Let's connect

Samenwerken

Heb je een vraag over de gratis gids Ondernemen op jouw voorwaarden of wil je meer weten over een groeisessie op maat? Ik verheug mij op ons contact. Ook sta ik met veel plezier voor je klaar als je zin hebt om samen te werken op het gebied van contentmarketing. Vul het formulier in of mail je vraag naar info@bydagmarvalerie.nl.

Let's grow

Contentmarketeer met een missie

Wil jij de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw aanbod vergroten? Verlang je naar een groter bereik en het voeden van jouw (potentiële) klanten met relevante én aantrekkelijke content? Ik krijg energie van anderen versterken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ondernemen, ook gaat mijn hart sneller kloppen van teksten op (het digitale) papier. Van schrijven en redigeren tot strategische plannen creëren, publiceren en bereik genereren.

Als tekstschrijver is het mijn doel om communicatie op maat te verzorgen, met mijn kennis en 10 jaar aan marketingervaring geef ik jouw boodschap een zo groot mogelijk podium. Ik kijk uit naar onze kennismaking! 

Gratis groeien

Ondernemen op jouw voorwaarden

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi mail en ga mee op ontdekkingsreis. Groei in de richting die goed voelt voor jou en geniet maandelijks van inspirerende opdrachten en groeitips. Als cadeau ontvang je de gratis gids Ondernemen op jouw voorwaarden.