Blog

Event – O My Bag Amsterdam High Tea

O My Bag Amsterdam

Een tas die de wereld een beetje mooier kan maken? Ik geloof dat ik deze heb gevonden, een hele collectie zelfs! De ene tas nog mooier dan de andere, gevaarlijk voor de portemonnee dat wel (en O My Bag verkoopt inderdaad ook portemonnees…). Ik werd uitgenodigd voor een gezellige high tea met bloggers (links op de foto zie je Rosanne en in het midden Josianne) door het merk O My Bag, het was heel geslaagd en de sfeer zat er goed in. Ook de presentatie raakte mij enorm, we mochten de nieuwste tassen bewonderen én gingen met een echte O My Goodiebag naar huis. Kijk je mee?

O My Bag Amsterdam blog By Dagmar Valerie
De mensen achter O My Bag geloven dat de keuzes die wij maken als consument de wereld kunnen veranderen. We kunnen een wereldwijde vraag naar producten creëren, gemaakt met respect voor het milieu en eerlijkere handel. Het laat de consument zien dat er een ding beter is dan de perfecte leren tas: de perfecte leren tas met een goed verhaal achter het merk. 

O My Bag Amsterdam blog By Dagmar Valerie

We werden flink in de watten gelegd met heerlijke producten van de Yoghurt Barn, yummie! Ik heb deze altijd al een keer willen proeven en wat is zo’n yoghurtje eigenlijk onwijs lekker! Heerlijke inspiratie om er thuis ook vaker zo’n gezond feestje van te maken, echt verslavend lekker!

O My Bag Amsterdam blog By Dagmar Valerie

Het ziet er echt feestelijk uit! Met warme thee erbij was het compleet, zo gezellig!

O My Bag Amsterdam blog By Dagmar Valerie

We kregen eerst een presentatie van Paulien Wesselink, de oprichter van O My Bag. Zij vertelde zo gepassioneerd over haar liefde voor haar onderneming en natuurlijk de zoektocht naar de perfecte tas, dat ik een kwartier lang met open mond zat te luisteren. Ik werd geraakt door haar enthousiasme en het plezier dat Paulien voelde voor haar werk. Het was ongelooflijk inspirerend om te horen dat zij haar kennis voor handel, de liefde voor tassen en het motto om een verschil te maken kon combineren en inzetten voor O My Bag. Er is niets mooier dan te horen hoe iemand zijn of haar dromen probeert waar te maken, in mijn ogen is Paulien daar zo goed in geslaagd! Echt heel inspirerend en een voorbeeld hoe je goed terug kunt doen op een verantwoordelijke en bewuste wijze.

O My Bag Amsterdam blog By Dagmar Valerie

En ik werd verliefd. Heel vaak zelfs tijdens deze high tea. Ik voelde mij sterk aangetrokken tot de mooie collecties en prachtige eyecatchers die aan de muur hingen. Ik leek wel een magneetje!

O My Bag Amsterdam blog By Dagmar Valerie

Ook vond ik deze kaart zo gaaf om te zien! Hierop word precies bijgehouden op welke plekken in de wereld er een bestelling is geplaatst van O My Bag. Zo gaaf om te zien dat wereldwijd de liefde voor O My Bag groeit! Straks is de kaart helemaal rood!

O My Bag Amsterdam blog By Dagmar Valerie

Deze quote vond ik echt geniaal, so true!

O My Bag Amsterdam blog By Dagmar Valerie

En alsof de high tea nog niet overweldigend genoeg was, kregen we ook nog een mooie O My Goodiebag mee. Ik maakte rustig deze foto en pakte het leuke presentje uit, waarnaar ik mijn vriend vervolgens doof gilde van geluk (haha, zou ‘iemand doof gillen van geluk’ een populaire uitdrukking worden op een dag?). Ik kreeg namelijk de Miss Money Penny in de kleur Indian!

O My Bag Amsterdam blog By Dagmar Valerie

Oh wat een geweldige verrassing om dit mooie cadeau te ontvangen. Ik ben er nog steeds van overdonderd! Er komt gauw een artikel over online, maar deze prachtige portemonnee is bestemd voor meerdere doeleinden, omdat het zo praktisch is ingedeeld. De kleur Indian vind ik heel erg mooi en elegant, de portemonnee kan daardoor ook als clutch of schoudertas gebruikt worden. Me so happy! 

Ken jij het merk O My Bag ? En hoe ziet jouw perfecte tas eruit?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.