Blog

Winactie – Feelgood boekenpakket t.w.v. €60,-

IMG_6557

Hoera, mijn blog bestaat 2 jaar! Natuurlijk moet dit mooie moment met jullie gevierd worden en daarom heb ik een superleuke (ik word er héél enthousiast van) winactie voor jullie georganiseerd! Ik mag namens Uitgeverij Zomer & Keuning vier heerlijke, feelgood boeken weggeven in de vorm van een boekenpakket met een waarde van €60,-! Alle leesliefhebbers opgelet, want jij maakt hier kans op! Dankjewel voor het volgen van mijn blog lieve allemaal, op naar het volgende mooie blogjaar. Doe je gezellig mee met de winactie? 

Het feelgood boekenpakket bevat vier heerlijke titels die je echt niet mag missen deze zomer. Allereerst het boek Laat me jou zijn geschreven door Petra Kruijt. Ook een boek van Gillian-King mag natuurlijk niet ontbreken Zwart-wit is het geworden! En voor de fans van Colleen Hoover heb ik ook goed nieuws, want het nieuwste boek Onvoorwaardelijk zit in het pakket. Dat wordt genieten met Miles…! En voor de liefhebbers van echte feelgood romans die behoefte hebben aan een heerlijk vakantiegevoel zit ook nog Een huis in Frankrijk van Eva de Wit in dit mooie pakket. Uren leesplezier gegarandeerd!

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie:
✩ Laat in de comments achter waarom je graag dit heerlijke feelgood boekenpakket zou willen winnen;
✩ Volg ByDagmarValerie op Bloglovin’ en like dit bericht
✩ Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie & de Facebookpagina van Uitgeverij Zomer & Keuning 

Om extra kans te maken:
✩ Tweet het volgende berichtje ‘Hoera, de blog van  bestaat 2 jaar! Ik maak kans op een boekenpakket t.w.v. €60,- op , doe je mee?’

De winactie loopt t/m 10 augustus en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt  persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter zodat ik contact met je op kan nemen. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog!

Waarom zou jij graag dit boekenpakket willen winnen?

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.