Blog

Ik ben (voor het eerst) klaar voor de winter!

Protest handschoenen skibroek

Ik ben helemaal ready voor de koude wintermaanden! Niet eerder was ik zo klaar voor de donkere en koude dagen, als koukleum liep ik regelmatig tijdens het winterse seizoen achter de feiten aan. Geen slee of schaatsen voor de kids en ik leende altijd de warme handschoenen van Jordy. Hoe vaak zou het nou zo koud kunnen worden in Nederland? En hoe vaak sneeuwt het nu eigenlijk? Dat roep ik elk jaar opnieuw op verraste toon wanneer ik de strooiwagens in de straat zie. Dit jaar heb ik het anders aangepakt, want in de zomer shopte ik al een slee en de schaatsen zodat de jongens met sneeuwpret helemaal los kunnen. En dankzij de geweldige samenwerking met Protest heb ik mijn eigen warme winterspullen zodat ik deze niet meer van Jordy hoef te lenen. Ik ben voor het eerst klaar voor het winterse seizoen én ik heb er zin in!

Aftellen!

De warme truien en winterjassen hebben we steeds vaker nodig. Zeker in de ochtend wanneer we naar school wandelen, terwijl het elke ochtend steeds donkerder en frisser wordt. Ik heb twee winterjassen van Protest waar ik ongelooflijk blij mee ben. Ze zijn heerlijk warm, stijlvol en lekker sportief. Ik wissel de jassen af zodat deze altijd bij mijn outfit of the day passen. De ene keer draag ik mijn zwarte velvet jas en de andere keer geniet ik van mijn donkerblauwe jas. En eindelijk heb ik ook warme handschoenen. Maar dan écht warme handschoenen die ook te dragen zijn tijdens een sneeuwballengevecht zonder dat ze binnen een halve minuut doorweekt zijn. Precies wat ik nodig heb! Het zijn skihandschoenen van Protest die je goed tegen de kou beschermen. Een dames muts op en mijn look is compleet. Ook kan ik als koukleum genieten van sneeuwpret dankzij de skibroek van Protest. Deze broek zit zo mooi en is heerlijk warm waardoor ik nu al niet kan wachten om de broek te dragen in de winter. De dames skibroek is waterdicht, van binnen ademend en ook nog eens slim fit waardoor de skibroek goed aansluit. Winter is coming en ik ben er voor de eerste keer klaar voor!

Protest handschoenen

 

Wintertijd = gezelligheid

Ik heb zoveel zin in het koudste seizoen van het jaar. De natuur komt tot rust, we vieren verjaardagen en mijlpalen, we genieten van ons knusse huis en ik heb zelfs een elektrisch houtkacheltje geshopt zodat de kids hier hun schoen voor kunnen zetten. Het is zo’n fijne, gezellige tijd en ik heb helemaal zin om te cocoonen met ons gezin. Spelletjesavonden, chocolademelk met slagroom, boeken lezen en buiten beleven. Een frisse neus halen staat ook op het programma en in beweging blijven is een must om onze gezondheid een boost te geven. De winterboots van de kids staan al klaar en de slee is ready voor de eerste ritjes! Afgelopen jaar gebruikten we nog een wasmand waar Simon in kon chillen door de sneeuw. Hij én wij vonden het prachtig, maar wat een upgrade!

Winterkleding voor kids

Mocht je ook graag winterkleding willen dragen van Protest dan heb ik goed nieuws! Met de kortingscode bydagmarvalerie10 krijg je 10% korting en de code is geldig t/m 31-03-2022! Voor jongens en meisjes skibroeken ben je bij Protest ook op het juiste adres. Ik ben erg enthousiast over de uitstraling en de kwaliteit van de producten. De kledingstukken beschermen niet alleen tegen de kou, maar blijven er ook na intensief gebruik zeer goed uitzien. Dat is exact wat je wil voor jouw kind(eren). Zoals je kunt lezen, heb ik helemaal zin in de winter en ben ik er bijna klaar voor. Jordy heb ik recent verwend met twee winterjassen van Protest en hij oriënteert nog voor een heren skibroek. En ik heb nog fijne winterboots nodig die warm zijn, maar die tegelijkertijd ook mooi aansluiten. Welkom in de wintertijd!

Gezellig de kaarsjes aan, een theetje erbij en genieten van alles wat er al is.

Veel liefs en een onvergetelijke wintertijd toegewenst! 

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.