Blog

Winactie – ‘Not that kind of Girl’ door Lena Dunham

not that kind of girl
Levenslessen om (vooral niet) op te volgen. Daar staat het boek van Lena Dunham, populaire hoofdrolspeler van de HBO-serie Girls, vol mee. In dit zeer persoonlijke boek beschrijft zij de strijd die volwassen worden heet en de meningen over het boek lopen erg uiteen. You hate it or you love it, maar je krijgt nu de kans om het te lezen en misschien heb jij dit originele boek gauw in huis! Doe je mee met de winactie?

Over Not that kind of Girl
Dunham beschrijft verliefdheden, eenzaamheid, hoe het is om vijf kilo te zwaar te zijn terwijl je alleen maar gezonde dingen, vriendschappen met geweldige vrouwen, verbroken relaties met foute vriendjes, ware liefde, en bovenal: hoeveel moed het vergt om te geloven dat jouw verhaal het waard is om te vertellen. Not that kind of Girl is een rauwe, ontroerende reeks berichten van het front van de strijd die volwassen worden heet.

‘Wat me omver blies was niet zozeer Lena Dunhams openhartigheid. Het zat ‘m in haar schrijfstijl, die vol verrassingen zit wanneer je ze het minst verwacht. Een steengoed, revolutionair boek.’ – David Sedaris

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie:
✩Volg ByDagmarValerie op Bloglovin’
✩ Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie

Om extra kans te maken:
✩ Volg mij @ByDagmarValerie op Instagram

De winactie loopt t/m 20 december en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog!

Waarom zou jij graag Not that kind of Girl willen winnen?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.