Blog

FASHION – Outfit of the day @ Hasselt

IMG_4887Afgelopen zondag waren mijn vriend in Hasselt. Je hebt misschien al wat foto’s voorbij zien komen op Instagram, maar we hebben het ontzettend fijn gehad. Het was heel erg warm, maar we hebben veel kunnen zien, waaronder de prachtige Japanse Tuin. Ik droeg mijn favo zomerjurkje dat ik vorig jaar online scoorde en ik toon je in dit artikel mijn outfit. Take a look!


Jurkje oranje ByDagmarValerie Modemusthaves Ray Ban
De Japanse Tuin is de grootste in Europa en deze is aangelegd in 1992 als symbool voor de intense vriendschap tussen de inwoners van Hasselt en Itami (Japan). De tuin is een authentiek symbool voor innerlijke rust en natuurlijke schoonheid. Het is net zo groot als vijf voetbalvelden bij elkaar! Je vindt er onder andere rustgevende bergriviertjes, prachtige rotspartijen en een typisch oosters vissersdorp. En natuurlijk mag je de indrukwekkende grote vissen niet vergeten! Het is echt de moeite waard om een bezoekje te brengen aan deze mooie tuin als je in de buurt bent.
Jurkje oranje ByDagmarValerie Modemusthaves Speechless bracelet quote zinzi ring
Als outfit droeg ik een van mijn favoriete zomerjurkjes van dit moment. Oranje tinten staan mij goed, omdat ik regelmatig ook een oranje gloed in mijn haren heb als de zon er op een bepaalde manier op schijnt en dit combineert al snel. Ik ben dol op Aztec patroontjes, deze geven al snel een zomerse uitstraling. Het jurkje valt helemaal recht en zit erg lekker. Ik draag hier mijn Ray-ban met oranje spiegelglazen en ik ben echt heel blij met deze beauty. Van mijn schoonouders kreeg ik de ring van Zinzi met zwarte steen erop, echt een eyecatcher en ik draag het regelmatig. De mooie armband ontving ik van Speechless Jewelry een tijdje geleden, maar door de prachtige quote Never give up on things that make you smile doe ik het zelden af. Ik vind het heel leuk om mijn nagels de laatste tijd even net wat anders te lakken dan normaal. Zo is mijn ringvinger dan ook regelmatig voorzien van een ander tintje dan de rest, om het speels en vlot te houden. 
Jurkje oranje ByDagmarValerie Modemusthaves Ray-Ban

Aztec jurkje – Modemusthaves,  Zonnebril – Ray-ban,  Zwarte sandaaltjes – CCC , Shirt –  
Ring – Zinzi Armband – Speechless Jewelry
En natuurlijk ook even met de leukste fotograaf van de wereld op de foto, mi boyfriend! Smile! 
Welk zomerjurkje behoort tot jouw favorieten?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.