Over Dagmar Valerie

Welkom op mijn persoonlijke blog ByDagmarValerie.nl! Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Dagmar Valerie en ik schrijf met veel plezier en passie op mijn blog over happiness, ondernemen, persoonlijke groei,  moederschap en boeken. Lifestyle- en reisgerelateerde artikelen zie je ook regelmatig terug op mijn blog, dit alles met een positief én persoonlijk sausje. Naast mijn blog, kan je mij ook volgen op Facebook en Instagram.

Ik ben geboren in 1991 en ik woon samen met Jord, mijn zoontje Lucas en een dikke kat in Nieuwegein. We zijn in 2016 getrouwd en we mochten in december van dat jaar Lucas verwelkomen. Alsof dat jaar nog niet uit genoeg hoogtepunten bestond, verscheen ook nog eens mijn boek Liever met lef. In mijn boek vertel ik je meer over het waarmaken van je dromen; het zit vol vrolijke lijstjes, inspirerende quotes, ervaringen en tips. Zo leer je niet alleen te dromen, maar vooral ook te doen. Liever met lef  bevat bovendien een flinke boost aan motivatie. Heb jij mijn boek al gelezen? Klik hier voor het e-book, veel leesplezier!

In het dagelijkse leven werk ik als marketeer bij VBK Media, waar ik verantwoordelijk ben voor de marketing & PR van boeken. Ik begeleid (bestseller)auteurs, redigeer teksten en maak strategische plannen om de boekproducten en auteurs onder de aandacht te brengen. Mijn bijnaam? Dagmarketing! In januari van 2018 schreef ik mij in bij de KvK en zo werd mijn onderneming By Dagmar Valerie een feit. Meer over mijn onderneming en diensten als freelance editor en content creator vertel ik je op deze pagina.

Mijn doel middels mijn blog? Ik probeer anderen te besmetten met positiviteit en een positief verschil te creëren. Pijn en vermoeidheid krijgen nooit de hoofdrol in mijn leven, daarom vertel ik het je ook als een detail: ik heb CVS en Fibromyalgie maar probeer het beste uit elke dag te halen.  Ik handel altijd vanuit mijn hart en zal bezig zijn met datgene wat anderen en mijzelf oprecht gelukkig maakt. Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt en ik hoop dat iedereen van zijn of haar dromen werkelijkheid kan maken.

Veel liefs, Dagmar

×
×

Winkelmand