Blog

Winter in New York door Chantal van Gastel


Een stralende winter vol liefde dankzij Chantal van Gastel! Door Winter in New York kwam ik zelfs in Thailand helemaal in de kerststemming en kon ik niet wachten om sneeuwengeltjes te maken. De liefde spat van de bladzijdes af en ik heb genoten van alle verhalen die gebundeld zijn in dit heerlijke feelgood boek. Lees je mee?

Over Winter in New York
In ‘Winter in New York’ verwacht Lois haar relatieproblemen te kunnen ontvluchten in de meest geweldige stad ter wereld. Maar een sneeuwstorm verstoort haar plannen. In ‘Een kerstbelofte’ staat Janna er na het verlies van haar grote liefde helemaal alleen voor op kerstavond. Of toch niet? Tess wordt gestrikt als kandidate in de succesvolle tv-show Love Shack waarin verre liefdes met elkaar herenigd worden. En in ‘Stop!’ brengt de kerstgedachte Mia op heel andere ideeën voor haar toekomst…

Over Chantal van Gastel
Chantal van Gastel is de bestsellerauteur van Zwaar verliefd!Zwaar beproefd!, Geknipt voor jouZoek het maar uit en de verhalenbundel 21 Zomers.  Ook schreef zij de roman Ik wist het. Van haar boeken zijn meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

Mijn mening
Mijn recensie wil ik heel graag beginnen met het feit dat ik zo heb genoten van deze feelgoodverhalen, dat ik gelijk door ben gegaan met het lezen van de andere boeken die Chantal van Gastel heeft geschreven. Ik wou meer en meer na Winter in New York; ik kon er geen genoeg van krijgen! Dit is dus tevens een waarschuwing, haar schrijfstijl en verhaallijnen zijn verslavend! In Winter in New York lees je verschillende verhalen die vol levendige personages én liefde zitten. Ik leefde volop mee en las sommige stukjes langzamer, omdat ik echt niet wou dat er een einde aan het verhaal kwam en ik de personages moest loslaten. Tegelijkertijd werd ik ook ongeduldig, ik wou dolgraag weten hoe het zou eindigen!

Vooral het verhaal van Lucy vond ik fantastisch, wat leefde ik intens met haar mee en ik vond het zo spannend hoe het af zou lopen! Leuk detail, ik ben dol op de kerst maar dit boek heb ik gelezen terwijl we door Thailand rondreisden eind november met 36 graden op de teller. Niet de ideale omstandigheden om in de kerststemming te komen, maar met deze heerlijke verhalen van Chantal van Gastel en wat extra fantasie van mijn kant (zittend aan het randje van het zwembad met een ijsje in mijn hand) ging het schakelen heel snel en voor ik het wist zat ik onder de denkbeeldige kerstboom terwijl de sneeuw tegen de ramen dwarrelde. Alleen met het maken van de sneeuwengeltjes moest ik nog even wachten…

Mijn conclusie
De winter wordt mijn favoriete seizoen dankzij Chantal van Gastel en haar stralende boek Winter in New York! Een must read om in de kerststemming te komen, enjoy!

Titel: Winter in New York en andere verhalen Auteur: Chantal van Gastel Uitgeverij: The House of Books
ISBN:
 978 90 443 4854 5 Prijs: € 14.99 Klik hier voor het e-book

Heb jij Winter in New York al gelezen?

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.