deze zomer gaat het gebeuren: er komt een verticaal stukje tuin! Het is een soort schutting waar je allemaal bloemetjes en groente/fruit in kunt plaatsen. Je werkt in de hoogte en dat ziet er echt heel gezellig uit. Zo leuk om de tuin steeds meer helemaal eigen te maken! Het gaat een kleur en geurexplosie worden door alle mooie bloemen die we hebben gezaaid.

Gezellige solar lampjes – Om de tuin compleet te maken, vind ik het een feestje om er solar lampjes op te hangen. Ook gaat de tuinkachel veel en vaak aan in de avonden, hoe fijn is het om sterren te kijken onder een dekentje met een knetterend haardvuurtje op de achtergrond? Magisch!

Zomerse tops – Vrolijke korte broeken vragen om leuke, zomerse tops! Met een jurkje ben je snel klaar, maar boven een broek vind ik het fijn om leuke shirts te dragen of zomerse blousejes. Streepjes of printjes, zomerse kleuren en zachte materialen; ik maak mijn garderobe graag summerproof voor al die mooie herinneringen die we gaan maken. Ik kan niet wachten om onze vakantieplannen te beleven!

Het boek Ik was advocaat, nu ben ik mijzelf – Na een toptijd, een topstage en een topbaan volgde een burn-out. Een burn-out op 27-jarige leeftijd. Tijdens haar herstel ontdekte Judith Noordzij beetje bij beetje wie zij is en wat haar gelukkig maakt.  Dit boek is een inspirerende gids om ook jezelf te worden. Ik verheug mij erop om deze must read te lezen!

Aardbeien – Oneindig veel aardbeien, daar verheug ik mij ontzettend op deze zomer. En ik ben niet de enige in ons gezin die hier zo gelukkig van word, we genieten er allemaal met volle teugen van. Aardbeien op pannenkoekjes, op brood, als fruitwater, in een zelfgemaakt ijsje of in een bakje om lekker op te eten… En wat dacht je van verse appeltaart met slagroom en aardbeien? Mag het alsjeblieft alvast zomer zijn? Wij hebben de tuin alvast aardbeienplantjes-proof gemaakt en zijn klaar voor dit allerlekkerste seizoen.

Wat staat er op jouw zomerse wishlist?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.