Blog

Breaking news – De mooiste sneakers die ik ooit heb gehad!

sneakers Manfield

Wat een feestje toen de postbode met een pakket aan kwam zetten. Daar zaten namelijk deze prachtige sneakers in die toch echt elke verwachting zwaar overtreffen. Dit zijn toch de mooiste sneakers ever? Misschien denk je er anders over, maar ik denk dat je mij nooit meer in andere schoenen gaat zien! Oké wellicht toch een keertje, maar voorlopig zeker niet. Deze pareltjes maken mij intens gelukkig; ze hebben mijn lievelingskleur en een prachtig printje. Ik werd heel erg blij bij het openen van de doos en hoopte zó dat de sneakers lekker zouden zitten… Ze zitten fantastisch (ik ben echt een moeilijke schoenshopper dus extra enthousiast), waardoor ik eindelijk mijn favoriete sneakers heb gevonden. En ze leefde nog lang en gelukkig!⁠

Over mijn favoriete kleur: camel

Mocht je mij langer volgen dan is het je vast niet ontgaan: camel is mijn favoriete kleur. Mijn blogdesign heeft deze tint, de babyboy in mijn buik krijgt accessoires op zijn kamer in deze kleur en in mijn garderobe zie je steeds meer items voorzien van deze warme tint. Het staat warm, vriendelijk, natuurlijk en mooi. Althans, zo denk ik erover. Ik was dan ook ontzettend verrast toen ik deze sneakers van Manfield tegenkwam die niet alleen deze mooie kleur hadden, maar ook nog van een leuke twist waren voorzien. Het printje maakt het namelijk helemaal af! Het panterprintje aan de bovenzijde en een zwart detail op de hak zorgen dan ook voor verrassende elementen die de sneaker nog mooier maken.

De perfecte sneaker combineer ik graag op deze manier

Hoe ik deze sneakers combineer? Onder een jeans met een camel kleurige blazer vind ik geweldig. Leuke oorbellen in en de sjaal met panterprint zorgen voor een vrouwelijke, maar vlotte combinatie. De damesschoenen zitten trouwens heel erg lekker, waardoor ik de sneakers graag tijdens de zwangerschap draag. Ik heb zelden zulke comfortabele schoenen gehad. Laat staan dat het dan ook nog eens zulke opvallende en stijlvolle zijn.

De groetjes van Assepoester!

Zoals je kunt lezen ben ik ontzettend enthousiast, maar ik schreef al eerder dat ik eenmaal niet gemakkelijk ben als het op schoenen aankomt. Het moet echt de perfecte schoen zijn, wil ik deze met veel plezier kunnen dragen. Assepoester is er niets bij! Gelukkig overtreffen deze damessneakers alle verwachtingen en ben ik dolblij met deze musthaves die perfect passen bij mijn garderobe. Het is een feestje om deze sneakers te kunnen dragen en te combineren. Niet alleen tijdens de zwangerschap vanwege het comfort, maar ook zeker daarna!

Heb jij ook favoriete sneakers die je met net zoveel plezier draagt?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.