Blog

Zomerzonnewende – De langste dag van het jaar

Sasha Lara Dagmar Valerie shoot zomer strand

Op deze langste dag van het jaar wens ik je veel liefde en licht toe. Geniet van de zomerzonnewende, want het is officieel zomer. Een nieuw seizoen ligt voor je, een seizoen waarin je mag doen waar je blij van wordt. Waar je energie van krijgt en waar je hart een sprongetje van maakt. Je mag beleven vanuit jouw hart en een gezonde balans ervaren. Je mag groeien in de richting die goed voelt voor jou. Minder moeten en meer leven door bewuste keuzes te maken die je verrijken. Die de kwaliteit van leven verhogen en je minder afleiden van jouw pad. Een onvergetelijke zomer gewenst vol warme momenten om te koesteren.

Puur geluk

Een zomer vol liefdevolle herinneringen om te creëren, waarbij ik veel tijd zal doorbrengen met mijn gezin. Geen school, eigen ritme, veel buiten en mooie plekken ontdekken. Beleven, verbinden, verrijken en voeden. Bewust genieten van het nu, want dit seizoen is mijn lievelings. Je mag oogsten wat je hebt gezaaid en we genieten elke dag van verse aardbeien, bosbessen en zelfs kersen. Binnenkort volgen de appels en wat smaakt het puur. Bij elke hap voel ik mij dankbaar, want het is zo’n mooi proces om van dichtbij mee te maken. Hoe de natuur groeit en elkaar versterkt om tot dit mooie, smaakvolle fruit te komen maakt mij gelukkig.

Jouw ontdekkingsreis

Deze zomer genieten we een beetje extra van wat er allemaal is. Koesteren we groot en klein geluk waardoor we worden omringd. Van verse aardbeien op brood tot spelletjesavonden en marshmallows bij de tuinkachel. Lachende kids in de speeltuin, zandkastelen bouwen aan het strand, logeerpartijtjes, wandelingen door het bos en watergevechten; bewust genieten van en met elkaar. Samen spelen, maar ook samen groeien en elkaar voeden. Met gezond eten, voldoende rust, buiten bewegen en door te ontdekken. Door nieuwsgierig te zijn, op ontdekkingsreis te gaan en vanuit andere perspectieven durven kijken naar de wereld om je heen. Door vragen te stellen, door je eigen onderzoek te doen en door lekker op pad te gaan. Soms zelfs door te wandelen buiten de gebaande paden, want wat kan dat leerzaam zijn.

Ik wens je een stralende zomer, een onvergetelijk seizoen. Om te genieten van het nu en bewust te beleven.

Liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.