Blog

Event – Soirée Magnifique van Mr. Goodiebag

IMG_2085

Terwijl ik dit schrijf voel ik de pijn in mijn buik, de lachspieren zijn héél goed getraind na het event van Mr. Goodiebag waar ik naartoe ging met lieve bloggers (op de foto v.l.n.r. lieve Carlijn, Femke, Justine en Damla). Wat hadden we veel plezier, de grapjes schudden we zo uit onze mouwen en het was een geslaagde avond. Ook kregen we een leuke goodiebag mee. Het was zo leuk om de lieve meiden weer te zien, daar kan ik echt heel erg van genieten. Ik neem je mee naar het event, take a look!

Deze foto is genomen nadat ik eindelijk weer een beetje zuurstof kreeg, misschien had je erbij moeten zijn, maar ik ga toch mijn best doen om het uit te leggen (zet je schrap!). Kimberly, Lois (lieve Eline en Lidewij zie je ook op de foto) en ik waren aan het kletsen en toen zei Lois het woord monoloog (tot zover is het begrijpelijk en klinkt het nog logisch). Toen zei ik ‘Wat is de tegenwoordige tijd van monoloog? Monolieg!’, dus toen was de toon gezet. Lois kwam vervolgens met de grap wat er door de kerk kan vliegen en toen riep ik heel enthousiast (en té hard) dat het een heilig boontje was en toen keek Lois heel teleurgesteld en zei sipjes ‘Maar ik had nog niet eens gezegd dat het groen was’. Ik kwam niet meer bij! En toen kwam Kimberly nog met de grap wat groen was en van de berg af racete en toen ik gelijk ‘SKIWIEEEEE’ riep… Tranen rolden over onze wangen. Dus… Misschien had je er toch bij moeten zijn haha.

IMG_2028

Ik was met lieve bloggers uitgenodigd voor het tweede event van Soirée Magnifique, dit keer georganiseerd in de prachtige St. Olofskapel. De locatie was heel gunstig, vlakbij het centraal station van Amsterdam en we gingen naar het middagprogramma speciaal voor bloggers. Zo gingen we speeddaten met mooie merken waaronder Vichy, Laimböck, Scavi&Ray en Muchachomalo. Michelinster Restaurant Vermeer verzorgde culinaire hapjes, deze smaakten heel verrassend en uniek. Zo leuk om te proeven, echt een bijzondere ervaring!

IMG_2051

Ik ben nog enthousiaster geworden over het merk Vichy dan ik al was, nu ik er nog meer informatie over heb ontvangen. Dit merk wordt via apotheken verkocht, zodat de kennis omtrent het inzetten van de producten en de wensen van de klant kan worden vertaald naar het gebruik en de benodigdheden. Ik ben heel enthousiast over de nieuwe collectie, de beelden en de werking van de producten. Elke huid verdient in mijn ogen Vichy producten om te kunnen stralen.

IMG_2039

Bij de speeddate met Scavi&Ray mochten we prosecco proeven. Eigenlijk drink ik nooit een druppel, maar ik wou het toch graag proberen. Ik vond het ontzettend lekker! En dat is een aangename verrassing, want ik vond het verhaal rondom het merk al fascinerend en de smaak (waar het natuurlijk echt om draait) maakt het helemaal af.

IMG_2024

Nog even extra nieuws waarom het mijn geluksdag was, want dat was het écht. In de ochtend kwam ik erachter dat zowel de bussen als treinen de kleur van minions hebben. Excuus als je nu niet meer normaal naar het OV kunt kijken, maar dat was toch wel echt een hilarische openbaring. En toen Femke en ik in de ochtend contact hadden over het event, kwamen we erachter dat we elkaar wéér mis zouden lopen. De dag dat we elkaar tegen zouden komen, zou een méga party worden. En hoe geniaal is het dat we elkaar alsnog op het event zagen?! Het voelt alsof we elkaar al veel langer kennen, maar superleuk dat we elkaar eindelijk ‘echt’ gesproken hebben. Femke is minstens zo leuk als op haar blog, waardoor trouwens elke ochtend mijn buikspieren ook worden getraind van het lachen. Haar schrijfstijl is verslavend geniaal!

One happy bloggersfamily  

IMG_2086

Welke mop vond jij hilarisch toen je deze hoorde?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.