Blog

Boekentip Wees lief voor jezelf door Louise Hay

Wees lief voor jezelf Louise Hay boek affirmaties

Als ik het heb over koningin van de zelfhulpboeken, dan heb ik het natuurlijk over Louise Hay. Haar werk inspireerde mij en miljoenen andere mensen over de hele wereld. Ik werd dan ook heel blij toen haar prachtige boek Wees lief voor jezelf – elke dag een affirmatie op de mat viel als een krachtige reminder om hiernaar te leven.  Het boek is echt een cadeautje voor jezelf vol inspiratie, rust en ruimte voor nieuwe kansen en inzichten. Dit boek helpt je niet alleen om het dagelijkse nog mooier te maken, maar ook om nieuwe mogelijkheden te creëren. Ik voel mij na het lezen energieker, rustiger en geïnspireerd. In deze recensie vertel ik je graag meer over het werk van Louise Hay en haar boek waarin je elke dag een affirmatie mag ontvangen. 

Over Wees lief voor jezelf – elke dag een affirmatie

Elke dag positieve, inspirerende woorden van de koningin van zelfliefde: Louise Hay. Louise Hay inspireerde met haar werk miljoenen mensen over de hele wereld. Ze spoorde je met haar boeken als Heel je geest, Spiegelwerk en Een gelukkige geest in een gezond lichaam aan om van jezelf te houden, en leerde dat je de regie over je eigen leven hebt. Louise Hay is in 2017 op negentigjarige leeftijd in haar slaap overleden. Ter ere van haar leven zijn haar mooiste affirmaties gebundeld in Wees lief voor jezelf. Een verzameling met 365 van Hays meest inspirerende affirmaties, een voor elke dag, zodat je het hele jaar de wijsheden van de grande dame bij de hand hebt.

Over Louise Hay

Louise Hay is bekend van haar wereldwijde bestsellers  Je kunt je leven helen en Heel je lichaam. Met haar inzichten en positieve filosofie helpt Louise Hay wereldwijd miljoenen mensen op weg naar een fijner en positiever leven. Ze wordt gezien als een van de grondleggers van de zelfhulp, en schreef lang voordat het gangbaar was al over de onlosmakelijke connectie tussen lichaam en geest. Haar boeken worden in meer dan 33 landen uitgegeven en zijn in 25 talen vertaald.

Mijn mening over Wees lief voor jezelf

Het is je vast niet ontgaan, ik lees heel graag zelfhulpboeken. Het is niet voor niets mijn favo genre en als ‘self-help junkie’ heb ik al erg veel boeken op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling gelezen. Louise Hay steekt qua niveau en kwaliteit met kop en schouders boven deze inspirerende bestsellers en must reads uit. Haar werk is niet voor niets over de hele wereld verkrijgbaar, haar woorden komen echt binnen. Sterker nog: haar boeken veranderen je leven. Als je open staat voor inspiratie, dan mag je het vanuit uiteenlopende hoeken ontvangen. Als je open staat voor het inspirerende werk van Louise Hay dan maak je een transformatie door. In dit boek staat voor elke dag een affirmatie zodat je het hele jaar door tot nieuwe inzichten en meer energie mag komen. Louise Hay geeft je handvatten om van jezelf (te leren) houden, daar heb je levenslang plezier van!

Elk stukje dat je mag lezen in dit boek, opent je ogen en zorgt ervoor dat je op een vernieuwende manier de dag ervaart. Zelf vind ik het heel prettig om met deze inspirerende affirmatie van Louise Hay de dag te beginnen. Het geeft mij energie, ik krijg nog meer zin om de beste versie van mijzelf te zijn en er wat van te maken. Ook lees ik in de avond graag even het stukje terug. Ik blijf dan met een grote glimlach achter, wanneer ik weer ontdek hoe groot het positieve verschil is wat deze affirmatie heeft gecreëerd. Ik merk dat ik bovendien zachter ben geworden voor mijzelf, iets wat mij een lange tijd niet goed meer lukte. Wat ben ik dankbaar voor deze prachtige bundel vol wijsheden, energie en inzichten. Ik geniet er elke dag van en het boek betekent veel voor mij.

Conclusie

Wees lief voor jezelf is een kunstwerk! Een bundeling van zoveel krachtige, inspirerende affirmaties is het mooiste cadeau dat je jezelf (of iemand anders) kunt geven.  Leven vanuit liefde begint bij liefde voor jezelf, zodat je onvoorwaardelijke liefde mag verspreiden. Dit pareltje van een boek helpt je daarbij. Geniet van haar inspirerende werk!

Wees lief voor jezelf – elke dag een affirmatie | Louise Hay | Spectrum | 400 pagina’s | €17,99 | Klik hier om het e-book te lezen.

Ken jij de boeken van Louise Hay? Welk genre lees jij graag?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.