Blog

Babyboy shoplog maat 62 – Z8, Tumble ’n Dry en Noppies

Shoplog_babykleding_DagmarValerieShoppen voor de kleine is zoveel leuker dan shoppen voor jezelf! Dit cliché kan ik inmiddels beamen. Bovendien groeit Lucas ontzettend snel waardoor we daadwerkelijk kleding in maat 62 moesten shoppen, dit vond ik inderdaad niet zo vervelend. De kleertjes zijn zo zacht, klein en liefdevol; de kledingkast kan niet groot genoeg zijn! Ik zocht enkele eyecatchers aan babykleding voor onze kleine uit bij Bijenkorf. Kijk je mee? 

We hebben ontdekt dat we qua kleding altijd slagen bij de merken Z8, Tumble n’Dry en Noppies. Deze kleding blijft lang mooi, is bovendien niet zo stug en zit lekker. Ook vind ik de printjes en het kleurgebruik bij deze merken heel sprekend, ja wij zijn fan! Extra leuk vind ik het feit dat zowel Jord als Lucas dezelfde kleuren goed staan. Daardoor wist ik vrijwel meteen dat ik voor Lucas ook bruintinten en blauw aan kon schaffen, ook lichte tinten staan hen heel goed. Yes, zo vader zo zoon!

Mijn ultieme favoriet van deze shoplog bestaat uit deze kingsford babybroek met print van de Tumble n’Dry zomercollectie 2017. Het avontuurlijke printje in het blauw maakt het tot een stoere, sfeervolle en originele broek die Lucas met veel plezier gaat dragen. En ik hoop dat deze broek extra lang mee zal gaan, want de stof is heel mooi en Jord is er ook helemaal weg van. Het mag extra benadrukt worden, de zomercollectie van Tumble n’Dry is écht slecht voor onze portemonnee want het zit vol met geweldige en unieke items voor babyboys. Love it!

Shoplog_babykleding_DagmarValerie4Er was eens een shirt dat héél lang op mijn wishlist stond, maar nu kan ik deze eindelijk afvinken. Ken je dit donkerblauwe shirt al met de tekst ‘All you need is milk’? Ik kan niet wachten tot Lucas dit mooie shirt van Z8 past. Het is voor nu nog een beetje aan de grote kant, maar dat duurt vast niet lang meer. Zin in! Maar… blijf nog maar lekker even klein lieve Lucas ☆

Shoplog_babykleding_DagmarValerie3

Ook heb ik vier mooie items van Noppies ontvangen die goed te combineren en te matchen zijn met de kledingstukken die ik al in de kast heb hangen voor Lucas in maat 62. Het gaat om drie mooie shirts voorzien van lange mouwen; een witte met een bruine ster erop met klavertjes, een lichtblauwe met sterretjes en een grijze met blauwe zebra’s. Há, komt mijn liefde voor zebra’s dus toch nog terug in zijn kledingkast.

Shoplog_babykleding_DagmarValerie2We blijven nog even bij Noppies, want de broeken van dit merk vind ik heel prettig zitten en staan Lucas zo mooi dat ik ook in maat 62 het niet kon laten om een broekje van Noppies aan zijn kledingcollectie toe te voegen. Deze gestreepte variant bevat blauwe tinten en op de broekspijp zit een donkerblauw klavertje. De jongens babycollectie van Noppies spreekt mij tot nu toe altijd heel erg aan, omdat je de items goed met elkaar kunt combineren en de outfitjes bovendien ook heel stijlvol maar comfortabel zijn. Aanrader!

Shoplog_babykleding_DagmarValerie5

En last but not least heb ik nog een waanzinnig pareltje uitgekozen, namelijk een prachtig gebreid vest van Marc O’Polo in een bruine tint. Dit vest is zo mooi dat ik zou willen dat ons kleintje hier nooit uit gaat groeien, want het staat hem ontzettend goed. Oké, we moeten de mouwen nu extra vaak omvouwen maar het ziet er zo schattig en mooi uit dat ik niet kon wachten om dit vest bij hem aan te trekken. En dan heb ik het nog niet eens over de kwaliteit en mooie details van dit vest gehad. In combinatie met het blauwe broekje en shirtje met sterretjes van Noppies is het trouwens ook een erg leuke mix. Lichtbruine sokjes eronder en mijn kleine ziet eruit om op te eten. Liefde!

Shoplog_babykleding_DagmarValerie6

Ik vond het superleuk om bij de Bijenkorf deze mooie items uit te zoeken voor onze kleine en ik zal ook de komende tijd extra genieten van deze prachtige kledingstukken in maat 62. Het assortiment aan babykleding voor de jongens is heel erg groot en ik werd er ontzettend enthousiast van. Ook had ik het al de volgende dag in huis, ideaal. Wat gaat de tijd met een kleintje toch hard, maar anderzijds ook geweldig om die mooie stappen en ontwikkelingen van dichtbij mee te mogen maken. Wij kunnen zeker weer even vooruit!

Welk item uit de shoplog behoort tot jouw favorieten!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.