Winter in New York door Chantal van Gastel
Om in Thailand toch in de kerststemming te komen met 36 graden is dit heerlijke boek van @chantalvgastel écht een aanrader. Wat heb ik genoten⭐️#Thailand #travel #summer #sun #love #book #roman #feelgood #christmas #newyork #winter

Winter in New York door Chantal van Gastel


Een stralende winter vol liefde dankzij Chantal van Gastel! Door Winter in New York kwam ik zelfs in Thailand helemaal in de kerststemming en kon ik niet wachten om sneeuwengeltjes te maken. De liefde spat van de bladzijdes af en ik heb genoten van alle verhalen die gebundeld zijn in dit heerlijke feelgood boek. Lees je mee?

Over Winter in New York
In ‘Winter in New York’ verwacht Lois haar relatieproblemen te kunnen ontvluchten in de meest geweldige stad ter wereld. Maar een sneeuwstorm verstoort haar plannen. In ‘Een kerstbelofte’ staat Janna er na het verlies van haar grote liefde helemaal alleen voor op kerstavond. Of toch niet? Tess wordt gestrikt als kandidate in de succesvolle tv-show Love Shack waarin verre liefdes met elkaar herenigd worden. En in ‘Stop!’ brengt de kerstgedachte Mia op heel andere ideeën voor haar toekomst…

Over Chantal van Gastel
Chantal van Gastel is de bestsellerauteur van Zwaar verliefd!Zwaar beproefd!, Geknipt voor jouZoek het maar uit en de verhalenbundel 21 Zomers.  Ook schreef zij de roman Ik wist het. Van haar boeken zijn meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

Mijn mening
Mijn recensie wil ik heel graag beginnen met het feit dat ik zo heb genoten van deze feelgoodverhalen, dat ik gelijk door ben gegaan met het lezen van de andere boeken die Chantal van Gastel heeft geschreven. Ik wou meer en meer na Winter in New York; ik kon er geen genoeg van krijgen! Dit is dus tevens een waarschuwing, haar schrijfstijl en verhaallijnen zijn verslavend! In Winter in New York lees je verschillende verhalen die vol levendige personages én liefde zitten. Ik leefde volop mee en las sommige stukjes langzamer, omdat ik echt niet wou dat er een einde aan het verhaal kwam en ik de personages moest loslaten. Tegelijkertijd werd ik ook ongeduldig, ik wou dolgraag weten hoe het zou eindigen!

Vooral het verhaal van Lucy vond ik fantastisch, wat leefde ik intens met haar mee en ik vond het zo spannend hoe het af zou lopen! Leuk detail, ik ben dol op de kerst maar dit boek heb ik gelezen terwijl we door Thailand rondreisden eind november met 36 graden op de teller. Niet de ideale omstandigheden om in de kerststemming te komen, maar met deze heerlijke verhalen van Chantal van Gastel en wat extra fantasie van mijn kant (zittend aan het randje van het zwembad met een ijsje in mijn hand) ging het schakelen heel snel en voor ik het wist zat ik onder de denkbeeldige kerstboom terwijl de sneeuw tegen de ramen dwarrelde. Alleen met het maken van de sneeuwengeltjes moest ik nog even wachten…

Mijn conclusie
De winter wordt mijn favoriete seizoen dankzij Chantal van Gastel en haar stralende boek Winter in New York! Een must read om in de kerststemming te komen, enjoy!

Titel: Winter in New York en andere verhalen Auteur: Chantal van Gastel Uitgeverij: The House of Books
ISBN:
 978 90 443 4854 5 Prijs: € 14.99 Klik hier voor het e-book

Heb jij Winter in New York al gelezen?

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 11 reacties.

 1. Frauke

  Klinkt als een onwijs leuke verzameling feelgood boeken! Ik heb al wel eens iets van Chantal Van Gastel gelezen, en vind haar schrijfstijl inderdaad superfijn. Voorlopig kom ik even niet toe aan lezen, maar na de examens ga ik toch nog proberen in de winterstemming komen met het boek haha. X
  Frauke onlangs geplaatst…Perfect dessert: skinny aardbeiencrumbleMy Profile

 2. Edriënne

  Wat een heerlijke bundel was dit, ik heb de verhalen vlak voor kerst gelezen en het is echt een heerlijk boek om de winter mee door te komen (of voor in de zomer, als je de winter een beetje mist).
  Edriënne onlangs geplaatst…Recensie: Fashion ChicksMy Profile

 3. Evelien

  Dit klinkt echt als een heel fijn boek! Ik lees op dit moment ‘Let It Snow’ om nog even in het kerstgevoel te blijven hangen (en dat werkt aardig goed!) en ik denk dat ik ‘Winter In New York’ ook maar eens ga bestellen :-)

 4. Judith

  Ik heb al veel gehoord over dit boek (en over Chantal) en mede door deze recensie heeft het mijn interesse zeker wel gewekt! :) Heel erg benieuwd naar dit (en meerdere) boeken van Chantal van Gastel. :)

Geef een antwoord

CommentLuv badge