Blog

Happy herfst! Kleding voor het najaar + onze plannen

Welkom in de herfst! Geniet jij ook zo van de knisperende bladeren onder de voeten en de regen die tegen de ramen tikt? Het voorjaar is mijn favoriete seizoen, omdat alles lekker groen wordt en overal sprietjes uit de grond opduiken. Alles groeit en bloeit en de dagen worden langer. De herfst vind ik ook heerlijk, omdat de cozy dagen zorgen voor veel gezelligheid en een warme sfeer. De warme truien en vesten kunnen weer uit de kast en het is tijd voor lekkere koppen thee. Kaarsjes aan en de ontspannen setting is compleet! Een wisseling van seizoen vraagt om een upgrade van de garderobe! Heb jij jouw kleding al afgestemd op de herfst?

Herfstkleuren in jouw garderobe

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog aan het nagenieten ben van de Indian Summer, waardoor de zomerse outfits mijn kledingkast domineren. Het is even schakelen, maar toch moeten we eraan geloven; de zomer is nu echt voorbij. De herfst heeft haar intrede gedaan en met de boys verzamel ik kastanjes, eikeltjes en mooie bladeren om mee te knutselen. De tuin verkleurt en de laatste bloemen vangen de zonnestralen op. We bewonderen de natuur en genieten waar mogelijk van het buitenleven, maar de avonden kunnen niet meer zonder tuinkachel. In de herfst zie je mijn outfits in bijbehorende herfsttinten, denk aan oker, cognac en navy. Vooral aardetinten zijn favoriet in combinatie met warme en zachte materialen. Welke kleuren draag jij graag in de herfst?

Deze outfits draag ik op een heerlijke herfstdag

In de herfst kies ik voor stijlvol, vrouwelijk en comfortabel. Dit laatste vanwege de kinderen, omdat ik graag lange wandelingen met hen maak. Bijvoorbeeld in het park of door het bos; dan wil je dat kleding de buitenactiviteiten versterkt en toegankelijk maakt. Ook moet kleding passen bij de wisselende weersomstandigheden. De ene keer kan je genieten van aangename temperaturen en een zonnetje, terwijl het niet veel later regent en guur kan aanvoelen. Daarom kies ik kleding die mooi aansluit en draag ik graag een warm vest dat makkelijk aan en uit kan. Vlotte sneakers eronder en je bent klaar voor wat de dag je mag brengen. Je kunt de outfit ook goed combineren met een blazer en sjaaltje of een stijlvolle trui. Perfect voor een heerlijke herfstdag!

Musthaves voor dit seizoen

Ik draag in de herfst ook graag jurkjes van warmere materialen in najaarstinten. Een mooi sieraad erbij en een trenchcoat aan; ik hóu van deze combinatie. Ik wil mijn garderobe nog aanvullen met een grijs vest, een zwarte jeans en blousejes met een unieke print zodat ik eindeloos kan variëren met deze items. Bij WENZ laat ik mij graag inspireren voor looks die je in de herfst kunt dragen. Ik heb helemaal zin in de herfst en ik hoop dat je je ook kunt verheugen op dit nieuwe seizoen!

Plannen voor de herfst

Heb je al mooie plannen gemaakt? Wij gaan een paar dagen naar de Efteling waar we ook gaan logeren in het hotel. Ook tellen we af totdat Lucas naar de basisschool gaat, omdat hij er helemaal klaar voor is. Op de dagen dat ik alleen met hem ben en Simon naar de opvang gaat, plannen we extra leuke activiteiten in voor zijn leeftijd om nog even te genieten van deze quality time. Nog maar een paar keer en dan begint het nieuwe hoofdstuk voor hem (en voor ons als ouders). Verder ga ik de tuin omtoveren tot een winters paradijsje, nieuwe recepten proberen en illustreren. Ook verdiep ik mij in slow living, een onderwerp waar ik elke dag (nog) enthousiaster van word.

Geniet van dit prachtige seizoen en maak er mooie herfstdagen van!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.