Blog

Rijkdom in de puurste vorm op Tiny Village Kleinhuizen

tiny village kleinhuizen

Het is mijn grote droom om op een dag te genieten van een heerlijke plek omringt door natuur waar vrienden en familie van een gezellig huisje mogen genieten. Een pluktuin, fluitende vogeltjes en genieten van het nu. Een plek waar je mag vertragen en waar het buitenleven centraal mag staan. Waar luxe bestaat uit de onvergetelijke herinneringen die je samen mag maken, voorzien van een gouden randje. Op een dag zal deze plek er zijn, maar vandaag mocht ik er al van proeven tijdens de open dag op Tiny Village Kleinhouzen in Nieuwegein waar indrukwekkende tiny houses staan van inspirerende bewoners die deze droom hebben waargemaakt.

Een mooiere dag om Tiny Village Kleinhuizen in Nieuwegein te bezoeken was er niet; heerlijke temperaturen, stralende zon en de plek zag er adembenemend uit. De kikkers kwaakten er vrolijk op los, de wilde bloemen maakten er een kleurrijk feestje van en de tiny houses waren nog mooier dan in mijn dromen. Ik vond het fascinerend en inspirerend om met de enthousiaste bewoners te praten. Zij maakten van hun droom werkelijkheid en wat heb ik daar veel bewondering voor! Ik heb met volle teugen genoten van hun avontuurlijke verhalen en de weg die zij hebben afgelegd om hier te kunnen staan. Overigens waren het ook realistische belevenissen die zij deelden, want hoe mooi deze plek ook is; helaas moeten zij binnenkort een andere locatie vinden waar zij met hun tiny houses terecht kunnen. Mocht je tips hebben of mee kunnen denken? Neem een kijkje op de website van Tiny Village Kleinhuizen. Alle input is meer dan welkom!

Ik vond het fantastisch om de tiny houses van binnen en van buiten te mogen bewonderen. Het was sprookjesachtig mooi. Wat mij opviel is dat de tiny houses er heel ruimtelijk uitzagen. Het voelde zo overzichtelijk, stijlvol en luxe! Echt een plaatje. Het is mijn grote droom om op een dag een klein thuis te creëren voor dierbaren waar iedereen welkom is. Waar geen spullen overheersen, maar mooie herinneringen. Waar de klok niet de hoofdrol speelt, maar de natuur. Waar genieten van en met elkaar centraal staat, in plaats van de agenda. Waar nog meer ruimte is om het leven te beleven. Ik weet dat die dag zal aanbreken, tot die tijd werk ik daar met alle liefde naartoe. Tijdens deze open dag bij Tiny Village Kleinhuizen (briljante naam!) werd ik extra bewust van deze droom die groeit en groeit. Niet voor niets; rijkdom in de puurste vorm mag je hier (be)leven. Dank je wel lieve bewoners dat we vandaag welkom waren tijdens deze open dag en we van jullie woonplezier mochten meegenieten.

Zou jij kunnen en willen leven in een tiny house? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.