Blog

Jezelf klaar maken voor het najaar, hoe doe je dat?

Protest FW22 By Dagmar

Dit jaar ben ik er extra bewust mee bezig; mijzelf klaar maken voor het najaar. Voor de dagen dat het kouder en donkerder wordt, voel ik aan alles dat ik meer mag leven naar het seizoen. Hoe ervaar jij dit? Ik heb meer zin in warmere maaltijden (waaronder soep als lunch), push mijzelf vaker om buiten te wandelen en draag kleding waar ik mij comfortabel en energiek in voel. Hoe kan ik mijn energie juist laten stromen tijdens dit seizoen? Ik deel wat ik doe.

Door bewust te verbinden met jezelf, voel je wat je nodig hebt. En dit is de kern. Wat heb jij dit seizoen nodig om je goed te voelen? Om energiek de dag te beginnen én deze goed af te sluiten? Ik heb opgeschreven wat mij kan versterken dit seizoen, natuurlijk is het een persoonlijk te bewandelen pad. Maar wellicht kun je ook nadenken wat goed voelt voor jou. Wat heb jij nodig om je energiek te voelen dit najaar? Voor mij werkt het afvinken van gezonde gewoontes goed, vandaar dat ik per dag een aantal voornemens heb opgeschreven die mij hierbij gaan helpen. Bovenaan de bladzijde staat mijn doel, in mijn geval het (weer) in balans brengen van mijn hormonen. Het kan ook zijn dat je als doel stelt meer zelfliefde te ervaren, vaker te doen waar je energie van krijgt en voelen dat je leeft. Van een goede gezondheid tot een omgeving creëren waar je blij van wordt; elke dag kun je stappen zetten in de richting die (beter) aansluit bij wat jij écht nodig hebt.

De herfst is begonnen en aan het begin van dit nieuwe seizoen heb ik besloten om mijn hormoonbalans te herstellen. Van beter slapen tot gezonde voeding (vaker groente, fruit en de juiste supplementen) en meer naar buiten, maar mij ook verdiepen in hormoonhuishouding. Meer rust pakken en minder verplichtingen (die ik mijzelf uiteraard opleg). Daar weer de vrijheid te voelen om gezonde keuzes te maken, voelt als een verademing. Ik ben verantwoordelijk voor mijn energie, ongeacht het seizoen.

En lekker naar buiten wordt extra gestimuleerd door deze heerlijke winterjas voor dames van Protest. Ik draag vooral jassen van dit favoriete merk, omdat het materiaal en de uitstraling aansluit bij mijn wensen. De F/W 2022 collectie is ook weer fantastisch; het ene item is nog mooier dan het andere. En het goede nieuws is dat je vol vertrouwen de deur uitstapt, omdat je weet dat je er comfortabel en warm bijloopt ongeacht de weersomstandigheden. Ook bestelde ik uit de nieuwe collectie een zwarte dames hoodie. Ideaal voor een casual, maar vrouwelijke look. Bovendien heel makkelijk te combineren en van een zachte stof. Ik ben fan! En zo maak ik bewust keuzes om te dragen waar ik energie van krijg. Van de juiste kleuren en materialen tot kleding die je mag verrijken bij elke stap. En wil je zelf dames kleding shoppen bij Protest dan deel ik hierbij een te gekke kortingscode. Met code bydagmarvalerie10 krijg je 10% korting op de hele collectie (zowel de nieuwe als de oudere). Deze code is geldig tot en met 31-03-2023. Enjoy!

Wat gun jij jezelf dit seizoen? Van gezondere maaltijden tot vaker naar buiten, oefeningen doen, vaker mediteren, meer lezen of juist het loslaten van gewoontes die je niet langer dienen? Maak er een onvergetelijk najaar van!

Veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.