Blog

Van side hustle naar succesvol bedrijf: By Dagmar Valerie bestaat 5 jaar!

By Dagmar Valerie bestaat 5 jaar

Van persreizen naar Milaan, Antwerpen, het Gardameer en Gent tot ondernemers begeleiden bij de vliegende start van hun bedrijf, strategische plannen creëren, publiceren en bereik genereren. In 5 jaar tijd groeide ik van marketeer met een side hustle naar ondernemer met een droombedrijf.

Mijn ondernemersreis

Op een druilerige dag stapte ik de KVK binnen met de verwachting om te proeven van het ondernemerschap. Ik was voorbereid, maar maakte alle beginnersfouten. Gelukkig maar, deze ervaring is goud waard. Van te lage tarieven vragen tot mijzelf klein houden, alles zelf willen doen (zonder strategie), niet durven investeren en voor iedereen klaar staan (waardoor er weinig ruimte was voor werken met de ideale klant). Ik viel en stond sterker op; ik groeide in de richting die goed voelt voor mij. Alles veranderde toen ik ging ondernemen op mijn voorwaarden. Dit betekent zoveel meer dan op papier zetten wat je wil verdienen in financieel opzicht. Bovendien is geld slechts een middel, het gaat er om wat je met het geld doet. Hoe kun jij voortaan werken op een manier waardoor jouw levenskwaliteit verbetert? Je verdient namelijk naast voldoende financiële middelen ook rust in je hoofd, tijd om plezier te maken en te ontspannen, ruimte om je te verbinden met dierbaren en een goede gezondheid. Mijn e-book ‘Ondernemen op mijn voorwaarden’ is gratis te downloaden en gaat over deze transformatie die ik door mocht maken. Ik deel waardevolle tips om vanaf nu écht te kiezen voor winst.

Dat ik elke (werk)dag mag doen waar ik energie van krijg, gun ik iedereen. Ik weet dat het niet vanzelfsprekend is, ook mijn weg naar dit punt was hobbelig. Ik ben dankbaar dat ik mag samenwerken met inspirerende teams en deze opdrachten zo goed te combineren zijn met mijn gezin. Het was mijn wens om mijn bedrijf op een manier in te richten waardoor ik veel kostbare tijd met mijn jonge kinderen mag doorbrengen, maar ook mijn ambitie de ruimte krijgt. Dat is gelukt!

Waar ik over 5 jaar sta? Tussen de fruitbomen (mijn passie) waar ik geniet van de seizoenen, groei en reflecteer op de mooie opdrachten die ik mocht oppakken. Let’s grow!

Liefs, Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.