Event – Soirée Magnifique van Mr. Goodiebag

Event – Soirée Magnifique van Mr. Goodiebag

IMG_2085

Terwijl ik dit schrijf voel ik de pijn in mijn buik, de lachspieren zijn héél goed getraind na het event van Mr. Goodiebag waar ik naartoe ging met lieve bloggers (op de foto v.l.n.r. lieve Carlijn, Femke, Justine en Damla). Wat hadden we veel plezier, de grapjes schudden we zo uit onze mouwen en het was een geslaagde avond. Ook kregen we een leuke goodiebag mee. Het was zo leuk om de lieve meiden weer te zien, daar kan ik echt heel erg van genieten. Ik neem je mee naar het event, take a look!

Deze foto is genomen nadat ik eindelijk weer een beetje zuurstof kreeg, misschien had je erbij moeten zijn, maar ik ga toch mijn best doen om het uit te leggen (zet je schrap!). Kimberly, Lois (lieve Eline en Lidewij zie je ook op de foto) en ik waren aan het kletsen en toen zei Lois het woord monoloog (tot zover is het begrijpelijk en klinkt het nog logisch). Toen zei ik ‘Wat is de tegenwoordige tijd van monoloog? Monolieg!’, dus toen was de toon gezet. Lois kwam vervolgens met de grap wat er door de kerk kan vliegen en toen riep ik heel enthousiast (en té hard) dat het een heilig boontje was en toen keek Lois heel teleurgesteld en zei sipjes ‘Maar ik had nog niet eens gezegd dat het groen was’. Ik kwam niet meer bij! En toen kwam Kimberly nog met de grap wat groen was en van de berg af racete en toen ik gelijk ‘SKIWIEEEEE’ riep… Tranen rolden over onze wangen. Dus… Misschien had je er toch bij moeten zijn haha.

IMG_2028

Ik was met lieve bloggers uitgenodigd voor het tweede event van Soirée Magnifique, dit keer georganiseerd in de prachtige St. Olofskapel. De locatie was heel gunstig, vlakbij het centraal station van Amsterdam en we gingen naar het middagprogramma speciaal voor bloggers. Zo gingen we speeddaten met mooie merken waaronder Vichy, Laimböck, Scavi&Ray en Muchachomalo. Michelinster Restaurant Vermeer verzorgde culinaire hapjes, deze smaakten heel verrassend en uniek. Zo leuk om te proeven, echt een bijzondere ervaring!

IMG_2051

Ik ben nog enthousiaster geworden over het merk Vichy dan ik al was, nu ik er nog meer informatie over heb ontvangen. Dit merk wordt via apotheken verkocht, zodat de kennis omtrent het inzetten van de producten en de wensen van de klant kan worden vertaald naar het gebruik en de benodigdheden. Ik ben heel enthousiast over de nieuwe collectie, de beelden en de werking van de producten. Elke huid verdient in mijn ogen Vichy producten om te kunnen stralen.

IMG_2039

Bij de speeddate met Scavi&Ray mochten we prosecco proeven. Eigenlijk drink ik nooit een druppel, maar ik wou het toch graag proberen. Ik vond het ontzettend lekker! En dat is een aangename verrassing, want ik vond het verhaal rondom het merk al fascinerend en de smaak (waar het natuurlijk echt om draait) maakt het helemaal af.

IMG_2024

Nog even extra nieuws waarom het mijn geluksdag was, want dat was het écht. In de ochtend kwam ik erachter dat zowel de bussen als treinen de kleur van minions hebben. Excuus als je nu niet meer normaal naar het OV kunt kijken, maar dat was toch wel echt een hilarische openbaring. En toen Femke en ik in de ochtend contact hadden over het event, kwamen we erachter dat we elkaar wéér mis zouden lopen. De dag dat we elkaar tegen zouden komen, zou een méga party worden. En hoe geniaal is het dat we elkaar alsnog op het event zagen?! Het voelt alsof we elkaar al veel langer kennen, maar superleuk dat we elkaar eindelijk ‘echt’ gesproken hebben. Femke is minstens zo leuk als op haar blog, waardoor trouwens elke ochtend mijn buikspieren ook worden getraind van het lachen. Haar schrijfstijl is verslavend geniaal!

One happy bloggersfamily  

IMG_2086

Welke mop vond jij hilarisch toen je deze hoorde?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 49 reacties.

 1. Lucinda

  Je kan echt zien hoe gezellig jullie het hebben gehad. Grappig toch hoe je zo in een scheur kan liggen om de simpele grapjes? Ik ben gisterenavond bij Boom Chicago (improv comedy) geweest dus ook flink gelachen om de meest flauwe dingen, blijft leuk. xxx Lucinda
  Lucinda onlangs geplaatst…Hoe Ik Bloggen Combineer Met Een Fulltime BaanMy Profile

 2. Dit event klinkt ook heel erg leuk en wat een mega lieve positieve post! Ik was gisteren aan het speeddaten tijdens een event met de winkels van Rotterdam Alexandrium Shopping Centre :). Ook leuk!

 3. sophie

  Wat een leuke foto’s met z’n alle! Het plezier straalt er vanaf! Haha top Dagmar! Je hebt gewoon een geluksmomentje gevangen en tastbaar gemaakt :)
  sophie onlangs geplaatst…Creatief je gevoelens uiten #1My Profile

 4. Ingeborg

  Ah wat een super leuk artikel! Ik vond het zo jammer dat ik er niet bij kon zijn :( Maar ik ben blij dat je zo genoten hebt <3
  Ingeborg onlangs geplaatst…Dear santa..My Profile

 5. Sophie

  Wat een gezelligheid! Oh, ik vind het zo erg dat ik je niet meer heb gezien! Maar het kon helaas niet anders. Die grapjes zijn wel heel erg leuk, ik moest er hardop van lachen. Ik zie het ook zo goed voor me!
  Sophie onlangs geplaatst…Oriflame Tender Care Protecting BalmMy Profile

 6. Femke

  Oooh, wat een súperlief stukje! “Het voelt alsof we elkaar al veel langer kennen, maar superleuk dat we elkaar eindelijk ‘echt’ gesproken hebben.” Hier kan ik me echt zó erg in vinden. Hopelijk zien we elkaar een volgende keer langer <3 Vond het echt té leuk om je een keer in het echt te ontmoeten!
  Femke onlangs geplaatst…Dingen die bloggers níét vertellen over eventsMy Profile

 7. Manon

  Je ziet gewoon dat jullie het super gezellig hebben gehad, hoe fijn! Vichy is sowieso een heerlijk merk, heel benieuwd naar die producten
  Manon onlangs geplaatst…Hoe het begon #8My Profile

 8. Cheyenne

  Leuk event! Met het juiste gezelschap vind ik eigenlijk alles grappig haha!

 9. Fleur

  Super leuk om je gister eens in het echt gezien te hebben!

 10. Denise

  Wat leuk dat jullie zo stuk kunnen gaan om van die simpele grappen! Ik kan ook helemaal dubbel liggen om iets heel simpels, echt van die momenten dat je erbij had moeten zijn. Leuke foto’s! :-)
  Denise onlangs geplaatst…L’Oréal collection Blake’s Pure RedMy Profile

 11. Deisy

  Wat ziet het er ontzettend gezellig uit zeg en wat leuk dat jij en Femke elkaar eindelijk een keer hebben ontmoet hihi.. Echt leuk om zulke prachtige (en talentvolle) dames bij elkaar te zien :-D
  Deisy onlangs geplaatst…De kleine dingen waarderenMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Hahaha heldin <3 Geniaal! Ik ga he-le-maal stuk van het lachen, iemand extra zuurstof pleaaaaase? Haha geweldig <3

Geef een antwoord

CommentLuv badge