Blog

Klaar voor het voorjaar! Mijn lente wishlist

Esprit wishlistJe ruikt de lente! Het zonnetje laat zich vaker zien, de temperaturen schieten omhoog, de natuur toont overal groene knopjes en we worden wakker uit onze winterslaap. Je ziet iedereen lachend op de fiets zitten en zin hebben om het voorjaar toe te kunnen juichen. Wat een feestje dat we de warmere, langere dagen in mogen gaan. Het is tijd om de lente te verwelkomen en daarom leek het mij leuk om een wishlist met jullie te delen om mijzelf (en mijn garderobe) lente-proof te maken. Kijk en lees je mee?

Allereerst is het tijd om een afspraak bij de kapper te maken. Als je haar maar goed zit, dan zit je meteen lekkerder in je vel is mijn ervaring. Het hoeft geen drastische metamorfose te worden, maar heerlijk als het weer even in model geknipt kan worden.

Dan is het tijd voor streepjes. Die kunnen immers bij elke gelegenheid goed van pas komen, zo ook om de lente te verwelkomen. Je kunt nooit genoeg gestreepte items in de kast hebben hangen, daarom mag deze niet ontbreken op deze wishlist. Mijn liefde voor trenchcoats is groot. Misschien zelfs zeer groot. Vooral in natuurlijke tinten vind ik ze waanzinnig mooi. Natuurlijk zijn ze functioneel, maar ook gewoon onwijs mooi om te zien. Een trenchcoat staat stijlvol, vrouwelijk en vlot. Ik zou er graag eentje aan mijn lente garderobe willen toevoegen. Bijvoorbeeld deze klassieke Esprit trenchcoat in de kleur taupe. Is het geen plaatje? Love it! Om de look af te maken, zoek ik nog naar comfortabele, maar lekker zittende schoenen. Bijvoorbeeld deze mooie sneakers die zowel verzorgd staan als prettig lopen. Van die schoenen die je de hele dag kan dragen; of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of gezellig met vriendinnen gaat eten.

Ook ben ik iemand die graag nagellak draagt, daarom laat ik mij graag inspireren door lentecollecties waaronder dit prachtige lakje van OPI dat luistert naar de naam You’ve Got Nata On Me. Dit is dé perfecte zachte tint die elke hand van een verzorgde look kan voorzien. Ik ben fan! Bovendien staat een lentegeurtje op mijn wishlist. Veel herinneringen worden geassocieerd met een bepaalde geur en dat kan je stimuleren door in een bepaalde periode voor een geur te kiezen. Het komende seizoen hoop ik extra te kunnen genieten van de geur DKNY Be Delicious Fresh Blossom, dit is echt mijn all time favorite. Zeker in de lente is het een verfrissende en speelse geur om vrolijk van te worden. Ik draag deze geur heel graag, maar ben echt toe aan een nieuwe eau de parfum omdat de bodem van mijn huidige flesje helaas is bereikt.

Last but not least staat er op mijn lente wishlist een mooi horloge. Ik ben horloges veel meer gaan waarderen sinds ik verliefd werd op – inmiddels mijn man Jordy – die letterlijk een tik heeft voor prachtige horloges. En nu zelfs Lucas al ’tiktaaaak’ en ‘klok’ zegt als hij naar horloges wijst, lijkt het mij geweldig om voor komend seizoen een nieuw pareltje te mogen dragen. Bijvoorbeeld een zilveren exemplaar die subtiel is, maar mooi te combineren is bij bijvoorbeeld de trenchcoat. Ik kan niet wachten om deze combinatie te kunnen dragen!

Wat staat er op jouw lente wishlist? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.