Blog

6 X Blauw en goud op mijn zomerse wishlist

zomerwishlist2Oelalaaa wat een heerlijke temperaturen! Het zonnetje laat zich lekker vaak zien en echt fijn om van de warmte te kunnen genieten. Wat een feestje! Ga je nu ook extra vaak naar buiten? Ik hoop dat je een onvergetelijke zomer tegemoet gaat en je tussendoor kunt ontspannen en opladen in de zon. Veel plezier en maak er een onvergetelijke tijd van! Ondertussen deel ik heel graag mijn zomerse wishlist, met heel toevallig allemaal blauwe en gouden eyecatchers. Ik ben helemaal in love met deze items. Kijk je mee?

Mijn hart smelt al een tijdje he-le-maal weg van een prachtige Jimmy Choo zonnebril (deze is nu in de sale op Smartbuyglasses.nl, help doen of niet doen?). Of ligt het aan de hoge temperaturen? Vast niet, ik ben er gewoon echt verliefd op. Het montuur is elegant, vlot en vrouwelijk net als de kleurcombinatie van navy blue met gouden details. Liefde! Ik hoop deze binnenkort te mogen dragen, wat een pracht exemplaar is het toch. Alleen het prijskaartje… echt aan de hoge kant, maar ik denk wel elke cent waard. Ooh keuzes keuzes! Ook zoek ik nog fijne sandaaltjes voor de zomer; lekker luchtig en comfortabel. Deze mogen eenvoudig zijn, als ze maar lekker zitten en wellicht een mooi detail bevatten. Die je op de afbeelding ziet, zijn afkomstig van VanHaren. Ik loop regelmatig in de schoenen van VanHaren en ben erg te spreken over het comfort; ik kan er uren op lopen en geniet volop van de leuke modellen die zij regelmatig voor een toegankelijke prijs verkopen. En die sandaaltjes die ik spotte op de website en je op deze afbeelding kunt zien, vind ik een erg mooi paar.  Binnenkort maar even passen en shoppen voor een zomerse garderobe, want een fijn jurkje of leuke shorts mogen niet ontbreken deze zomer. Zowel het jurkje, als de trui en de shorts zijn afkomstig van H&M. Ik ben benieuwd of deze mij zouden staan, maar ik vind deze items echt fantastisch. Donkerblauw vind ik een erg mooie kleur die eigenlijk altijd en overal wel goed bij past. In combinatie met goud is het nog een tikkeltje chiquer; ik ben fan!

Verleiding is het eerste deel in de youngadultserie De Royals van Erin Watt.  De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen. Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen.  Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde? Een nieuwe serie waar ik heel nieuwsgierig naar ben en ik hoop dat het een grote hit zal worden. Ik kan niet wachten om te beginnen met lezen!

En natuurlijk mogen heerlijke ijsjes niet ontbreken deze zomer! Maar die hoeven van mij niet goud of blauw te zijn. Laten we volop genieten van de prachtige zomer die voor ons ligt. Maak er een te gekke tijd van en jaag je dromen na!

Wat staat er op jouw zomerse wishlist?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

 

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.