Blog

Genieten van groei, het buitenleven en de herfst

Lieve allemaal, het is alweer even geleden dat ik hier een update heb geplaatst. Ik hoop met heel mijn hart dat alles goed met je mag gaan en dat je elke dag mag doen waar je energie van krijgt. Dit laatste doe ik steeds vaker en maakt mij heel erg blij. En daarom een update vanaf mijn favoriete plek: de tuin❤ Elke dag ben ik hier te vinden, de ene keer haal ik onkruidjes weg of geef ik de bloemen, planten en bomen water. En de andere keer vang ik zonnestralen en geniet ik met de kids van het buitenleven. Als ik vertel over de tuin dan voel ik mijn hart sneller kloppen, want hoe bijzonder is het dat we er zelf zo’n fijne plek van kunnen maken en de natuur mogen verwonderen en bewonderen? We mogen de natuur een handje helpen en zelf de vruchten plukken; ik vind het fantastisch.

Elke ochtend kijken of er nieuwe aardbeien zijn, appels plukken uit de tuin en tomaten oogsten. Yes, dit is mijn happy place. Volgend jaar wil ik met aandacht en plezier van de (moes)tuin een succes maken en ik neem je graag mee op deze reis. Het allerleukste? Ik doe de achterdeur open en het genieten kan beginnen. Ik moet nog veel leren over moestuinieren, daarom zijn alle tips en tricks meer dan welkom. Mijn motto is niet voor niets ‘Don’t go through life, grow through life’. Ik hoop dat je het leuk vindt om mee te genieten van deze tuingelukjes die ik graag deel via Instagram. Ik weet niet hoe vaak ik de komende periode zal posten, maar ik schrijf graag vanuit het hart op de momenten dat het goed voelt. Aan inspiratie geen gebrek, maar ik vind het tegelijkertijd ook heerlijk om te illustreren, het buitenleven te bewonderen en op de eerste plek er te kunnen zijn voor mijn gezin. Ik ben lekker aan het werk en geniet van mooie opdrachten waar ik energie van krijg en het huishouden komt ook niet uit de lucht vallen. Al met al gaat het erg goed en ben ik dankbaar voor al het goede dat op mijn pad mag komen, maar zijn de dagen ook goed gevuld. Simon is al bijna een half jaar oud en Lucas gaat over twee maanden naar de basisschool. Waar blijft de tijd?

Ik ben zo blij met dit heerlijke plekje en met deze uit de hand gelopen hobby. Ontladen en lekker met de handen in de aarde; het maakt mij ontzettend gelukkig. Binnenkort komen er nog een paar fruitboompjes bij en dan ben ik klaar om het nieuwe seizoen in te gaan. Welkom in de herfst lieve allemaal. Beleef de natuur en geniet van de geuren en kleuren!

Heb jij een hobby waar jouw hart sneller van gaat kloppen?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.