Blog

ExpediChi Opruimchallenge – Opruimen en organiseren geeft energie

ExpediChi Opruimchallenge By Dagmar Valerie

Opruimen en organiseren. Dat ga ik de komende 30 dagen doen! Ik ga namelijk aan de slag met de ExpediChi Opruimchallenge. Goed en gericht opruimen en organiseren geeft rust en ruimte. Je creëert letterlijk plek voor nieuwe energie. Je laat los wat je niet meer dient waardoor er ruimte komt voor wat goed voelt voor jou! Gun jezelf een frisse start en haal voldoening uit het eindresultaat, maar ook het proces. Je kunt namelijk al tijdens het opruimen en organiseren heel mindful bezig zijn. Door in het hier en nu te voelen wat goed is voor jou, draag je actief bij aan een hoger energieniveau. Doe je mee? Geniet van een schoon, opgeruimd en fris resultaat, maar ook van meer energie!

De ExpediChi Opruimchallenge

Yes, de ExpediChi Opruimchallenge gaat beginnen! ExpediChi staat voor de ontdekkingsreis naar meer levensenergie (Chi) en een opgeruimd huis, zorgt voor een opgeruimd hoofd. Ook geeft het proces veel stof (slechte woordgrap) tot nadenken en ruimte om te voelen wat goed is voor jou. Je geniet al tijdens het organiseren en opruimen van meer energie, omdat je mag loslaten wat je niet langer dient. Ik heb 30 elementen op een rij gezet die het opruimen en organiseren waard zijn. Van je thuiswerkplek tot de badkamerlades en de voorraadkast; de belangrijkste plekken zie je terug in dit lijstje. Misschien is het niet volledig en kun je het zelf aanvullen met wat je prioriteit geeft. Je kunt elke dag met een element aan de slag gaan of in een kortere tijd het lijstje afvinken door meerdere elementen aan te pakken wanneer dat haalbaar is voor jou. Kies vooral je eigen tempo. Neem jouw tijd en overhaast niks. Zet de poetsdoekjes en afvalzakken klaar, zodat je bij de spulletjes die je tegenkomt kunt ontdekken of je er nog blij van wordt. Voelt het niet meer goed? Dan krijgt het misschien nog een tweede leven of kan het weg. Bekijk hoe je de plek grondig schoon kunt maken en zet een vrolijk muziekje op om jezelf te bevrijden van rommel, troepjes, prullaria, vulling en vuil. Zo creëer je ruimte voor alles waar je wél energie van krijgt! Op naar een succesvolle opruimchallenge!

Vragen om jezelf te stellen tijdens het opruimen en organiseren

  • Geeft het product / meubelstuk mij energie en word ik er blij van?
  • Gebruik ik het vaak? Of ben ik gelukkiger met minder, waardoor ik het een tweede leven kan geven?
  • Mis ik het als ik het niet meer heb?
  • Heb ik iets wat erop lijkt?
  • Hoe kan ik het zo goed mogelijk schoonmaken?
  • Ik ben dankbaar voor product X, omdat het mij….

ExpediChi Opruimchallenge printen

ExpediChi Opruimchallenge By Dagmar Valerie

ExpediChi Opruimchallenge om zelf in te vullen

ExpediChi om zelf in te vullen Opruimchallenge

Ik wens je veel plezier, succes en vooral energie toe om met deze ExpediChi Opruimchallenge aan de slag te gaan. Ik ben erg benieuwd naar jouw proces en eindresultaat! Mocht je het leuk vinden om de Opruimchallenge te delen op de socials, dan kun je de hashtag #ExpediChi gebruiken, zodat we de energieke posts over de ontdekkingsreis naar meer Chi van elkaar kunnen bewonderen.

Veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.