Droom jij ervan om een succesvolle webshop te runnen?

Dan ben je bij Anne en mij (Dagmar) op het juiste (web)adres. Van harte welkom, we vinden het geweldig om kennis met je te maken en te ontdekken hoe wij je kunnen ondersteunen tijdens deze ondernemersreis. Wat een mooi vooruitzicht dat je graag een succesvolle webshop zou willen runnen in de toekomst. Die toekomst klinkt minder ver dan je denkt, want aan die succesvolle toekomst gaan we met elkaar bouwen. Wij vinden het een eer om je te helpen met het neerzetten van jouw droomwebshop en bieden je tevens een vliegende start aan. Wij helpen ondernemers graag bij de groei die zij voor ogen hebben. We zetten samen jouw droomwebshop op de kaart en maken met elkaar jouw ondernemersplannen waar. Natuurlijk moet je het zelf gaan doen, maar weet dat je altijd van onze expertise gebruik mag maken. Heb je zin om van jouw webshop een succes te maken? Kan je niet wachten om de eerste klanten te verwelkomen en zou je hen graag blij willen maken met mooie producten en/of diensten? Wij staan voor je klaar met een compleet en toegankelijk pakket om van jouw dromen werkelijkheid te maken. Klaar voor de vliegende start? Af!

Wil je een eigen webshop beginnen?

Hoe start je een eigen webshop? Op welke manier kan je potentiële klanten vinden en aan je binden? Hoe overtuig je jouw doelgroep en zorg je voor een stabiel inkomen? Wij zijn Anne & Dagmar, twee ondernemers met een missie. Wij hebben als missie om de droomwebsite voor jou als ondernemer te realiseren, waardoor jij een zorgeloze start mag ervaren van jouw succesvolle bedrijf. Voor we aan de slag gaan met jouw droomwebshop, stellen we ons graag aan je voor. Natuurlijk leren we elkaar ook beter kennen als we deze samenwerking aangaan. Je werkt met ons – Anne & Dagmar  – samen. Anne de Vries van Studio Solveig woont in Gouda en zij vertaalt jouw wensen naar een concrete webshop met een stijlvol design en een eyecatcher van een logo. Ook ontwerpt zij met liefde een huisstijl die doorgetrokken kan worden naar bijvoorbeeld social media. Anne ontwerpt en bouwt de webshop van jouw dromen. Wil jij online en offline uitstralen waar jouw onderneming écht voor staat? Dan ben je bij Anne op het juiste (web)adres, want ze denkt graag met je mee om tot de beste resultaten te komen. Nieuwsgierig naar haar stijl en recente werk? Neem een kijkje in haar portfolio en bij de referenties.

Ik ben Dagmar Verhoeven en ik woon in Nieuwegein. Ik ben moeder van Lucas en getrouwd met Jordy. Ik ben werkzaam als businesscoach en ik draag niet voor niets de bijnaam Dagmarketing. Ik ondersteun je bij alle online en offline kansen voor jouw bedrijf en met mijn businesscoachprogramma Dichterbij dan je denkt zet je in een periode van 8 weken jouw onderneming op de kaart. Met mij werk je onder andere aan jouw strategie, verdienmodel, tevreden klanten, de ideale werkweek en online zichtbaarheid en vindbaarheid. Je investeert dankzij mijn traject in persoonlijke én zakelijke groei. Ook ondersteun ik je bij het creëren van SEO-teksten voor op de website, zodat je echt kunt starten met jouw succesvolle webshop en je kunt genieten van (meer dan) tevreden klanten. Op welke manier ga jij de verwachten van klanten overtreffen voor een onvergetelijke eerste indruk? Durf het verschil te maken en onderneem met lef. Geniet van marketingadviezen, tips over teksten en coaching om de groei door te maken die jij voor ogen hebt als ondernemer.

Wij vormen een hecht en toegankelijk team waarvan je veel enthousiasme, plezier en creativiteit kunt verwachten. Tijdens de samenwerking is de betrokkenheid hoog en streven wij naar ambitieuze groei van onszelf en de ondernemers. Heb je zin om aan de slag te gaan? We staan voor je klaar!

Waarom kies je voor Anne & Dagmar?

Binnen acht weken geniet je van de volgende resultaten als je kiest voor een samenwerking met Anne en mij:

  • Een stijlvolle webshop inclusief SEO-teksten
  • Een huisstijl & logo die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen
  • Een droomwebsite die voldoet aan AVG
  • Naamsbekendheid & zichtbaarheid voor jouw bedrijf
  • De ideale strategie om jouw (potentiële) klanten te vinden en te binden
  • 8 weken coaching waardoor je investeert in persoonlijke en zakelijke groei
  • Een (content)planning op maat voor jouw social media
  • Een stoomcursus marketing & PR (direct toepasbaar op jouw bedrijf)
  • Een gedetailleerde handleiding om te leren werken met jouw webshop
  • Je bent helemaal klaar voor de eerste bestellingen!

We vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten en op welke manier wij jouw droomwebshop gaan realiseren. We horen heel graag meer over jouw mooie plannen en ideeën zodat we kunnen ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken door middel van een samenwerking. Vraag vrijblijvend advies of een offerte bij mij aan, we staan voor je klaar voor al jouw (ondernemers)vragen.

×
×

Winkelmand