Blog

Waarom je Pitch Perfect 2 niet mag missen + winactie

PicMonkey CollageI’m pretty sure I’m the hot one! Lachend en zingend verliet ik de bioscoopzaal na het zien van de muzikale feel-good film Pitch Perfect 2. Aca-awesome news, want de film is officieel in première gegaan en de film is écht een feestje. Ik vertel je waarom je deze film niet mag missen én ik ga 2 lezeressen heel erg blij maken met een Pitch Perfect 2 pakket, doe je mee?

Pitch Perfect 2 gaat over…
Pitch Perfect zorgde in 2013 voor de wereldwijde ‘cup song’ rage met het lied Cups (When I’m Gone) van hoofdrolspeelster Anna Kendrick. Het lied inspireerde veel mensen om een beat te maken met een plastic beker. En nu zijn de Barden Bellas helemaal terug! Elizabeth Banks regisseert Pitch Perfect 2, waarin alle favoriete personages uit Pitch Perfect terugkeren. En we krijgen te maken met een spannend duel, want wie zitten er toch achter de beruchte a capella groep Das Sound Machine?  Kijk voor meer informatie over Pitch Perfect 2 op www.pitchperfect.nl.

Waarom ik hardop lachte tijdens de film… 
Ik vond het echt een eer om aanwezig te zijn tijdens de persvoorstelling van Pitch Perfect 2 bij Universal. Ik heb nog nooit eerder gehad dat ik een film heb gezien en deze nog een keer zou willen bekijken. Oké twee uitzonderingen: Love Actually en The Parent Trap, maar die zijn al van héél lang geleden en eerder nostalgie. De film is perfect om samen met je vriendinnen/zus of moeder te bekijken, ik had de grootste lol met lieve Anne. Ik ben razend enthousiast en dat is niet voor niets. Pitch Perfect 2 maakt je dag tot een feestje, de combinatie van zingen en dansen inclusief veel humor maakt het helemaal af.  En de personages zijn écht geweldig. Tevens is het goed om te weten dat je de film ook prima kunt bekijken zonder het eerste deel te zien, ik ging er blanco in en wist niet goed wat voor soort film ik kon verwachten. Verrassing, de vrolijkste film aller tijden! Ik ga gauw deel één bekijken, can’t wait. En bij thuiskomst lag er een pakketje op mij te wachten… Dé beker voor de Cup song.

Knipsel

Oefening baart kunst, ik ging namelijk ook de uitdaging aan om de Cup song te realiseren (klik hier om mij te zien stuntelen). Gelukkig was het weekend lang genoeg om iets te presteren, zoals je in het Instagram filmpje kunt zien ben ik een geboren talent *kuch kuch* Ik werk nog aan mijn ritme haha. Extra leuk? Je kunt nu ook de beker winnen waarmee je zelf kunt oefenen!

Doe je mee met de winactie?
Ik mag 2 lezeressen ontzettend blij maken met een superleuk Pitch Perfect 2 pakket bestaande uit 2 x tickets om naar de film Pitch Perfect 2 te gaan + een beker om de Cup Song mee te oefenen + een selfie stick! Hier ga je ongetwijfeld een onwijs leuke tijd door beleven, doe je ook mee met de winactie?

 Laat in de comments achter waarom je graag naar Pitch Perfect 2 zou willen;
 Volg mijn blog ByDagmarValerie op Bloglovin’ en like dit bericht;
 Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie

Om extra kans te maken:
 Volg mij @ByDagmarValerie op Instagram

De winactie loopt t/m zondag 17 mei en ik zal de 2 winnaars bepalen met behulp van Random.org. De 2 winnaars ontvangen persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter zodat ik contact met je op kan nemen. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog!

Wat vind jij van de film Pitch Perfect? Kan je ook niet wachten om de film te zien?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.