Blog

ExpediChi – Ontdekkingsreis voor meer levensenergie

ExpediChi Dagmar Valerie ontdekkingsreis levensenergie

Welkom op ExpediChi. We gaan op ontdekkingsreis om je Chi (je levensenergie) te verhogen. Het wordt een expeditie vol onvergetelijke ervaringen en inzichten. Ik deel mijn reis, tips en ervaringen met jou in deze nieuwe serie op mijn blog en ik ben dankbaar dat je deelneemt aan dit avontuur. Als moeder van twee zoontjes (van bijna 5 en 1,5) met een eigen onderneming, sociaal leven en liefde voor een lijst aan zoetigheid blijft het een kunst om te balanceren met mijn energie. Ook worden we elke dag opnieuw omringd door afleiding, waardoor we verder af zijn gaan staan van de natuur, elkaar en zelfs onszelf. Hoewel de hectiek van het dagelijkse nooit een excuus vormt en ik geen opgever ben, sluipen de ongezonde gewoontes er regelmatig bij in die direct invloed hebben op je energieniveau. Ik neem je mee op deze ontdekkingsreis waar we opnieuw leren te verbinden met alles wat er al is. Het is tijd om te helen en te ontdekken waardoor je je levensenergie mag verhogen. We gaan terug naar wat er echt toe doet. Om verder te komen dan waar we nu staan én om jezelf te versterken zodat je jouw potentieel kunt benutten. Zodat je mag doen waar je energie van krijgt vanuit vertrouwen en verbinding. Nu en in de toekomst. Ga mee op ExpediChi. 

We leven in een intense tijd waarin de focus ligt op gezondheid, maar waar we vraagtekens plaatsen bij betrouwbaarheid van systemen, voeding en welzijn. Jezelf voeden en verrijken in plaats van vullen, dat leer je niet overal op school en deze elementen staan juist centraal tijdens ExpediChi. Wat geeft je levensenergie en kracht? Waardoor word je sterker en zit je lekkerder in je vel? We gaan van angst naar vertrouwen, van onrust naar evenwicht en we kiezen bewust voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Gehaast beleven en je laten afleiden van de kern is de makkelijkste weg en die mag je kiezen. Maar is het de beste weg voor jou?

Meer energie

We zaaien voeding, liefde en licht en dat vormt een contrast met geluiden uit je omgeving waarin angst zaaien trending topic is. Ik ben fan van zaaien (en tuinieren), maar dan wel de zaadjes met een zuivere intentie om elkaar te versterken en te ondersteunen op het pad naar meer levensenergie. We herstellen en verbeteren de verbinding zodat je meer rust, ruimte, vreugde en energie mag verwelkomen in je leven.

Ik ben geen ´energienius´ en leer ook elke dag

Don’t go through life, grow through life is mijn motto en ik gun je de groei die je voor ogen hebt. Dank je wel dat je dit leest en dat je open staat om meer energie in je leven te omarmen. Ook ik sta hiervoor open en leer elke dag door te vallen en vooral weer op te staan bij hoe je je levensenergie verhoogt. Op een toegankelijke en praktische manier – inclusief mijn dagelijkse struggles – kun je lezen wat ik doe om meer energie te verwelkomen. De ene dag gaat het beter dan de andere, maar geen dag is hetzelfde en we zijn altijd in beweging. En om het nog iets scherper te definiëren; alles in de natuur is altijd in beweging en als mens zijn we daar onderdeel van. Deze beweging stimuleren is essentieel, we zijn niet gemaakt om stil te staan.

Samen op ExpediChi

Ik probeer te (her)ontdekken wie of wat mijn levensenergie vergroot en het toepassen van de ontdekkingen die ik doe is behoorlijk lastig. Het doorbreken van patronen, het werken aan gezonde gewoontes en vooral het herstellen van de verbinding met jezelf en elkaar door te voelen gaat niet over een nacht ijs. Het is een proces waar we elke dag aan mogen werken.  Je moet niks, want ik zal je nooit dwingen, maar het mag omdat je het jezelf gunt en het een groot cadeau is om toe te passen. Niet alleen voor de korte termijn, maar juist voor een duurzaam effect. Hoewel het heel makkelijk is voor mij om tips te geven en het voor jou toegankelijk is om de tips te lezen, is het de kunst om er echt iets mee te doen zodat het impact heeft en jouw Chi laat stromen.

Tijdens ExpediChi deel ik mijn ontdekkingsreis en bespreek ik onderwerpen als simpeler leven, onthaasten, liever voor jezelf zijn, mindset, verbinden, thuiskomen in jezelf en jezelf voeden in plaats van vullen. Ik deel mijn ervaringen over het ontdekken van je eigen voorwaarden, grenzen stellen en hoe je van angst naar vertrouwen gaat om jouw plek in te nemen en meer levensenergie te verwelkomen. Ik vertel je over mijn ervaringen en visie en ik zal vragen met je delen waar je over na mag denken wanneer je hiervoor open staat.

ExpediChi – Durf te voelen

In een tijd waarin je omgeving continu verandert, er angst op je wordt geprojecteerd en de structuur ver te zoeken is, blijft verbinden met jezelf en elkaar belangrijker dan ooit. De onrust vormt een afleiding waardoor je geneigd bent om minder te verbinden en te voelen. Maar als je je focust op jezelf, wat voel je dan? Ervaar je ergens spanning of juist ontspanning? En ben je je bewust van je ademhaling? Verbinden is zo waardevol, omdat je ontdekt welke signalen je uitstraalt en je hiernaar kunt handelen. Wat heb je nodig? Waar heb je behoefte aan? Wat is echt goed voor jou? Voel je het? Durf te voelen en ontdek wat je nodig hebt. Gun jezelf de verbinding en vang de signalen op, zodat je hierop mag anticiperen en je op deze manier jouw energie kunt verhogen. Je staat voor een keuze om iets met de ontdekkingen te doen. Het zijn de antwoorden die al in jouw zitten waar je kracht uit mag putten. En deze kracht geeft energie! Voel, ontdek en stimuleer de flow van Chi.

Veel liefs, warmte en kracht voor jou.

Dagmar Valerie

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

P.s. Vind je het fijn om samen te verbinden zodat je meer levensenergie mag verwelkomen? Voel je vrij om mij een berichtje te sturen zodat ik je kan begeleiden op jouw ontdekkingsreis en je jouw potentieel kunt benutten.

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.