De vliegende start van jouw onderneming

Met veel passie en plezier ondersteun ik je graag bij het realiseren van jouw dromen. Bijvoorbeeld wanneer je graag van jouw onderneming werkelijkheid zou willen maken. Ik denk met je mee vanuit verschillende perspectieven zodat jij jouw droomleven kunt creëren. Zo nemen we jouw verdienmodel onder de loep, denken we samen na over jouw ideale klant, maar ook hoe je deze kunt vinden én aan jouw bedrijf kunt binden. Ook staan we stil bij de beste werkomgeving- en werkindeling die aansluit bij jouw wensen om goed te kunnen ondernemen. Klaar voor de vliegende start? AF!

Van hard werken naar hart voor de zaak

Heb je de wens om slimmer te werken, maar weet je niet hoe? Met elkaar werken we AAN jouw onderneming en deel ik praktische tips, inzichten en ervaringen aan de hand van oefeningen en opdrachten om verder te komen dan waar je nu staat. Ik wens je mooie sprongen toe op persoonlijk en zakelijk vlak en sta voor je klaar om je te versterken waar mogelijk.

Wat wil je echt? Creëer jouw droomleven

Weet je even niet zo goed wat je graag zou willen en waar je blij van wordt? Ik ben niet alleen inzetbaar als businesscoach, maar ik heb ook jarenlange ervaring als lifecoach. Ik hoop dat je elke dag mag doen wat je gelukkig maakt en ik ondersteun je graag in deze zoektocht.

Wil je meer weten over mijn diensten als coach? Of zou je graag een vraagstuk met mij willen bespreken? Dit kan per mail, telefonisch of persoonlijk op een locatie die voor ons allebei toegankelijk is. Stuur een berichtje via het contactformulier voor  meer inspiratie en informatie. Dank je wel voor het vertrouwen, jouw moeite en tijd!