Blog

Wanneer stond je versteld van jezelf?

Kan je het je nog goed herinneren wanneer je voor het laatst echt versteld stond van jezelf? Of moet je flink graven om dit moment te achterhalen?  Weet je nog hoe je je toen voelde? Kijk je er met een voldaan gevoel op terug? Misschien zou je dat moment met jouw kennis en ervaring van nu heel anders aanvliegen, maar toen viel alles samen waardoor jij echt versteld stond van jezelf en dat maakte indruk. Je stapte uit jouw comfortzone, verrichte een indrukwekkende prestatie, deed iets unieks, bedacht een origineel idee,  je doorbrak een belemmerende overtuiging of stapte over een angst heen… Dat onvergetelijke moment creëerde jij door te doen. Door niet te blijven hangen in het denken, maar door actie te ondernemen en het verschil te maken. Misschien voor anderen, maar in ieder geval voor jezelf!

“Doing your best is more important than being the best”

Wellicht vond je het ongelooflijk spannend om tot dat moment te komen en voelde je je onzeker, angstig en gespannen. Dat is ook niet zo gek, je deed iets waarvan je misschien zelf ook niet eens wist dat je het in je had. Het zou kunnen dat je een prestatie voor onmogelijk had aangezien en je het toch hebt bereikt! Of dat je over een angst heen stapte en daardoor was je zomaar een ervaring rijker! Hoe onzeker je je voor dit moment ook voelde, je kreeg er vertrouwen voor terug. Juist door die uitdagingen aan te gaan, mag dat vertrouwen in jezelf groeien. Als je iets wil wat je nooit hebt gehad, dan moet je iets doen wat je nog nooit hebt gedaan! Great things never came from comfortzones!

Wil je ontdekken wat je écht graag zou willen in 2019 en hoe je er 365 onvergetelijke dagen van kunt maken? In Het jaar waarin ik moedig ik je met liefde aan om te kiezen waar je blij van wordt. Geniet van dit cadeautje voor jezelf of voor een dierbare en ontdek de antwoorden die in jou verscholen zitten.

Wanneer stond je versteld van jezelf? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.