Fashionweek – Wij waren aanwezig bij MBFWA Tony Cohen SS16
Wat was de show van Tony Cohen indrukwekkend, wij hebben genoten ⭐️ @fashionweeknederland #tonycohen @creampr #fashionweek #press #mbafw #show #fashion #amsterdam #netherlands

Fashionweek – Wij waren aanwezig bij MBFWA Tony Cohen SS16

Mercedes-Benz Fashionweek Amsterdam SS16 was spectaculair en zo bijzonder om bij te mogen wonen! Jord en ik voelden ons vereerd dat we de show van Tony Cohen mochten bewonderen en we zijn ontzettend onder de indruk. Fashionweek is elke keer een méga happening in modewereld en Amsterdam was wederom een feestje. Kijk je mee naar onze ervaring? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoor Jord was het de allereerste keer om Fashionweek bij te wonen en hij keek zijn ogen uit. Jord: ‘Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, vroeg Dagmar zelfs om kledingadvies en was vooral erg nieuwsgierig naar hoe zo’n show gepresenteerd zou worden. Ik vond het indrukwekkend om zoveel pers, BN’ers, bloggers en modeliefhebbers bij elkaar te zien. En dan heb ik het nog niet eens gehad over alle fotografen! Er liepen trouwens wel wat mensen bij met een héle bijzondere creatie aan, we hebben zelfs personen gezien met geel en blauw haar (een minion?)! Ik keek mijn ogen uit en tijdens de show groeide mijn bewondering voor de designers die zoveel passie en plezier in de collecties stoppen én keer op keer weer innovatieve creaties op de catwalk weten te tonen. Petje af!’

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SS16  – BACK TO SQUARE ONE
Tony Cohen showde op vrijdag 10 juli, een zwoele zomeravond zijn prachtige designs over de catwalk. Een collectie waarbij ontwerper Tony Cohen terug is gegaan naar square one. Terug naar de kern, binnen zijn bedrijf maar ook in zijn ontwerpen. Opvallend in deze collectie is een wat rechter silhouet en vierkante vormen die meerdere ladingen dekken, in zowel de kleding als accessoires. Een mooi gegeven is de oneindigheid in zijn ontwerpen, waarbij de tinten zwart en wit, goud, crème en groen gecombineerd worden met grafische motieven. Deze motieven komen voort uit artisanale borduursels, veelal handgemaakt. Echt craftmanship. “Een samensmelting van het artisanale en een cleane, abstracte wereld” aldus Tony Cohen. Twee indrukwekkende collecties voor de vrouw en man die hun ware aard durven te tonen aan de buitenwereld en daardoor krachtig in het leven staan.

PHOTOGRAPHER

Bovenstaande foto van Kim Feenstra vond ik heel erg indrukwekkend. De foto is gemaakt door Team Peter Stigter. Ik ben al vanaf HNTM oprecht fan van haar en wederom heeft ze de catwalk gerockt, wat een prachtige vrouw!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Ik vond het geweldig om samen met Jord de show te mogen bekijken en ik vind het te gek dat Tony Cohen zoveel talent in huis heeft om keer op keer zulke collecties neer te zetten. Wij hebben ervan genoten!

Heb jij al een keer een show op Fashionweek bezocht?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

 

Dit bericht heeft 15 reacties.

  1. Kelly

    Die foto van jullie is echt zo lief!! <3 Ik ben ook een paar keer bij diverse shows geweest, maar nog nooit bij een show van Tony Cohen. Het ziet er super tof uit!
    Kelly onlangs geplaatst…OOTD | Nieuwe birkenstocksMy Profile

  2. Denise

    Ik ben vorig jaar ook naar een show op Fashion Week geweest, zo tof om een keer mee te maken. Kim blijft een prachtige vrouw!
    Denise onlangs geplaatst…I ♥ Summer TagMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge