Contentmarketeer
met een missie

Van schrijven en redigeren tot strategische plannen creëren, publiceren en bereik genereren. Als tekstschrijver is het mijn doel om communicatie op maat te verzorgen, met mijn kennis en ervaring op het gebied van marketing en PR geef ik jouw boodschap een zo groot mogelijk podium. Mijn bijnaam? Dagmarketing. En door… Je kunt op mij – een echte duizendpoot met ruim 10 jaar marketingervaring – rekenen. Met enthousiasme, efficiëntie en creativiteit pak ik werkzaamheden op om het verschil te maken. Ik kijk uit naar onze kennismaking zodat we ontdekken waar groeikansen liggen. Ik heb er zin in, jij ook? 

review

“Dagmar is ontzettend lief en warm. Geweldig om mee samen te werken en zij had meteen de juiste toon en stijl beet voor de teksten. Stuk voor stuk schreef ze pareltjes waarin amper aanpassingen nodig waren.”

Nathalie Schittekatte

Samen kom je verder

Werkplezier

Sinds 2013 publiceer ik nieuwe artikelen op ByDagmarValerie.nl en ik heb voor mijn site samengewerkt met toonaangevende merken waaronder KOBO, Gamma, Zalando, de Bijenkorf, HEMA, TUI Nederland en IKEA. Ook mocht ik op persreis naar het Gardameer, Milaan, Antwerpen en Gent om content te creëren over deze vakantiebestemmingen.

Eind 2016 verscheen mijn boek Liever met lef waarin ik anderen inspireer om van hun dromen werkelijkheid te maken. Mijn liefde voor lezen en schrijven kwam goed van pas toen ik werkzaam was als brand manager en marketeer bij VBK Media, het grootste uitgeefconcern van Nederland. Ik was verantwoordelijk voor de on- en offline marketingactiviteiten en het begeleiden van (bestseller)auteurs.

Ook hield ik mij bezig met strategische plannen opstellen, budgetten, de samenwerking met redactie (waaronder redigeerwerk), het schrijven van persberichten, het organiseren van events, het creëren van content voor social media, het actualiseren van websites, samenwerkingen met influencers, nieuwsbrieven versturen en het optimaliseren van marketingprocessen. 

boek Dagmar Valerie

Ondernemersreis

Sinds 2018 ondersteun ik ondernemers bij de vliegende start van hun bedrijf en ben ik werkzaam als tekstschrijver, marketeer en coach voor uiteenlopende websites en webshops. Ook help ik professionals bij het optimaliseren van processen en het vergroten van hun on- en offline zichtbaarheid en naamsbekendheid.  

Ik beleefde veel werkplezier als interim marketeer voor SPORT2000, omdat ik hen mocht helpen bij het uitrollen van campagnes voor o.a. topmerken Nike, ADIDAS en Protest en de lancering van Next Generation bij Xsensible was ook onvergetelijk. Social media kent geen geheimen voor mij, maar gezien de trends en veranderingen op deze kanalen zich in rap tempo opvolgen, heb ik de opleiding tot Social Media Baas (via SOSOCIAL The Academy) recent succesvol afgerond. Daarnaast ben ik werkzaam als eindredacteur voor Ouders.nl; anderen verrijken en inspireren met waardevolle content geeft mij energie.

Eerder werkte ik samen met…

Mijn ExpediChi

Wil je meer weten over mijn missie en drijfveren? Mijn ExpediChi kun je lezen door op onderstaande button te klikken.  Daarin beschrijf ik mijn weg naar meer levensenergie én ontdek je waarom ik doe wat ik doe.

Samen kom je verder

Mijn kracht

01

Marketing – Met ruim 10 jaar werkervaring voor toonaangevende merken, ben ik zowel strategisch als uitvoerend inzetbaar als marketeer met een missie. Van het vergroten van de zichtbaarheid tot klanten (ver)binden en het verbeteren van de naamsbekendheid; ik ben er klaar voor om samen te groeien. Jouw boodschap verdient een podium!

02

Content creatie – Als tekstschrijver voor on- en offline kanalen verzorg ik aantrekkelijke content op maat.

03

Growth mindset – Van positief denken (zonder dat het toxisch wordt) tot aanmoedigen om je dromen waar te maken en het doorbreken van belemmerende overtuigingen. Het creëren van kansen en juist het denken vanuit mogelijkheden, behoort tot mijn expertise.