Blog

Buiten beleven met mijn nieuwe Diva Velvet winterjas van Protest

Protest jas Diva Dagmar Valerie

Buiten beleven. Het afgelopen jaar ben ik zoveel mogelijk buiten geweest en ik heb er met volle teugen van genoten. Nu het elke dag een beetje kouder begint te worden, mag een goede jas natuurlijk niet ontbreken. Hopelijk kan ik alsnog op deze manier blijven genieten van de natuur. Maar wat ik dan allemaal buiten doe? Dat en meer vertel ik je heel graag in dit artikel, waarin ik je bijpraat over mijn passie voor de tuin én… mijn nieuwe winterjas van Protest. Lees je mee?

Elke dag genieten van het buitenleven

Niet eerder was ik zoveel buiten te vinden. Lekker genieten van de veranderende natuur, mooie wandelingen maken, bloemen plukken, leren over de tuin, moestuinieren en vooral elk hoekje van de tuin laten groeien en bloeien. We hebben geen grote tuin, maar gelukkig zijn de mogelijkheden met een compacte tuin ook eindeloos. We bouwden een houtopslag, plantten fruitbomen, legden een moestuin aan en genoten van avonden op de loungebank terwijl de tuinkachel op de achtergrond knisperde. Nu de dagen kouder en korter worden, moet ik mijn outfits hierop afstemmen. Ik hoop namelijk ook dit najaar lekker veel buiten te kunnen zijn. Met de kids genieten we volop van de natuur en ik ben blij dat we deze grote en kleine geluksmomenten mogen bewonderen met elkaar. Buiten beleven geeft rust en ruimte; het is mijn manier om te onthaasten.

Op reis door jouw eigen omgeving

Ik laad op door de tuin elke dag een beetje mooier te maken. Ik vind het fantastisch om steeds nieuwe elementen te zien groeien en bloeien, maar ook dat de vogeltjes onze tuin beschouwen als onderdeel van hun dagelijkse route. Ze badderen in het vogelbadje en snoepen van lekkers uit het voederhuisje. Echt een plaatje. Ook maak ik graag wandelingen langs het kanaal en door het park. We wonen in de stad, maar ook hier zijn genoeg mooie plekken te bewonderen. Je hoeft niet ver weg te gaan om het goed te hebben. Voorheen maakten we de mooiste reizen, deze tijd waarin we leven heeft mij geleerd dat we ook worden omringd door verrijkende plekken.

Protest jas Diva Dagmar Valerie

Boost jouw weerstand

Het wandelen zorgt voor een goede doorbloeding en het bevordert mijn conditie. Het is belangrijk om – zeker dit najaar – je weerstand een boost te geven en frisse lucht doet wonderen. Muts op, sjaal om en natuurlijk mijn nieuwe jas aan. En wat voor een jas! Vorig jaar ontdekte ik de geweldige dames winterjassen van Protest en dit jaar ben ik bevoorrecht om uit de nieuwe collectie de Diva Velvet ski-jas in True Black (zwart) te dragen. Ik ben er zo blij mee! De jas is heerlijk warm en ontzettend mooi. Deze winterjas draag ik met trots en heel veel plezier; de jas is stijlvol, vrouwelijk en sluit perfect aan. Ook kan ik de winterjas goed combineren en kan ik stiekem niet wachten totdat de eerste sneeuw neerdwarrelt. Ik vond Indian Summer fantastisch, maar nu ik deze winterjas van Protest heb, mogen de temperaturen zeker dalen. Een goede dames winterjas is onmisbaar voor komend seizoen!

Klaar voor de winter?

Ik ben nog niet uitgeshopt, want warme hoodies maken dit najaar compleet. Ik zoek nog een roze of grijze variant met een zachte voering. Hopelijk kom ik gauw mijn nieuwe favoriet tegen, maar met mijn nieuwe Diva jas als eyecatcher kan dit najaar toch al niet meer stuk. De boys groeien als kool en ook voor hen moet ik nog nieuwe winterjassen scoren. Ook Jord is aan het oriënteren voor een mooie heren winterjas, zodat hij warm op zijn fiets naar werk kan blijven gaan. Hij heeft de smaak inmiddels te pakken en zolang de gladheid enigszins wegblijft stapt hij graag op zijn fiets. Na een kantoordag (afgewisseld met thuiswerkdagen) is het erg lekker om in beweging te komen. Gezien de weersomstandigheden en de sportieve activiteiten is het heel fijn om over een jas te beschikken die hier tegen kan, waardoor hij vast en zeker bij Protest zal slagen. Laat sweater weather maar komen! Op wintersport gaan we de komende periode niet, maar sportief de winter door is zeker onze wens.

Let goed op jezelf dit najaar en zorg voor elkaar. Maak het elke dag iets lichter waar je kunt, juist in deze tijd waarin de dagen korter en kouder worden. Heel veel liefs!

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.