Blog

Lanceringsparty – De zomercollectie van CarlijnQ 2018

CarlijnQ_SS18_lifestyle_11Is shoppen voor kids niet duizend keer leuker dan voor jezelf? Sinds Lucas ons leven verrijkt, vind ik het heerlijk om voor hem nieuwe kleding te shoppen en nieuwe merken te ontdekken. Wat heb je voor jongens en meisjes toch geweldige items, ik smelt er nog steeds helemaal weg van. Inmiddels past Lucas de kleinste maatjes al lang niet meer (snif snif…) maar ook voor de grotere boys is er genoeg fashion om van te genieten. Zo ontdekte ik recent het toffe label CarlijnQ, waar ze zojuist de nieuwste zomercollectie 2018 hebben gelanceerd. De items zijn echt ge-wel-dig, lees en kijk je mee? 

Als liefhebber van zwart, wit en printjes zit ik als moeder helemaal goed bij het merk CarlijnQ. Deze Life is a circus zomercollectie 2018 bevat vrolijke printjes, zachte materialen en een speelse vormgeving. Daar worden niet alleen de moeders heel blij van, maar ook de kids zelf! CarlijnQ staat voor milieuvriendelijke en speelse unisex kinderkleding. Deze zomercollectie stimuleert en inspireert de kids niet alleen om te gaan spelen, maar ook te performen. De kledingstukken bevatten patroontjes met leeuwen, circus in lichtjes en zebrastrepen. Hoe stoer is bijvoorbeeld het te gekke bomberjack zoals je die op onderstaande foto kunt zien met daarop de zeer sterke krachtpatser muscle man?!

CarlijnQ_SS18_lifestyle_2
CarlijnQ_SS18_flatlay_2

CarlijnQ_SS18_flatlay_1
Deze items zijn toch om op te eten zo schattig en stoer tegelijkertijd? Ik vind niet alleen de prints heel erg tof, maar ook het kleurgebruik. De speelse patronen en comfortabele materialen maken het tot perfecte kleding waar kids zich goed in voelen en vrolijk in kunnen spelen. De styling van de fotoshoot voor deze zomercollectie van CarlijnQ is zo tof geworden, waardoor ik niet kan wachten totdat ik de kleding bij Lucas aan kan trekken. Overigens vind ik niet alleen de jongenskleding een geweldige uitstraling hebben, ook de meisjeslijn spreekt mij erg aan. Kijk gauw hieronder voor de prachtige foto’s uit de meidencollectie van CarlijnQ!
CarlijnQ_SS18_lifestyle_10 CarlijnQ - Poodles CarlijnQ_SS18_flatlay_3Extra feestelijk nieuws? Bij Kixx-online.nl waar de collectie van CarlijnQ verkocht wordt, is de verzending gratis vanaf €49 aan artikelen! Ook is tijdelijk het retourneren vanuit Nederland gratis! Verander je woonkamer in een ware paskamer op een moment dat het jou én de kids het beste uitkomt! Niet de juiste maat of de juiste match? Geen probleem, vanaf nu stuur je de items die je niet wilt houden gratis retour. Bestellingen zullen op werkdagen tot 20:00 uur verzonden worden (was 16:00 uur). Zo kun je ook ’s avonds in alle rust de juiste lookjes samenstellen en jouw bestelling plaatsen om deze de dag erna al te ontvangen!  I could give up shopping but… I’m not a quitter!

Wat vind jij van deze zomercollectie van CarlijnQ?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.