Winactie – 3 heerlijke chicklits voor deze winter

Winactie – 3 heerlijke chicklits voor deze winter

chicklits bydagmarvalerie

Wie jarig is, trakteert! 31 december was ik jarig en daar hoort een presentje bij. Maar niet voor mij, want ik heb al zoveel moois en voel mij compleet. Daarom heb ik een leuke winactie voor jou georganiseerd, wie weet ben jij namelijk de gelukkige winnaar van een heerlijk boekenpakket bestaande uit drie chicklits! Doe je mee met een reading challenge, ben je een boekliefhebber of weet jij iemand die je hier heel blij mee kunt maken? Volg de stapjes en maak kans op heerlijk leesvoer!

FullSizeRender (33)Over Man o man
In Man o man, het debuut van Marcha de Groof, wordt hoofdpersoon Sara keer op keer geconfronteerd met het mannelijk falen. Eerst gaat haar relatie uit omdat ze haar vriend in bed aantreft met een ander, dan ontmoet ze tijdens het uitgaan een leuke man die hartstikke bezet blijkt te zijn. Of toch niet? Sara vindt Menno leuk, maar ze weet zo langzamerhand niet meer wat en wie ze nou moet geloven. Hoe graag ze ook zou willen dat Menno de ware is, ze durft er niet op te vertrouwen. En dat zou weleens terecht kunnen zijn…

Over Laat me jou zijn
Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, een relatie met een man die stappen wil zetten waar zij nog niet klaar voor is en vooral een enorme vrijheidsdrang. Daar geeft ze gehoor aan door te verhuizen naar de andere kant van de wereld, naar San Francisco.

Jou zijn. Lisan staat altijd al in Susans schaduw. Wat ze ook probeert, ze wordt nooit zo succesvol als haar zus. Totdat Susan vertrekt en er een gat ontstaat. Lisan springt daarin en neemt langzaam haar hele leven over.

Over Vamp in Love
Fieke heeft alles netjes op de rit. Een wereld van verschil met een paar jaar geleden, toen ze door haar ouders uit haar appartement werd gezet. Nu zit haar vriendin Angela in een soortgelijke situatie: haar leven is een puinhoop. Ze zoekt haar toevlucht bij Fieke, in de hoop dat die een positief effect op haar zal hebben. Andersom realiseert Fieke zich dankzij haar vriendin dat ze té keurig is geworden. Ze wil weer eens gek, impulsief, onverantwoordelijk zijn. Nou, dan kan ze het krijgen ook!

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie:
✩Volg ByDagmarValerie op Bloglovin’ en like dit bericht
✩ Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie

Om extra kans te maken:
✩ Volg mij @ByDagmarValerie op Instagram

✩ Volg mij op Twitter @ByDagmarValerie en tweet het volgende ‘Ik maak kans op een heerlijk boekenpakket op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @bydagmarvalerie & @NL_chicklit #winactie, doe je mee? 

De winactie loopt t/m 14 januari en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog!

Waarom zou jij graag deze 3 chicklits willen winnen?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 83 reacties.

 1. Joyce

  Leuke winactie Dagmar! Ik sla hem over aangezien ik 2 van de 3 boeken al heb. Ben overigens wel erg benieuwd naar Man o Man, ik ga hem direct op mijn te lezen lijstje zetten.

 2. margriet

  klinken alle 3 als hele leuke boeken.. Ik hou echt van dit soort boeken. .Lekker ontspannen en niet te zware stof. Ik doe dan ook graag mee. (mijn email is margrietkuper@outlook.com ) Ik heb getweet, volg je op instagram en alle andere dingen ook gedaan.

 3. Eline

  Jaaa leuke wincactie! Ik doe graag mee, omdat ik aan mijn laatste boek bezig ben en erna niets nieuws meer te lezen heb :)

 4. Amanda

  Ooh wat leuk, ik ben dol op chicklits! Ik heb er al heel wat gelezen, maar deze ken ik nog niet. Ik ben heel erg benieuwd naar de boeken en dat is waarom ik wel zou willen winnen. Ik volg je via Bloglovin, Facebook en Instagram.

 5. Veerlez

  Oeehw ik doe graag mee <3 Ik hou van boeken lezen en heb bedacht om dit jaar 30 boeken te lezen, waarvan 10 van nederlandse auteurs! Dat zou met deze winactie opeens een stuk makkelijker worden ;)
  Ik volg je op alle kanalen :)

 6. Janine

  Wat een toffe winactie. Ik doe graag mee omdat ik
  1. heel erg hou van chicklits
  2. ik mijn goodreadschallenge erg hoog heb gezet (100) en ik te weinig ongelezen boeken heb
  3. een van mijn doelen voor het nieuwe jaar is om een uur per dag te gaan lezen
  Ik duim :)

 7. Linda

  Oh leuk! Ik doe mee! Ik kan de boeken dan eerst zelf lezen en dan weer doorgeven aan iemand anders, wel zo fijn, voordat ze in mijn kast belanden en verstoffen, zou zonde zijn :) Ik lees bijna nooit chicklits maar vind ze eigenlijk toch wel heel leuk, daarom doe ik mee.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin’ en heb het bericht geliket :)

 8. Eilish

  Wat een toffe winactie! Ik doe mee, omdat ik echt weer meer moet gaan lezen.. En wat is een betere motivatie dan drie boeken krijgen? Daarentegen ben ik 10 dagen na de winactie jarig, mooi cadeautje, hihi! IK volg je overal!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Laatste pokertoernooi van 2014My Profile

 9. Sandra(hpw)

  Ik doe mee! Het lijkt me heerlijk om weer eens met ’n fijne chicklit, ’n dekentje, kaarsje e.d. op de bank weg te kruipen :)

  – Facebook – Sandra Wijnhoven
  – Twitter – @Sandrahpw
  – Instagram – @Sandrahpw
  – Bloglovin’- http://www.bloglovin.com/sandra8372

  Liefs,

 10. Petra

  Ik doe mee. Voor mezelf maar ook voor mijn zusje. Ze gaat over een paar weken met zwangerschapsverlof en kan dit dan wel gebruiken. Ik volg je overal al.

 11. Cynthia

  Leuk,leuk,leuk! Nog gefeliciteerd!! Liefs Cynthia

 12. Anne

  Wat een leuke winactie! 3 leuke boeken waar ik wel van heb gehoord maar die ik nog niet heb gelezen! Ik doe dus graag mee, ik volg je ook op alle social media! :)

 13. angelique

  Alles gedaan! Ik ben gewoon gek op chicklits en kan er echt niet genoeg van krijgen!

 14. Patricia

  Leuke winactie Dagmar! Ik doe mee! Ben dol op lezen en ik heb mijn laatst gekochte boek bijna uit, dus nieuwe boeken zijn welkom! Chicklits zijn heerlijk om te lezen. Verstand op nul en genieten!

 15. Jayla Veldt

  Wat een super leuk boekenpakket is dit zeg! Ik doe heel graag mee want ik ben dol op lezen en heb ze toevallig alle 3 nog niet gelezen.
  Ik heb het volgende gedaan om mee te doen:
  1. Ik volg je via facebook
  2. Ik volg je via bloglovin
  3. Ik heb dit artikel een hartje gegeven (bloglovin)
  4. Ik volg je via instagram
  5. Ik volg je via twitter
  6. Ik heb getweet over deze actie

  Nu duimen tot je het gaat verloten!

  Groetjes, Jayla (jaylaveldt@hotmail.com)

 16. Emily

  Deze winactie kan ik niet links laten liggen, zeker niet als het om boeken gaat! Ik volg je al op instagram en twitter en ik like je op facebook :) Fijn dat je een winactie doet!
  Emily onlangs geplaatst…2015My Profile

 17. Anita te Gussinklo

  Superleuke actie, ik doe graag mee en volg je via: Bloglovin,Facebook & twitter (tweet geplaatst)

 18. Manon

  Superleuk! Ik volg je via bloglovin, facebook en Instagram. Ik zou de boeken wel graag willen winnen omdat ik de laatste tijd helemaal niet zoveel meer lees, want ik kan gewoon niet echt de goeie boeken vinden. Deze lijken me tof!

 19. Katy

  Jaaa woehoee een boekenwinactie! Ik ben echt heel erg benieuwd naar deze drie, dus ik doe zeker mee! Voor een extra kans volg ik je op instagram. Ik ben benieuwd!

  Heel veel liefs, Katy

 20. Kim

  Wauw, wat een ontzettende leuke winactie!
  Het boek Laat mij jou zijn staat al een tijd op mijn verlanglijstje en ook van de andere twee boeken hoor ik alleen maar goede verhalen!
  Ik ben heel benieuwd dus.
  Ik volg je inmiddels via alle mogelijke manieren en heb je tweet geplaatst op twitter

 21. Denise

  Ooh wat gaaf! Ik stond een uurtje geleden nog in de Bruna te zwijmelen bij alle mooie boeken. Hebben! Maar mijn budget laat het niet toe en de bieb is hier weg. Deze 3 boeken zijn precies mijn smaak. En ondanks dat ik zolang ik me herinner al een enorme boekenwurm ben geweest, gunde ik me hetzelf de laatste tijd niet echt meer. Goed voornemen voor 2015! Ik volgde alle stapjes al (:

 22. Geertje

  Wauw wat een gave winactie! Ik doe graag mee… heb nog geen leesvoer voor op vakantie dus deze zijn meer dan welkom!
  Ik volgde je overal al dus heb alles gedaan!

 23. Zo leuk! Ik ben gek op chicklits, dus ik doe mee. Volg je via Bloglovin’, bericht geliked en volg je op Instagram.

 24. Eveline

  Leuke winactie, Er staat al zeker een boek in van mijn boekenlijst voor dit komende jaar! Een ander boek kan al mijn 12e boek worden die ik nog te kort heb op mijn lijst. Ik neem graag deel! Twitter heb ik niet, dus daarop kan ik die zin niet plaatsen.

 25. Wat een leuke winactie. Ik zou graag meedoen, maar ik heb geen facebookpagina waarmee ik kan liken. Daarom wens ik de winnaar heel veel plezier met de boeken!

 26. Patricia

  wat een ontzettende leuke winactie! ik doe graag mee ik volg je ook op alle social media.

 27. carola donkelaar

  super leuke actie ik waag een gokje

 28. Susanne

  Gaaf! Leuk dat je dit weggeeft, is weer eens wat anders.
  Ik zou het leuk vinden om deze te lezen, met een lekker dekentje op de bank ter ontspanning. Eigenlijk neem ik nooit de tijd om boeken te lezen en dat zou ik toch wat meer moeten doen :)

  Ik volg je natuurlijk op bloglovin en facebook. Kom je ook eens bij mij langs?

  xxx

 29. Esmee

  Suuuuper leuke actie, I’m in!

 30. Nynke

  Na een drukke dag vind ik het heerlijk om in bad te liggen met een leuk boek. Met deze boeken kan ik uren doorbrengen in bad. Lekker ontspannen. Ik volg je via bloglovin en FB.

 31. Jenn

  Leuk, ik doe mee! Zou een leuke start zijn van mijn reading challenge :) Ik volgde je al op bloglovin’ en instagram, nu ook op facebook en twitter.

 32. Britt

  Super leuke actie Dagmar! Ik ben gek op lezen maar neem er helaas te weinig de tijd voor. Als ik deze boeken zou winnen geeft me dat een heeeele goede reden om mezelf eens lekker op de bank te installeren met een lekker boek! Ik doe dus graag mee met deze winactie!

 33. Wendy

  Heel leuk, deze winactie. Ik wil ook zeker mee doen en heb alles gedaan. Ik lees eigenlijk veel te weinig, maar chicklit is wel echt mijn lievelingsgenre. En niet alleen die van mij, want mijn moeder en ik wisselen nog wel eens boeken uit. Dus er zijn sowieso twee mensen blij als ik zou winnen.

 34. Grete Karina

  Allereerst alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik hou van chicklits en heb deze boeken nog niet gelezen, dus maak graag kans. Heerlijk om onder mijn dekentje op de bank ’s avonds te lezen deze winter!

  Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked.
  Op FB like ik je ook.
  En op twitter volg ik als @Zeemeervrouw en zal de gevraagde zin tweeten.

  groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

 35. Dat treft… ik ben je net gaan volgen, via al de kanalen want mijn geheugen laat me wat in de steek (herkenbaar hihi)
  Ik ben blij dat jij ook zo’n positieve bent, want wat wij hebben sja.. dat is nu eenmaal zo, toch …
  Niet alle dagen even leuk maar kom… als de zon schijnt is dat toch al fijn he?
  Liefs uit België
  MissK

 36. Tessa

  Ooh I love deze win actie !
  Nog gefeliciteerd

 37. Marjon

  Oh super leuke actie! Ik hou van lezen haha. Aangezien boeken over het algemeen gewoon te duur zijn, voor ons, om te kopen leen ik boeken bij de bieb. Het hebben van eigen boeken is alleen vele malen fijner! Deze drie boeken zouden een mooi begin zijn.

 38. Marijke

  Heel klein kansje wordt dat, gezien het aantal reacties. Maar toch doe ik mee, immers, wie niet waagt, wie niet… Juist wint. Dus hopelijk…..

 39. Joyce

  Oehh! Dit lijken me geweldige boeken en ik kan wel weer een aanvulling gebruiken aan mijn boekenstash. Ik maak dus graag kans! Liefs

 40. Marjolein

  Hoe komt het toch dat NL altijd zoveel leukere boeken heeft! Deze passen perfect in mijn valies wanneer ik binnen 2maand voor 3,5 maand naar Toledo trek!
  Dan heb ik toch nieuw leesvoer!
  Oja, ik volgde je al op Fb en BL, nu dus ook op Instagram.

 41. Mieke

  Volg je op FB en je blog. Waarom ik deze boeken graag zou willen winnen ? Ben een fervent lezer….kan niet zonder boeken, dat is namelijk geen leven :P Laat me jou zijn staat al een hele tijd op mijn verlanglijstje, maar de andere boeken liegen er ook niet om…kortom: een geweldig pakket boeken. Doe heel graag mee met deze winactie ;)

 42. melissa

  Ik vind het heerlijk om te lezen. voor mij is dit de ontspanning na een drukke (werk)dag als de kids in bed liggen. beter als televisie. en dan een heerlijk vrolijk feelgood verhaal. ik volg en like je via bl melissvanstipdonkmaas, fb melissa.vanstipdonkmaas, instagram melissamaas1984. gr melissa

 43. annette

  Hoi Dagmar,

  Wat een superleuke winactie!! En wat zouden de boeken mij goed van pas komen! Deze 3 staan op mijn verlanglijstje maar ik mag van mezelf maar 1 boek per maand aanschaffen (de rest lees is via de bieb om mijn honger te stillen) want anders groei ik uit mijn huis met alle boeken.
  Voor deze 3 leukerds heb ik al een mooi plekje in gedachte om ze neer te zetten nadat ik ze met een kop thee op de bank heb gelezen.

  Lieve groetjes Annette

 44. Nicole

  Ik zou ze graag willen winnen voor mijn moeder!
  Ze houdt enorm van lezen maar doet dit te weinig wellicht dat met dit presentje ze weer gaat beginnen :D

  Ik volg je overal trouwens, maar dat weet je ;-)

 45. Ik doe heel graag mee met deze actie. Het lijken me ontzettend leuke boeken waar k weer een review over kan gaan schrijven op mijn blog. Ik heb daarom ook aan de basisstappen van de winactie voldaan :D

 46. Marion Poeste Thomas

  Super leuk! toevallig staan ze alle 3 op mijn ”verlanglijstje” voor boeken :) ik doe heel graag mee!

 47. Barbara

  Wauw, wat een mooie winactie. Winnen zou een mooi begin van 2015 zijn! Ik volgde je al enige tijd, maar nu op alle sociale media.

 48. Ashley

  Wauw wat een leuke boeken! Al mijn andere boeken zitten al ingepakt voor de verhuizing en mis ze wel! In het nieuwe huis zou ik graag een aanvulling willen hebben in mijn eigen bibliotheek en deze boeken lijken mij erg leuk.

  Liefs!

 49. Anneke

  Beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik doe graag mee omdat ik mij graag ontspan in een leuk boek.
  Anneke onlangs geplaatst…Gelukkig nieuwjaarMy Profile

 50. Joëlle

  Ik doe mee! Volg je op facebook en instagram! Nice! En waarom? Omdat lezen nog steeds een grote passie is, en ik echte boeken verkies boven e-boeken!

 51. Saar

  Ik volg je reeds overal geloof ik :-) Chicklits lezen zo heerlijk weg hè? En ik heb leesvoer nodig, omdat ik mezelf beloofd heb om dit jaar meer te lezen dan te facebooken, dus ik moet met iets die tijd opvullen :-P

 52. Saskia

  Mooie winactie. Maar aangezien ik gewoon geen lezer ben, laat ik anderen graag meer kans maken :)

 53. E

  Ik wil graag deze chicklits winnen. Aangezien ik gek ben oplezen en opzoek ben naar nieuwe boeken.

 54. Tessa

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Omdat ik helaas iets meer vrije tijd heb gekregen dan ik zou willen heb ik wel alle tijd om deze drie heerlijke boeken te lezen.

 55. Elvira van der Heijden

  wat leuk ik doe heel graag mee!
  Goede opportunity om mijn Nederlands te verbeteren! <3

  op instagram :forest_elven, Twitter: ForestElven, Bloglovin' en FB mijn eigen naam =)
  *fingers crossed*

 56. Nina

  Ik doe graag mee: ik ben gek op lezen en vooral dit genre! En deze ken ik nog niet!!
  Ik volg en like je op BL, FB en TW (@Mol075)

 57. Anneliese

  Ik doe graag mee, ik hou erg van lezen, en deze boeken lijken me heel erg leuk.
  Heerlijk voor de koude dagen op de bank en in bed.

  Alles gedaan, behalve Instagram.

  Groetjes Anneliese

 58. Allereerst, Van harte gefeliciteerd !
  Waarom ik graag een kansje waag?
  Boeken, boeken en nog eens boeken, dat is mijn passie.
  Meestal thrillers of fantasy, maar sinds ik enkele jaren geleden kennis heb gemaakt met de boeken van Sophie Kinsala vind ik het heerlijk om regelmatig een leuke chicklit te lezen.
  Een recensie van een chicklit heb ik nog nooit geschreven, dus ja, dat zou ik graag doen met deze boeken.

 59. Leonie

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat lief dat je deze fantastische boeken trakteert! Heerlijk om een lang weekend mee op de bank te verdwijnen :-)

 60. Jolijn

  Hi Dagmar,
  Die boeken lijken me alle 3 echt geweldig! Ik maak graag kans (:
  Hiervoor volgde ik je eigenlijk al op alle genoemde media, en ik heb ook even getweet. Extra kans is nooit verkeerd voor die leuke boeken, ik ben benieuwd en wil nu al op de bank zitten met een dekentje en warme choco om helemaal verdiept te zijn in dat boek!
  Fijne avond! XX

 61. Paula Hemmen

  Lekker lezen! Ik doe mee

 62. Emma

  Wat een te leuke winactie. Lijken me super leuke boeken! Ik doe graag mee :)

  groetjes,

  Emma

 63. Nancy van Heck

  De 3 boeken lijken mij allebei erg leuk om te lezen ik doe graag mee met de actie.

 64. natasja emmen

  super leuke aktie, ik maak dolgraag kans, Ben dol op lezen!!
  follow en like op blogloven
  follow op twitter en de tweet geplaatst
  like op bloglovin

 65. Priscilla Stoel

  Super leuk om deze boeken straks te mogen lezen in ons huisje na al het klussen! !

 66. Wat een leuke win actie! Voor mijn blog wil ik graag wat meer lezen en recensies schrijven. Dit boekenplanken winnen zou daarom goed uitkomen :D Lekker ontspannen met een van deze boeken onder een dekentje met een warme mok thee, ja dat lijkt mij wel wat!

 67. Yvonne

  Blogloving; check!
  Facebook: check!
  Twitter: check!

  Kortom, ik doe mee aan deze super leuke actie! :D

 68. Anita

  Ik hou van lezen en dan vooral chicklits! Met deze drie boeken zou ik weer vooruit kunnen komen + ik heb gelezen dat ze erg goed zijn!

 69. Penny

  Ik doe graag mee met deze ontzettend leuke actie! Ik volg je overal behalve op Instagram (daar ben ik nog niet op te vinden haha). En waarom ik zou willen winnen? Met een heerlijk boek op de bank tijdens de koude wintermaanden, maak je mij het gelukkigst!

 70. Anita Vledder

  Van harte gefeliciteerd dan eerst nog maar even en wat een te gekke actie! # die ik nog niet gelezen heb! Dat zou genieten zijn! Bloglovin,twitter en facebook :D

 71. Marjo Grimmius

  Wow wat een boel reacties al! Nog van harte gefeliciteerd! Ik heb overal aan meegedaan en volg je nu overal, leuk! Nu hopen op dit heerlijke feel good pakket, fingers crossed! :-)

 72. zoe

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

Geef een antwoord

CommentLuv badge