De vliegende start van jouw onderneming

Met veel passie en plezier ondersteun ik je graag bij het realiseren van jouw dromen. Bijvoorbeeld wanneer je graag van jouw onderneming werkelijkheid zou willen maken. Ik denk met je mee vanuit verschillende perspectieven zodat jij jouw droomleven kunt creëren. Zo nemen we jouw verdienmodel onder de loep, denken we samen na over jouw ideale klant, maar ook hoe je deze kunt vinden én aan jouw bedrijf kunt binden. Ook staan we stil bij de beste werkomgeving- en werkindeling die aansluit bij jouw wensen om goed te kunnen ondernemen. Klaar voor de vliegende start? AF!

Van hard werken naar hart voor de zaak

Heb je de wens om slimmer te werken, maar weet je niet hoe? Met elkaar werken we AAN jouw onderneming en deel ik praktische tips, inzichten en ervaringen aan de hand van oefeningen en opdrachten om verder te komen dan waar je nu staat. Ik wens je mooie sprongen toe op persoonlijk en zakelijk vlak en sta voor je klaar om je te versterken waar mogelijk.

Brainstormsessie

Om de vliegende start van jouw droombedrijf in te luiden op een feestelijke en inspirerende manier, bieden wij je graag een brainstormsessie aan. Wij zijn Anne & Dagmar en het is onze missie om de droomwebsite voor ondernemers te realiseren, waardoor zij een zorgeloze start mogen ervaren van hun succesvolle bedrijf. Anne bouwt de website van jouw dromen en ontwerpt niet alleen een passende huisstijl, maar ook een logo en de huisstijldragers. Ik – Dagmar – deel graag mijn kennis en expertise als marketeer, tekstschrijver en businesscoach met jou. Heb je zin om aan de slag te gaan? We bieden hulp bij het bepalen van:

 • De strategie van jouw bedrijf;
 • Het vergroten van de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw onderneming;
 • De vormgeving en uitstraling van jouw bedrijf (on- en offline communicatie, o.a. de webshop/website);
 • De missie en visie van jouw droombedrijf;
 • Een pakkende communicatiestijl (o.a. het kiezen van de tone of voice);
 • De manier waarop je klanten kunt vinden én aan jouw bedrijf gaat binden + aanscherpen van potentiële doelgroep

Stuur mij vrijblijvend een bericht zodat we elkaar kunnen versterken. Wij verheugen ons op de kennismaking en brainstorm!

 

 

 

 

Mijn diensten als coach

Wil je meer weten over mijn werkwijze als coach? Of zou je graag een vraagstuk met mij willen bespreken? Dit kan per mail, telefonisch of persoonlijk op een locatie die voor ons allebei toegankelijk is. Stuur een berichtje via het contactformulier voor  meer inspiratie en informatie. Dank je wel voor het vertrouwen, jouw moeite en tijd!

Succesvol solliciteren

Reageer professioneel op jouw droombaan! Vind je het lastig om een goede motivatiebrief te schrijven? Kun je hulp gebruiken bij het optimaliseren van jouw LinkedIn profiel? Wil je opvallen met jouw CV en indruk maken met jouw competenties en talenten? Of eindelijk professionele visitekaartjes laten maken? Ik sta voor je klaar en ondersteun je graag bij het vergroten van jouw kansen op de arbeidsmarkt. Neem contact met mij op zodat je direct kunt starten met succesvol solliciteren!

Genoeg gedroomd, het is tijd voor actie zodat jij kunt beginnen bij jouw droombaan! Ik ondersteun je graag met het Succesvol Solliciteren pakket:

 • Het maken van een LinkedIn samenvatting;
 • Een inspirerende headline voor LinkedIn zodat je extra opvalt;
 • Een overtuigende motivatiebrief;
 • Een sterk en onderscheidend CV;
 • Professionele visitekaartjes.

Voor het Succesvol Solliciteren pakket exclusief visitekaartjes betaal je €149,- inclusief btw. Voor het pakket inclusief professionele visitekaartjes betaal je €199,- inclusief btw. Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt en solliciteer direct op de baan van jouw dromen.