Blog

Herfstvakantie! Vertragen, de bossen in en herinneringen maken

De eerste herfstdagen zijn een feit. De wintertijd gaat bijna in, het wordt sneller donker en we moeten even wennen aan de regen. Tussen de buien door genieten we nog steeds volop van het buitenleven, maar het is toch echt tijd voor de seizoenswissel. De korte broeken en shirtjes maken plaats voor truien en ook de warme jassen krijgen een plekje aan de kapstok. Ik verheug mij op dit heerlijke seizoen. Waarom? Dat vertel ik je in deze blog!

De natuur in met mijn meisje

Ik vind het prachtig om te zien hoe de natuur altijd in beweging is. De veranderende kleuren in de tuin, maar ook het kleurenpallet in de bossen; geweldig. Het is en blijft een bijzonder proces om te mogen bewonderen hoe de natuur zich klaarmaakt voor de koudste maanden van het jaar. Bladeren worden losgelaten, om meer energie over te houden voor de winter. Ondertussen versterkt en groeit de boom van binnenuit en doet het onzichtbare werk, zodat het in het voorjaar weer in bloei mag staan. Het blijft mij fascineren. Dit is de eerste herfst met ons hondje Bodhi en ze duikt op alle vallende bladeren af. Ze is nog zo heerlijk speels en het is een feestje om met haar door het bos te wandelen. De rondjes worden steeds iets groter, omdat ze nog een pup is mag ze nog niet heel ver lopen en moeten we daar opletten. Er zijn zoveel leuke plekjes om naartoe te gaan. Bijvoorbeeld de Soesterduinen, waar deze foto’s ook zijn gemaakt. Het zijn duinen omringd door bossen, een heerlijke plek om te zijn.

Winterjas voor dames

Nu ik vaker naar buiten ga om Bodhi uit te laten, is het handig om te genieten van een goede winterjas. Een jas die iets langer is en tegen water kan, is echt onmisbaar voor dit (regenachtige) seizoen. Ik ben fan van de jassen van Protest en het merk draag ik met veel plezier. De kwaliteit is erg goed, de materialen voelen heerlijk aan en de items gaan ontzettend lang mee. Ik zie het shoppen bij Protest dan ook als een duurzame investering; je weet dat de dames kleding goed blijft, hoe vaak je het ook draagt. En voor de kids slaag ik er zo fijn. Ze mochten allebei een shirtje uitzoeken en benoemden het meteen tot hun favoriet. Ik heb al meerdere korte jassen van Protest, maar ik zag weer te gekke looks in het assortiment. Neem vooral een kijkje bij dames skikleding om ook geïnspireerd te worden. Toen ik deze botanic groene jas zag, wist ik het meteen. Dit is de jas waar ik blij van word! Het is de Protest PRTADOREYS Winterjas voor dames. Deze gewatteerde jas heeft een coole streetlook en is tegelijkertijd functioneel. Perfect voor de heerlijke rondjes met Bodhi in het bos! En daarna met een kopje thee in een zachte Protest dames hoodie op de bank met een goed boek. Love it!

De herfstvakantie staat voor de deur

Van zwemmen tot de bioscoop, ontdekken in musea, logeren in de woonkamer, nieuwe gerechten maken en lekker veel naar buiten. We kijken erg uit naar deze herfstvakantie. Even geen ochtendrush en schoolrun voor ons. Samen in het moment zijn en genieten van alles wat er op ons pad komt. Zonnestralen vangen wanneer het weer dit toelaat, spelletjes spelen en ultiem onthaasten.

Wat het najaar je ook brengt, maak de mooiste herinneringen met elkaar. Vier de grote en kleine geluksmomenten, steek een kaarsje aan als het donker wordt en wees een lichtpuntje voor elkaar.

Veel liefs, Dagmar

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.