Blog

Black Friday aanwinst – Adidas Originals Superstar sneakers

img_7392
New in! Ik ontving recent mijn allernieuwste sneakers en wat ben ik hier ontzettend blij mee. Deze kocht ik op ‘Black Friday’ waardoor ik met extra korting Adidas Originals Superstars shopte. De heerlijke sneakers kwamen recent binnen, waardoor het mij leuk leek om mijn nieuwe schoenen aan jullie te laten zien!

Adidas superstar bydagmarvalerie
Ik kan alvast verklappen dat ik heel enthousiast ben over mijn nieuwste aankoop, want ik vind schoenen aanschaffen stiekem toch best lastig. Ik draag al ruim drie jaar Adidas Originals Superstars, maar deze waren toch echt aan vervanging toe. Ze gingen mee de bergen in, hebben geholpen met verhuizen en hebben lange strandwandelingen achter de rug. Ook combineerde ik deze sneakers graag met een skinny jeans, een vlotte blazer en bijvoorbeeld een gestreept shirt waardoor het vrouwelijk, sporty en stijlvol staat. Tegelijkertijd loop je er alsnog comfortabel bij, ideaal voor langere of intensievere dagen.
Adidas superstar bydagmarvalerie

En nu werd het toch echt tijd om mijn geliefde sneakers te voorzien van een update. Waar ik voorheen ook de wit met zwarte variant koos, heb ik nu een kleine aanpassingen in de nieuwe Adidas sneakers. Deze bevatten namelijk zwarte veters én de zwarte stukken op de schoen hebben een subtiel patroon. Het valt bijna niet op, maar daardoor zijn ze toch een tikkeltje anders maar het comfort blijft hoe dan ook waanzinnig fijn en ik hoop wederom lang van deze sneakers te kunnen genieten.
Adidas superstar bydagmarvalerie

Het was overigens de eerste keer sinds een lange tijd dat ik echt weer wat voor mijzelf had geshopt voor een hoger bedrag. Ik vind het tegenwoordig veel leuker om te shoppen voor anderen, herken je dat? Voor Jord en de kleine zie ik zoveel leuks, maar dan vergeet ik mijzelf een beetje. Dat is helemaal niet erg, want er hangt ook meer dan genoeg in mijn kast, maar af en toe is het goed om eens een item te verfrissen of wat leuks aan de garderobe toe te voegen volgens de laatste trends. Met deze Adidas sneakers ben ik in ieder geval héél erg blij en je zult mij dan ook vast nog regelmatig treffen met deze favorieten aan. Love them!

Draag jij graag sneakers?

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.