Blog

Een nieuwe garderobe shoppen na mijn tweede zwangerschap?

Eind maart ben ik bevallen van ons gezond zoontje Simon en wat zijn we dankbaar dat we in goede gezondheid van elkaar mogen genieten. We hebben een vliegende start als gezin van vier mogen ervaren en het gaat nog steeds hartstikke goed. Natuurlijk is het aanpoten met twee kids en we moeten nog even wennen aan een handig ritme, voor zover dat uiteraard kan met een newborn. Toch zie je ons alleen maar genieten, want wat een rijkdom en geluk dat we samen én gezond zijn. In deze tijd waarin niets vanzelfsprekend is, koesteren we klein en groot geluk. Hoewel we weinig mensen zien, wil ik mij graag weer vlot en leuk kleden. Na verschillende opruimsessies en nesteldrang XXL taferelen de afgelopen periode, kwam ik tot de conclusie dat er nog maar weinig ‘fatsoenlijke’ kledingsetjes te maken waren. Tijdens de zwangerschap shoppen leek mij niet zo’n fijn idee, maar nu ik weer mijn ‘eigen lichaam’ terugkrijg voelt het als het juiste moment om fashion musthaves te shoppen. Ik kan dan ook niet wachten om mijn garderobe aan te vullen met mooie items!

Mijn kledingstijl? Vrouwelijk en comfortabel

Met twee kids is het prettig om kleding te dragen die comfortabel zit, goed aansluit en waar mogelijk ook vrouwelijk oogt. Ik voel mij daar fijn in en het geeft mij positieve energie als ik er verzorgd bij kan lopen. In een handomdraai een leuke look creëren maakt mij erg blij. Ik ben ook de komende periode meer in en rondom het huis te vinden – gezien de impact van het virus wereldwijd én natuurlijk mijn zwangerschapsverlof – maar dat neemt niet weg dat het lekker voelt om weer kleding te dragen die goed aansluit. Ik heb de slobbertruien en zwangerschapsbroeken uitgezwaaid, tijd voor items die passen!

Welke fashion musthaves staan er op mijn wishlist?

Als ik denk aan de kleding die ik daadwerkelijk nodig heb, dan is het best een lijstje. Ik ontdekte namelijk dat het grootste deel van mijn garderobe al jaren oud is en daardoor zijn de items inmiddels behoorlijk verwassen. Ik heb steeds minder kleding (door al die opruimsessies) die ik dus ook frequenter draag. Ik vind het een heel fijn idee dat ik de kleding beter benut en ik kan dragen waar ik blij van word, maar anderzijds is het ook lekker om af en toe wat nieuwe items toe te voegen. Ik ben ook tot de ontdekking gekomen dat ik niet veel kleding nodig heb, maar nu veel echt aan het slijten is lijkt het mij een goed moment om de garderobe aan te vullen. Ik shopte al witte All Stars bij OTTO die ik meteen in mijn winkelmandje deed. Heerlijk om die te combineren onder rokjes en korte broeken. Ik nam ook een kijkje in de categorie kleding, want hun assortiment bestaat uit te gekke merken die ik graag draag. Nieuwe sokken zijn écht een must, maar ook wat fijne basics tops en een jeans die mooi aansluit. Shirtjes met korte en lange mouwen zijn onmisbaar in de garderobe en ik kan zeker een paar nieuwe gebruiken die vlot en vrouwelijk staan. Ten slotte zou ik het leuk vinden om weer wat meer gestreepte items (aansluitende tops of blouses) te kunnen dragen en kleding in warme tinten. Ik verheug mij nu al op de (online) shopsessie!

Ik shop eigenlijk amper kleding voor mijzelf, ik vind het nu eenmaal veel leuker om voor de mannen items te kopen die zij kunnen dragen. Nu ik niet meer zwanger ben, vind ik het een heerlijk idee om mijn kledingkast aan te vullen met mooie stukken waar ik weer lang plezier door mag beleven. Ik ga nog even oriënteren op Pinterest voor outfit inspiratie en toffe fashion musthaves, zodat ik gauw weer kan genieten van outfits waar ik mij prettig in voel.

Welke kledingstukken mogen niet ontbreken in mijn garderobe?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.