Blog

Liefde maakt blind, dus ik heb een nieuwe bril!

Ik zag het niet meer zo zitten, liefde maakt blind… Flauwe grapjes, maar het komt erop neer dat ik de laatste tijd met veel hoofdpijn rondliep en last had van het zicht. Nu speelt CVS (Chronisch Vermoeidheidsyndroom) en Fibromyalgie wel mee, mijn spieren kunnen moeilijk ontspannen en de oogspieren werken daardoor ook iets anders bij mij. Dat maakt het lastiger om te beoordelen hoe het nu gaat met mijn zicht, elke dag is immers anders (ik had een keer -4 en een dag later +2 bij een meting haha). Maar nu hebben we een gouden tussenweg genomen en heb ik een nieuwe bril. Kijk (me so funny!) je met mij mee?

De brillenmodeshow 
Op 3 september was het zover, mijn mama en ik mochten aanwezig zijn bij de brillenmodeshow van Eyewish op een prachtige locatie, namelijk het Rijksmuseum. We keken er onze ogen uit (ik ben echt op dreef én heel flauw met die brillen en ogen woordgrapjes) en waren erg onder de indruk. Dat kan ook haast niet anders, het was zo’n magische en stijlvolle omgeving. Alleen al de locatie maakte dat we ons erg bijzonder voelden. De brillenmodeshow was een groot succes, de leukste trends kwamen voorbij en ik werd er gelijk enthousiast van. Zoveel moois op een rij, prachtige merken en ook nog eens superleuke looks, ik ben fan!

Trends bij Eyewish
May-Britt Mobach presenteerde de nieuwste brillentrends, die vanaf september verkrijgbaar zijn. Dit najaar zien we de klassieke en elegante brilmonturen met unieke details zoals strass steentjes en parels. Maar ook de wat zwaardere bold haute couture en oversized  monturen met grote glazen. We zien de vlinderbril en het ronde brilmontuur van ‘toen’ terug en ook de klassieke clubmaster is dit najaar sterk aanwezig. De paars-trend van dit voorjaar zet zich door, met name in de damesbrillen. Voor mannen is de kleur blauw deze winter een belangrijke eyecatcher. Genoeg mooie trends om van te genieten!

IMG_0670

Maar… waar heb ik voor gekozen?
Ik vond het heel spannend om een bril uit te kiezen, want het is zo bepalend voor je gezicht en uitdrukking. Een bril geeft je look gelijk een andere uitstraling en dan moet het wel overeenkomen met wat je belangrijk vindt. Het was erg grappig, want ik stapte de winkel binnen en liep gelijk naar een montuur toe. Ik zette het op en het was letterlijk liefde op het eerste gezicht. Ik heb erna nog tientallen monturen gepast, maar er zat niet een zo fijn en passend als die ik heb gekozen. Ik kon deze dan ook niet meer laten gaan en koos voor de Club Deluxe trend. Daarbij kijk je naar klassieke monturen met een vrouwelijke silhouet en luxueuze afwerking. Het is een stijlvolle Gucci bril geworden en ik vind het helemaal niet meer erg om een bril te dragen. In tegendeel, er gaat namelijk een hele wereld voor mij open.

Ik zie nu veel meer, de bril past bij vrijwel alle outfits die ik draag en ik vind het ook belangrijk dat het een licht montuur is. Het is van een luxe merk waarbij ik amper kan geloven dat ik er nu zo’n mooi montuur van mag dragen en ik hoop dat ik er héél lang plezier door mag beleven. Ik merk nu al met het lezen van boeken een verbetering en ook op werk zit ik niet half op mijn scherm om te kijken wat er nu daadwerkelijk staat. Echt een eyecatcher!

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.