Blog

Mijn favoriete Protest outfit voor de zomer 2021

Protest 2021 SS21 By Dagmar Valerie

Hoera, de zomer komt eraan en ik mocht een outfit uitkiezen bij een van mijn favoriete merken: Protest. De kleding blijft mij verrassen en ik ben helemaal verliefd op de nieuwste collectie. De items zijn van fantastische kwaliteit, gaan lang mee en zijn lekker zacht. Comfort combineren met een vlotte uitstraling; ik word er blij van. Daarom omarm ik de nieuwe collectie, want ik kon bijna niet kiezen. Ik kwam een klassiek, zomers t-shirt tegen en toen klikte ik voor het eerst op ‘shop deze outfit’. En daar heb ik absoluut geen spijt van!

Shop deze Protest outfit

Echt heel leuk om je te laten inspireren! Dat kan hartstikke goed op de site van Protest, waar de hele collectie op een innovatieve manier wordt gepresenteerd. De video’s waarbij de modellen de kleding dragen vind ik waardevol; je beleeft de kleding meer en ziet nog beter wat je gaat kopen. De site maakt de online shopbeleving tot een feestje! Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de jurkjes kunnen vallen en hoe een tuniekje zit. De collectie jurkjes van Protest is al-tijd geweldig, maar de tunieken zijn ook extra aantrekkelijk om te shoppen. Bikini aan, tuniekje erover en je bent ready to go voor een onvergetelijke dag aan zee. Ik kwam een stijlvol shirt tegen en liet mij verrassen door op de knop ‘shop deze outfit’ te klikken. Dat pakte goed uit, want ik werd verliefd op het broekje en de bijbehorende trui. Beide items kan je erg goed combineren met andere kledingstukken, maar als geheel zou ik de outfit ook regelmatig gaan dragen in de zomer. Meestal kies ik er bewust voor om in mijn comfortzone te blijven, maar met deze outfit durf ik eruit te stappen. Ik wil de set bijvoorbeeld dragen naar het strand of als ik lekker in de volkstuin aan de slag zal gaan. Oh wat kan ik uitkijken naar de warme zomerdagen. Het is in ieder geval al rokjes dag geweest, nu is het aftellen tot de zomer om het hoekje komt kijken. En ik kan niet wachten gezien de perfecte outfit in de kast ligt!

Mijn favoriete Protest outfit voor de zomer 2021

Mijn favoriete zomeroutfit van 2021

Ik liet mij verrassen door de trends van dit moment. Protest weet als geen ander hoe je sportieve, maar stijlvolle outfits kunt dragen. En laat dat precies mijn stijl zijn! Ik vond het leuk om te zien hoe de laatste trends verwerkt zijn in deze collectie. Denk aan de kleurblokken die nu erg populair zijn. Het geeft je outfit een frisse, nieuwe look! De trui komt uit de NXG collectie, waarbij de sweaters zijn gemaakt van zware kwaliteit katoen met een zachte peach finish. NXG staat voor Next Generation Streetwear met een luxe uitstraling. NXG valt op door het gebruik van hoogwaardige stoffen, authentieke washing en opvallende details. Denk aan het panterprintje dat ook in de sweater verwerkt is, waardoor de trui goed gedragen kan worden boven de Flowery 21 short. Deze short bevat en tailleband gemaakt van gehaakt kant en is voorzien van een trekkoordje. De short heeft zijzakken en bevat de populaire dierenprint. De outfit zit ongelooflijk lekker door de mooie materialen die zijn gebruikt en ik ben verliefd op de kleurencombinatie!

Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe outfit van Protest. Echt een feestje dat ik nu alvast de sweater kan dragen in combinatie met een zwarte denim. Ik verheug mij extra op de zomer zodat ik deze outfit met veel plezier (en trots!) kan dragen. Die quote op de rug van het shirt is toch fantastisch? De collectie van Protest is een feestje om te bewonderen, ontdek het zelf op hun website en geniet van het nieuwe (mode)seizoen.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.