Als je de juiste woorden niet kunt vinden…

Als je de juiste woorden niet kunt vinden…

FullSizeRender (26)Dan pak je Versjes van Lars erbij! Dit is namelijk hét cadeauboek voor je geliefde of anders lieverds met geweldige juweeltjes aan versjes die precies beschrijven wat jij wilt vertellen. Toen ik de Flow erbij pakte, viel deze open op het prachtige versje van Lars van der Werf dat je hierboven ziet. Ik werd geraakt, beet op mijn lip en vervolgens verscheen er een glimlach van oor tot oor op mijn gezicht. Dit is prachtig! Ik vertel je er graag meer over, want deze versjes vragen om gedeeld te worden!

Over Versjes van Lars
Op elke bladzijde van dit boekje met versjes van de jonge dichter Lars van der Werf, zit in het papier en de drukinkt een glimlach voor op je gezicht verstopt. Ze zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk simpel, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen. Dus schrijf ze vooral over in liefdesbrieven aan de liefde van je leven en op kaarten naar je moeder, dat vindt Lars helemaal niet erg. En lees ze elke dag voor het naar bed gaan. Glimlachend gaan slapen is veel gezonder!

Over Lars van der Werf
Versjes van Lars zijn versjes van Lars van der Werf, een in 1987 geboren plezierdichter en schrijver uit Rotterdam.

Sneak preview uit Versjes van Lars
FullSizeRender (25)

Mijn mening 
Wat een geweldig talent als je de ander zo kunt raken middels woorden. Ik kreeg tranen in mijn ogen, terwijl een glimlach mijn lippen krulde. Ik was geraakt door deze kunst, want dat is het. Lars van der Werf speelt op magische wijze met woorden waardoor gezichten gaan stralen en harten smelten. De versjes zijn compact, maar vol kracht, warmte en liefde. Ook is het een geweldig cadeau om te geven en te krijgen, puur genieten! Ik heb veel bewondering voor Lars en ik zou hem nooit kunnen evenaren, maar ik krijg veel energie door de mooie versjes en de inspiratie begon te borrelen. Daarom speciaal een poging tot drie versjes door mij geïnspireerd op de prachtige versjes van Lars:

Je stralende ogen en je hart van goud, maar laat door niemand jouw glimlach van je afpakken, we worden lachend oud – By Dagmar Valerie

Met geluk wil ik strooien, weggeven en het vermenigvuldigt zich als je het deelt en het wordt je ontnomen als je het van de ander steelt. – By Dagmar Valerie

Mag ik fluisterend in je oor vertellen dat je er nooit alleen voor staat en als je mij nodig hebt met chocolade, tissues en hulp ik je echt niet in de steek laat. Together forever, never apart. Maybe in distance but never in heart!  – By Dagmar Valerie

Conclusie
Versjes van Lars is het perfecte cadeau om te geven en te ontvangen, je gunt immers iedereen zo’n grote glimlach op het gezicht en deze vind je gegarandeerd op elke bladzijde. Deze versjes bevatten magie; ze zitten vol leven, warmte, liefde en geluk!

Aantal sterren: ✩✩✩ [5/5]

Titel: Versjes van Lars, Auteur: Lars van der Werf, Uitgeverij: Meulenhoff, Prijs: €10,00, Aantal pagina’s: 128,  ISBN 9789029090407

Heb jij Versjes van Lars al gelezen? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 32 reacties.

 1. Manon

  Dat klinkt leuk al die versjes, ik ben ook wel zo iemand die nooit haar woorden goed kan vinden, maar sommige versjes zijn wel zo cliché haha. Wat leuk dat je hierdoor ook inspiratie had voor gedichten!
  Manon onlangs geplaatst…Outfit voor elk decemberfeest ☆My Profile

 2. Xaviera

  Dit lijkt me een heel erg mooi boek, die twee versjes die je hier deelt van Lars raken mij. net als de drie versjes die jij zelf hebt gemaakt. Heel erg mooi geschreven! Fijne inspiratie weer, dankjewel!
  Xaviera onlangs geplaatst…Thoughts & Tea #1My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw super superlief je mooie reactie, dankjewel <333

  1. Dagmar Valerie

   Echt zo bijzonder je lieve comment, heel erg lief dankjewel <333 Echt een eer!

  1. Dagmar Valerie

   Ja ik vind het ook zo knap, echt heel speciaal <3

 3. Yvette

  Het versje op de eerste foto zal op mijn trouwkaart staan die NU gedrukt wordt :D Zo leuk dat je die gebruikt hebt! :D
  Yvette onlangs geplaatst…2e Liebster Award!My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw echt waar? Ongelooflijk, wat super bijzonder! Echt prachtig!

 4. Evelien

  Ik werd ook zo enorm geraakt door het versje wat je vorige week postte. Love it. Jouw versjes zijn ook prachtig <3. Goed bewaren hoor voor je eigen gedichtenbundel: Versjes by Dagmar Valerie.

  1. Dagmar Valerie

   Haha aah wat super superlief <333 Zo creatief als Lars ben ik niet, maar ik vind zijn versjes ook ongelooflijk mooi :)

 5. Miriam

  Nog nóóit van gehoor, maar wat een goede tip! Erg leuk :D
  Miriam onlangs geplaatst…OOTD!My Profile

 6. Saar

  Je hebt gelijk. Ze brengen werkelijk een glimlach op je gezicht. Ik ben benieuwd geworden naar meer. Jouw pogingen mogen er trouwens ook zijn!

  1. Dagmar Valerie

   Ah wat superlief je reactie en geweldige compliment! Dankjewel :)

Geef een antwoord

CommentLuv badge