Blog

Mijn wishlist voor autumn / winter 2020

Lieve allemaal, genieten jullie ook zo van de mooie herfstdagen? De dagen worden korter en donkerder, maar tegelijkertijd heeft het ook iets gezelligs. De wintertijd is een feit en de garderobe met fijne kledingcombinaties wordt gevuld met herfstkleuren en warme items. De dampende koppen thee staan vaker op tafel en we maken thuis lekker cozy. De bomen verliezen hun bladeren en dieren maken zich klaar voor de winter. En zo bereiden we onszelf ook voor op het najaar. De wisseling van de seizoenen heeft iets magisch. Ben jij al klaar voor de herfst? Deze items op mijn wishlist maken het najaar compleet. Lees je mee?

Kleding voor de mooie herfstdagen

Zag je die fantastische broek in de kleur cognac van Peggy in Wie is de Mol? Sinds ik die heb gezien, wil ik niets liever dan ook zo’n skinny broek in deze prachtige kleur. Ook een paar warme truien wil ik graag toevoegen om de winter goed door te komen. En als kers op de taart zoek ik de perfecte bruine coat, maar die zoektocht is nog niet voorbij. De jas moet voldoen aan een hoop eisen; de perfecte lengte, goede knopen, aansluitende pasvorm… en niet onbelangrijk; de jas mag lekker warm zijn. Ik ben benieuwd of ik de droomjas kan vinden voor komend seizoen. Ook lijkt het mij geweldig om meer sieraden te dragen. Een gouden ring die past bij mijn trouwring lijkt mij heel mooi om te dragen. Wellicht dat er een subtiel steentje in verwerkt mag worden, maar eerst wil ik een paar combinaties proberen om te ontdekken hoe het staat. Bij de Bijenkorf heb ik al mooie ringen gespot, het assortiment is er erg groot en voor elke sieradenliefhebber kun je hier terecht. Ik draag meestal dezelfde sieraden, waaronder mijn trouw- en verlovingsring, een gouden armbandje en gouden ketting. Bijpassende oorbellen van goud zouden er goed bij staan en ik verheug mij op het vaker dragen van deze sieraden.

Een smartwatch voor dames

Ik combineer mijn outfits graag met een mooi horloge. Toch twijfel ik al een tijdje of een smartwatch wellicht iets voor mij is. Een horloge voor dames kan namelijk stijlvol zijn en zoveel meer aangeven dan de tijd. Je kunt er berichten op lezen, hij houdt de stappen bij en verschillende functionaliteiten kunnen het dagelijkse verrijken. Denk aan bepaalde afspraken die je erop kunt lezen of handige reminders voor jezelf; ik heb al stijlvolle smartwatches  voor dames ontdekt die mij erg aanspreken. Ik ga mij verdiepen in onder andere de batterijduur en de verschillende merken om tot een goede keuze te komen, gezien het een grote uitgave is.

Mijn moestuinplan voor 2021

Mijn moestuinplan voor het nieuwe seizoen mag niet ontbreken op deze wishlist. Ik ben lekker aan het plannen en indelen hoe de (moes)tuin er volgend jaar uit mag zien. Ik geniet volop van alle kennis die ik op mag doen, zodat ik het volgend jaar mag ervaren en vooral toe kan passen. Genieten van groei en bloei, ik verheug mij nu al op de lente! En in de tussentijd verdiep ik mij in het laten groeien van groentes vanaf de vensterbank. Bijvoorbeeld paprika, tomaat en pepers. Ik ben erg nieuwsgierig naar de uitkomsten en hou jullie op de hoogte!

Gezelligheid in huis

Echte blijmakers voor komend seizoen zijn nieuwe kussens voor op de bank en een nieuw kleed. Lekker een boekje lezen krijgt op deze manier een upgrade! Het ziet er gezellig uit en het maakt de woonkamer helemaal af. Over het interieur gesproken, ik ben erg blij dat we binnenkort worden verrijkt met een bureaustoel. Daardoor houden we het thuiswerken langer vol. Een goede werkhouding is een must en door de maatregelen heeft onze woning er een extra functie bijgekregen. Gelukkig hebben we een grote zolder waar we onze creatieve en effectieve werkflow de ruimte kunnen geven. Letterlijk en figuurlijk! Een nieuwe bureaustoel was zeer welkom en heel fijn dat deze bestelling al snel binnenkomt.

Ik hoop dat jullie ook net zoveel zin hebben in het najaar als ik. Deze wishlist vond ik erg gezellig om met je te delen en ik wens je mooie herfstdagen toe. Geniet ervan!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.