Over Dagmar Valerie

Welkom op mijn persoonlijke blog ByDagmarValerie.nl! Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Dagmar Valerie en ik schrijf met veel plezier en passie op mijn blog over lifestyle, ondernemen, persoonlijke groei,  moederschap en reizen. Elke werkdag staat er een nieuw artikel voor je klaar, voorzien van een positief én persoonlijk sausje. Naast mijn blog, kan je mij ook volgen op Facebook en Instagram.

Ik ben geboren in 1991 en ik woon samen met Jord, mijn zoontje Lucas en een dikke kat in Nieuwegein. We zijn in 2016 getrouwd en we mochten in december van dat jaar Lucas verwelkomen. Alsof dat jaar nog niet uit genoeg hoogtepunten bestond, verscheen ook nog eens mijn boek Liever met lef. Nu ben ik zwanger van onze tweede zoon, die we eind maart 2020 mogen verwelkomen. Wij kunnen niet wachten!

Ik ben werkzaam als marketeer, tekstschrijver en illustrator. Ook coach ik ambitieuze ondernemers bij de vliegende start van hun  onderneming en/of om slimmer te werken. Voor mijn blog werk ik samen met mooie merken en toonaangevende bedrijven. Ook ben ik op persreis geweest naar o.a. het Gardameer, Milaan, Antwerpen en Kraków. 

Mijn doel middels mijn blog? Ik probeer anderen te besmetten met positiviteit en een positief verschil te creëren. Pijn en vermoeidheid krijgen nooit de hoofdrol in mijn leven, daarom vertel ik het je ook als een detail: ik heb CVS en Fibromyalgie maar probeer het beste uit elke dag te halen.  Ik handel altijd vanuit mijn hart en zal bezig zijn met datgene wat anderen en mijzelf oprecht gelukkig maakt. Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt en ik hoop dat iedereen van zijn of haar dromen werkelijkheid kan maken.

Veel liefs, Dagmar