Blog

5 tips om te stralen in de mooiste zomerjurkjes

Met veel liefde en plezier deel ik mijn enthousiasme over fashion met jou. Nu ik eindelijk weer mijn eigen stijl aan het (her)ontdekken ben, geniet ik meer van mode dan ooit. Hoe fijn is het om uit te stralen waar je voor staat? En wat een feestje als je je zowel stijlvol als comfortabel kunt kleden zodat kleding bij mag dragen aan meer zelfvertrouwen. Door kleding kun je lekkerder in je vel zitten en extra leuk voor de dag komen. Nu we genieten van tropische temperaturen, vind ik het heerlijk om zomerjurkjes te dragen. Jurken zijn echt favoriet, omdat je deze gemakkelijk kunt combineren en jurkjes lekker luchtig zijn. Ideaal als het zo warm is! Ik deel graag mijn 5 tips om te stralen in de mooiste zomerjurkjes. Ben je er klaar voor? Enjoy!

Welke maat sluit mooi aan bij jouw figuur?

Misschien een inkoppertje, maar dit is de meest recente ‘les’ die ik moest leren. Jarenlang dacht ik een andere maat te hebben dan dat ik had. Dit zorgde ervoor dat alle kledingstukken ‘hingen’ en niet mooi aansloten bij mijn figuur. Zonde, want kleding kan jouw uitstraling gemakkelijk versterken als je de juiste maat te pakken hebt. Weet je niet welke maat je hebt? Laat je adviseren in de winkel of schaf verschillende maten van een specifiek kledingstuk aan, zodat je het kunt proberen. Let bijvoorbeeld met een jurk op de pasvorm, zodat je de mooiste kanten van jezelf kunt accentueren. Zomerse jurkjes van bonprix spreken mij erg aan, omdat het assortiment erg divers is en de jurkjes mooi aansluiten bij mijn figuur. Ik slaag er altijd! Kies de juiste maat en straal!

Zachte en zwierige zomerjurken

In welk materiaal voel je je fijn? Zomerjurkjes heb je in allerlei vormen, maten én materialen vandaar dat het handig is om te ontdekken waar jij je goed in voelt. De materialen spelen de hoofdrol in de zoektocht naar jouw favoriete zomerjurk. Voor welke jurk ga jij?

Wanneer ga jij de jurk dragen?

Tijdens welke gelegenheid wil je deze zomerjurk dragen? Ga je een dagje naar het strand of is de jurk perfect voor een etentje? Misschien ga je naar een bruiloft of wil je in het zomerjurkje ook kunnen fietsen. Denk na over de activiteiten die je gaat doen en zoek de perfecte jurk die hier bij past, zodat deze altijd voldoet aan jouw verwachtingen. Het aanbod is gigantisch, daarom is het goed om kritisch te zijn en je af te vragen wat je echt nodig hebt. Geniet en straal in de jurk van jouw dromen!

De perfecte kleur

Weet jij welke kleuren jou goed staan? Er zijn tinten die jouw uitstraling versterken en er zijn kleuren die ervoor zorgen dat je er bijvoorbeeld minder fit uitziet. Heb je ooit de opmerking gekregen of je wel voldoende slaap hebt gehad? Grote kans dat het lag aan de kleur van jouw outfit! Laat je daarom eens adviseren op het gebied van kleur zodat je kleding kunt dragen die bij je past. Zo weet ik dat bij mij warme tinten mooier staan en dat pasteltinten mij erg bleekjes maken, hoewel ik dol ben op die tinten. Sinds ik dit weet, kies ik sneller natuurlijke tinten en draag ik bijvoorbeeld gouden sieraden in plaats van zilver. Heb jij al een keer een kleurenanalyse laten doen? Meer over mijn kledingstijl als moeder van twee boys, lees je hier.

Let op de details en maak jouw outfit compleet

De jurk vormt de basis van jouw outfit, maar de juiste schoenen, sieraden én jouw uitstraling maken het af. Zien jouw benen er verzorgd uit? Draag je bijbehorende schoenen en zorgen sieraden voor de final touch? En heb je al gedacht aan een mooi tasje als eyecatcher? Zou een subtiele ooglook de outfit versterken? Allemaal elementen die samenkomen in jouw outfit. Steel de show en straal in de perfecte zomerjurk!

Heb jij een favoriete zomerjurk die je graag draagt?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.