Gefeliciteerd, jouw ExpediChi is begonnen!

Geweldig dat je durft te groeien in de richting die goed voelt voor jou. Door deze ontdekkingsreis aan te gaan, lukt het je elke dag beter om gezonde keuzes te maken voor jezelf én jouw bedrijf. We gaan ontdekken, verbinden, vertrouwen en groeien zodat je verder mag komen dan je nu staat.

Tijdens de groeisessie op maat, geniet je van een inspirerende brainstorm waarin ik je aanmoedig om te ontdekken waar jij écht naar verlangt. Ook leer ik je de vaardigheden hoe je kunt ondernemen op jouw voorwaarden, waardoor jouw levenskwaliteit en de kwaliteit van jouw bedrijfsresultaten verbeteren. Dat is goud waard! Je ervaart meer verbinding, rust in je hoofd, energie en financiële vrijheid. Ontdek hoe waardevol jouw talenten zijn en waartoe jij in staat bent.

Jouw droomleven is dichterbij dan je denkt.

Ik verheug mij op onze ont-moeting. Letterlijk een moment waarop je minder moet en meer mag voelen. Om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens onze groeisessie, wil ik jouw antwoorden ontvangen op onderstaande vragen. Het mag compact (bijvoorbeeld in steekwoorden) of uitgebreid; net waar je je goed bij voelt. De vragen maken je ondertussen al bewust van jouw proces en helpen je bij de reis naar binnen toe. Tegelijkertijd geven de antwoorden mij richting, zodat ik mag ontdekken welk pad jij bewandelt. Ik wil je meegeven dat de antwoorden al in jou zitten, ze staan voor je klaar om doorvoeld te worden. Ik ben er voor jou en verheug mij op de inzichten en ideeën die zich ontvouwen tijdens onze groeisessie.

Een eer om je te versterken tijdens jouw ontdekkingsreis. Geniet van jouw ExpediChi!

Let’s grow!

Liefs,

Dagmar

ExpediChi vragenlijst

Een vliegende start van onze groeisessie
Vragen om jou beter te leren kennen
Maak de volgende zinnen af: