Blog

Een zomerse garderobe voor het hele gezin

De temperaturen schieten de lucht in en het zonnetje laat zich vaker zien. We kijken ontzettend uit naar de zomerse dagen waardoor we volop kunnen genieten van het buiten leven. Lekker het badje in de achtertuin tussen de gekleurde bloemen, relaxen op de lounge set en in de avond gezellig barbecueën. Deze zomer gaan we sowieso een keertje kamperen in de achtertuin en vooral genieten van het moment. Oh wat kijk ik uit naar die heerlijke herinneringen die we met elkaar gaan creëren. Ook in de moestuin wordt het een feestje. In de fruitboomgaard schommelen, aardbeien en frambozen plukken en verse kruiden gebruiken in verfrissende gerechten. Slow living ten top waar ik ontzettend van kan genieten. Ik ben alvast aan het aftellen en maak de garderobe klaar voor de zomerse dagen!

Babykleding voor Simon

De kinderen groeien waar je bij staat en daarom verheug ik mij op een shopsessie om de kledingkasten aan te vullen. Simon is lekker aan het kruipen en ontdekken, maar kan ook steeds beter staan. Deze zomer zet hij zijn eerste stapjes en dat is een geweldige mijlpaal waar we naar uitkijken. Enerzijds is het heerlijk, omdat zijn wereld een stuk groter wordt en hij lekker de omgeving kan verkennen. Zelf in de achtertuin naar de zandbak lopen behoort dan opeens tot de mogelijkheden. Anderzijds moet je extra alert zijn als ouder, want ze zijn zo verdwenen. Laatst knipperden we met onze ogen en zat Simon opeens te ‘chillen’ op de trap. Hij moest erg lachen van onze verbaasde gezichten en had de grootste lol. Simon is een echte avonturier die we goed in de gaten moeten houden. Hij is beweeglijk en nieuwsgierig. Laatst vonden we achter de schotten nog allemaal dozen met kleertjes die eerst van Lucas waren. Echt een feestje dat Simon deze mooie outfitjes nu mag dragen. Ook draagt Simon veel kleertjes die hij krijgt van onze lieve buren, maar we vinden het ook erg leuk om zijn garderobe aan te vullen met een paar nieuwe items die typisch Simon zijn. Babykleding van C&A maakt mij erg blij, omdat de stoffen aangenaam zijn voor kinderen (ook met een gevoelige huid) en de outfitjes stijlvol en schattig staan. De kleding is bovendien hartstikke betaalbaar, waardoor ik er graag voor de kinderen kleding koop.

Lucas kiest zijn eigen kleding

Ook voor Lucas is het tijd om zomerse items toe te voegen aan zijn garderobe. Lucas is op een leeftijd dat hij deels zelf kan bepalen welke kleding hij zou willen dragen. We helpen hem er graag bij, maar hij geeft goed aan wat hij mooi vindt en wat hem niet aanspreekt. Hij draagt veel sportieve, stijlvolle en stoere outfitjes naar school. Een riem en zijn horloge met vliegtuigen mogen niet ontbreken. En natuurlijk zijn favoriete item; een Max Verstappen pet. Hij is helemaal fan van racen en volgt de avonturen van Max op de voet. Lucas draagt inmiddels maat 110 / 116 en broeken komen zeker op het lijstje voor deze kerel. Hij mocht recent ook zijn eigen sneakers uitzoeken. Een feestje waar hij zelfs op school over heeft verteld, omdat hij van de medewerker een stuiterbal uit de automaat mocht halen…

Mijn wishlist

Jordy en ik zijn ook aan een upgrade van onze garderobe toe. Nu we weer wat vaker met familie en vrienden kunnen zijn, is het ook erg fijn om je goed te voelen in de kleding die je draagt. Comfy loungewear is heerlijk, maar niet voor elke dag van de week. Ik heb een paar favoriete merken waar ik graag kleding van draag en ik kan ook niet wachten om nieuwe sneakers te dragen. Ook wil ik vaker afwisselen met oorbellen, dus ik kan gericht gaan shoppen. Last but not least is het handig als ik mij ook oriënteer welke hardloopschoenen bij mij passen. Mijn huidige paar is echt op, maar gebruik ik nog regelmatig. Ik denk dat ik daarom eens langs een sportzaak ga om mij te laten adviseren. Dan weet ik zeker dat ik weer jaren plezier kan ervaren tijdens het hardlopen.

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen hoe we onze garderobe een upgrade gaan geven. We zijn als gezin toe aan wat verfrissende items die aansluiten bij het nieuwe seizoen. We maken er een onvergetelijke zomer van en kijken uit naar de stijgende temperaturen. We gaan onder andere naar Vlieland, dagjes uit, plezier maken in de volkstuin en vooral lekker veel genieten in de natuur met dierbaren. Ben je klaar voor een stralende zomer?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

 

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.