Blog

Fashion – Outfit of the day @ Gent

IMG_6598Yay, afgelopen weekend waren mijn vriend en ik in het prachtige Gent in België. We hebben een onvergetelijke tijd gehad en keken onze ogen uit. Dit is ook te lezen in mijn Gent plog dag 1 waarin ik door middel van foto’s vertel over onze eerste dag. We sliepen in hotel Gravensteen in een prachtige kamer tegenover de middeleeuwse burcht Gravensteen, deze is ook te zien op de achtergrond van mijn outfitfoto’s. Mijn vriend was zo lief om de foto’s te nemen van mijn favoriete autumn outfit, kijk je mee?VisitGent Dagmar Valerie Outfit Gravensteen Gent
VisitGent Dagmar Valerie Outfit Gravensteen Gent
VisitGent Dagmar Valerie Outfit Gravensteen Gent
De laatste tijd draag ik veel gouden sieraden en bruine tinten. Ik vind het heel warm en sierlijk staan en de outfit op de foto’s behoort echt tot mijn favorieten. Het is comfortabel, warm en vrouwelijk. En de sleehakken zien er vanwege de hoogte misschien wat minder draagbaar uit, maar ik kan hier echt dagen op lopen. Alleen heb je in Gent overal van die stenen die je ook op de foto’s ziet waardoor het meer opletten is en ik toch koos voor ballerina’s halverwege. Maar ook naar werk vind ik dit een heerlijke outfit om te dragen, meestal combineer ik het dan met een blazer.
VisitGent Dagmar Valerie Outfit Gravensteen Gent
Superleuk, want de ketting die je ziet draag ik regelmatig. Ik kreeg deze statement necklace van lieve Marloes rond de kerst en ik ben er nog steeds ongelooflijk blij mee. En de hoed behoort echt tot mijn favorieten. Ik had deze al in mijn Happiness wishlist geplaatst, maar ik had niet verwacht dat ik er zoveel plezier aan zou beleven. Hij zit echt perfect en ik vind de kleur camel zo warm en mooi. Ik bestelde deze bij H&M en ik had deze ook mee naar Parijs, echt een herfst topper!

VisitGent Dagmar Valerie Outfit Gravensteen GentSweater H&M sjaal H&M ketting Marloes oorbellen PRIMARK  broek H&M sleehakken Vanharen, tas PRIMARK horloge GUESS hoed H&M riem PRIMARK en armbanden Sieraden4life

Wat is jouw favoriete autumn outfit?

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.