Blog

Happy herfst! Een nieuwe teddy coat en cozy trui

Teddy coat dagmar valerie

Deze herfst kan ik extra genieten van oplaadmomentjes tussendoor. Bijvoorbeeld een kopje thee op de bank met een geurkaars aan, mijn favoriete muziek op de achtergrond en een heerlijk maskertje op. Heerlijk! Ook hoop ik binnenkort weer een keertje lekker een avondje naar de sauna te gaan om te ontspannen en mijn lichaam een happy herfst boost te geven op deze manier. Ik ben in ieder geval helemaal klaar om de herfst te trotseren, want ik ontving een geweldige teddy coat in mijn favo kleur: camel. Ook woon ik bijna in een fantastische (en zeer comfortabele) trui die lekker warm is. Babybump of niet; deze items zijn nu al favoriet!

Teddy coat dagmar valerieEr leuk blijven uitzien tijdens de zwangerschap

Ik moet eerlijk zeggen dat ik tijdens de zwangerschap van Lucas veel heb gekregen van mijn eigen garderobe, zonder dat er speciale zwangerschapsitems in huis gehaald moesten worden. Op enkele broeken na dacht ik, maar ik loste het handig op met blazers, jurkjes en comfortabele truien. Veel van die items droeg ik daardoor ook na de zwangerschap gewoon weer, waardoor ik niet speciaal een unieke garderobe moest aanschaffen voor deze fase. Ook nu probeer ik het op dezelfde manier op te lossen, want zwangerschapskleding is behoorlijk prijzig en zolang het niet per se nodig vind ik het  ook gewoon erg prettig om eigen kleding te blijven dragen. Ik shop nu vrij weinig voor mijzelf, want mijn lichaam is snel aan het veranderen en ik zou het zonde vinden als het ongedragen in de kast blijft hangen. Toch werd ik enorm blij van deze prachtige, nieuwe teddy coat. Het is een feestje om de teddy coat van ComeGetFashion te dragen en hij zit erg comfortabel. Ik heb een maatje m besteld en hij valt wat aan de ruime kant – het model is iets oversized – maar dat komt mij erg goed uit vanwege de babybump dit seizoen. Een goede oplossing dus voor de koudere dagen!

gebreide trui dagmar

Warme tinten en mooie materialen

Ook werd ik onwijs blij van deze heerlijke, comfortabele trui voorzien van een col. Het is een gebreide trui die zorgt voor warmte en een vlotte uitstraling. Ik draag de trui bijvoorbeeld graag boven een zwarte broek en stoere laarsjes. Ook deze trui is oversized waardoor ik deze waarschijnlijk ook de laatste weken van de zwangerschap nog kan blijven dragen. Dat komt goed uit omdat het dan nog winter is. Ik ben echt fan van bruintinten zoals je kunt zien en deze jas en gebreide trui vormen dan ook een mooie aanvulling op mijn garderobe. Ik heb verder nog enkele basisshirts gekocht en een fijne legging die ik met deze trui zou kunnen combineren. Wist je dat ik nu veel beter weet welke kledingstijl en tinten ik mooi vind? Het leukste van alles is dat het komt door een creatieve cursus die ik mocht volgen op het gebied van aquarel. Daar leerde ik beter mijn eigen stijl kennen en kwamen we tot de ontdekking dat ik altijd graag werk met warme tinten en materialen. Leuk detail: toen pas viel het kwartje dat het ook te zien is in mijn garderobe én interieur.

Welke tinten draag jij graag? Waar kan je jouw garderobe aan herkennen?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.