Blog

Maak je klaar voor de feestdagen en sluit het jaar 2023 goed af!

De laatste weken van 2023 zijn aangebroken, ik kan het amper geloven. De herfst heeft haar intrede gedaan en de storm is gelukkig weer gaan liggen. Terwijl de dagen korter en kouder worden, heeft deze wintertijd ook iets magisch. We keren meer naar binnen en maken het thuis gezellig. Binnenkort versieren we thuis met Sinterklaasknutsels en maken we ons klaar voor de feestdagen. Een drukke, maar gezellige periode breekt aan!

Dankbaar voor de feestdagen met elkaar

Ik verheug mij op de feestdagen vol dierbare momenten met elkaar. Ook kijk ik uit naar het maken van herinneringen en deze te koesteren. Van kleine en grote geluksmomenten tot gezellige tradities die we in stand houden en nieuwe rituelen die we creëren. Dankbaar voor alles en iedereen waardoor we worden omringd. In kleding waar we ons goed in voelen, om comfortabel en stijlvol voor de (feest)dag te komen. De kids waarschijnlijk in matching overhemdjes of een foute kersttrui, omdat het hen zo schattig staat. En ik in een zwarte kerstjurk met gouden accessoires. Ook kun je mij de komende periode regelmatig zien in deze prachtige zwarte trui met gouden details op de mouwen. De trui is heerlijk zacht van binnen en ik ben er helemaal verliefd op. Net als het dragen van mooie blouses, daar is het de perfecte periode voor. Bodhi – ons hondje –  krijgt misschien een kerststrik, maar we moeten eerst even kijken hoe ze op de boom gaat reageren. Het is onze eerste kerst met elkaar en ik ben erg benieuwd naar haar reactie.

De drukste én gezelligste tijd van het jaar

Van de verjaardag van Lucas, Jordy en mij tot het zetten van de schoen met Sinterklaas, kerstdiners en het zingen van kerstliedjes terwijl we de boom versieren. De drukste, maar gezelligste periode van het jaar staat voor de deur. Kinderfeestjes, de intocht van de Sint gevolgd door de kerstdagen en oliebollen als toetje; het is een periode waarin de balans iets verder te zoeken is, terwijl we het juist dan zo goed kunnen gebruiken. Mij helpt het om regelmatig naar buiten te gaan en de natuur op te zoeken, lekker even ontspannen omringd door groen. Daar helpt ons hondje Bodhi goed bij, ook al regent het, dan moet je toch naar buiten. En het is dan extra fijn om weer in ons warme huis terug te keren.

Lichtpuntjes

Wij maken ons klaar voor de laatste weken van het jaar. Een jaar waarin we dankbaar terugblikken op de dromen die we mochten realiseren en de groei die we doormaakten. Een jaar vol verrassingen, ups en downs die we trotseerden. Verlies, verdriet en liefde wisselden elkaar in rap tempo af. Een tijd van veranderingen die we vol vertrouwen zijn aangegaan en ruimte om te ontwikkelen. Het was zeer bewogen en intens, maar tegelijkertijd ook prachtig en verrijkend. En met de feestdagen staan we stil bij deze ontroerende en inspirerende momenten die zijn geweest en gaan komen en bij alle lichtpuntjes om ons heen.

Op naar een warme, liefdevolle afsluiter van 2023!

Veel liefs,

Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.