Blog

Mijn kledingstijl en sieraden als moeder van twee boys

oostenrijk dagmar valerie

Wat een feestje dat je mijn blogartikel leest, vandaag ga ik meer vertellen over mijn kledingstijl als moeder. Ik ben moeder van twee lieve jongens en ik zal de enige vrouw in huis blijven.  Ik word hartstikke verwend door de mannen; complimentjes, knuffels en natte smakzoenen vliegen mij om de oren. Ik ben dan ook een echte geluksvogel met drie lieve mannen om mij heen. Met een newborn en peuter had ik de neiging om mij steeds comfortabel te blijven kleden. Logisch ook, want ik ren en vlieg door het hele huis en geniet met hen ook veel van het buitenleven. Praktische kleding is hartstikke handig, maar… het oog wil ook wat! Bovendien voel je je lekkerder als je de kleding kunt dragen waar je je mooi in voelt. Mijn kledingstijl als moeder verandert van comfortabel naar comfi én stijlvol. Het mag lekker vlot zijn en zelfs een tikkeltje sportief, maar wel vrouwelijk. Ik ben benieuwd!

Stralende sieraden om de outfit compleet te maken

Niet alleen kleding is bepalend voor de uitstraling, want sieraden maken een look helemaal compleet. Na de geboorte van Simon kreeg ik een prachtige geboorteketting van ‘mijn mannen’ met daarop hun initialen. Deze ketting draag ik met veel trots! Daarvoor had ik een subtiel sieraad, namelijk een zilveren ketting met een klein steentje erin. Ik wisselde deze regelmatig af met een ketting voorzien van een pareltje; net wat beter bij de outfit paste. Nu ik de geboorteketting nooit af doe omdat het zoveel voor mij betekent, combineer ik de gouden ketting graag met een fijn armbandje en gouden oorbellen. Soms wissel ik mijn oorbellen om, dat zou ik eigenlijk vaker willen doen. Ik heb een geweldige collectie waar ik uit kan kiezen, maar ik vergeet het simpelweg in de ochtendspits. De gouden oorbellen passen gelukkig altijd. Mooie oorbellen zijn een feestje om te dragen, heb jij een favoriet paar?

Mijn kledingstijl als moeder

Lucas noemt mij altijd een prinses zodra ik een jurkje of rokje draag. Door deze lieve woorden smelt ik natuurlijk helemaal weg. Tegelijkertijd maakt het mij bewust dat hij ook op mijn kleding let, waardoor ik het nog belangrijker vind om te laten zien dat je goed voor jezelf moet zorgen. Mijn kledingstijl is altijd vlot en vrouwelijk geweest. Van blazers tot fladderende jurkjes; de kledingstukken sloten mooi aan en zaten tegelijkertijd lekker. Tijdens de zwangerschap koos ik ervoor om grotendeels mijn eigen garderobe aan te houden, maar de items zijn natuurlijk flink gaan rekken. Inmiddels heb ik mijn kledingkast aangevuld met enkele nieuwe pareltjes die ik met veel plezier en liefde draag.

Een goede basis

Sieraden maken een look compleet en daarom ga ik de komende tijd wat vaker van oorbellen wisselen en de ketting combineren met mooie armbandjes. Ook ga ik mijn kledingstijl finetunen. Kledingstukken die ik graag vaker wil dragen zijn de blazers, maar heel eerlijk; die trek ik in huis natuurlijk niet zo snel aan. Blouses daarentegen heb ik niet veel, maar met een leuk motiefje erop lijkt het mij geweldig om deze vaker aan te kunnen. Ze sluiten mooi aan en passen goed op een fijne jeans met vlotte schoenen eronder. Ook rokjes zou ik nog graag willen shoppen, deze combineer je gemakkelijk met een vlotte top. Vrouwelijke, stijlvolle en comfortabele outfits creëren hoeft niet ingewikkeld te zijn en lang te duren, als je maar een goede basis hebt als garderobe. Door de crisis gaan we misschien minder vaak op stap en zijn we ook relatief minder onder de mensen, maar dat is geen excuus meer. Ik heb veel zin om er weer leuk uit te zien!

Hoe omschrijf jij jouw kledingstijl?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.