The Huntsman – Een must see voor hem en haar!

The Huntsman – Een must see voor hem en haar!


The Huntsman is een film waarover ik veel positieve recensies over had gelezen en ik keek er daarom extra naar uit om met Jord een date night te houden en samen naar deze film te gaan. Geweldige acteurs waren voor The Huntsman gecast en het scheen een indrukwekkende en veelbelovende film te zijn; maar heb ik dit ook zo ervaren? 

In de spectaculaire actie-avonturenfilm The Huntsman: Winter’s War keren Chris Hemsworth en Charlize Theron terug als jager Eric en Queen Ravenna uit Snow White and the Huntsman. Ze worden bijgestaan door Emily Blunt en Jessica Chastain. Na de dood van haar zus schakelt de jonge ijskoningin Freya (Emily Blunt) haar soldaten in om de magische spiegel voor haar te bemachtigen. Ze ontdekt dat Ravenna tot leven kan worden gewekt met de duistere magie van de spiegel en samen blijken ze  machtiger te zijn dan de meest sinistere krachten die het land ooit hebben bedreigd…

Actie, spanning, avontuur, liefde én een heerlijk vleugje humor. Dat en nog veel meer kan je verwachten in de ijzersterke en ijskoude film The Huntsman. Je verveelt je als kijker geen seconde, want aan spectaculaire beelden en actie geen gebrek! Zowel Jord als ik hebben genoten van de film, hij is perfect om samen te kijken en ik vond het ook heel tof om weer een keer een film in 3D te zien. Die effecten maken het tot een fantastische beleving! Ik ben dol op sprookjes, maar dit verhaal gaat veel verder dan dat. Als kind ken je sprookjes door en door, maar The Huntsman laat je zoveel meer zien en zorgt voor een geheel nieuwe dimensie. Ook de liefde mag niet ontbreken in The Huntsman, de vonken spatten niet het scherm af, maar springen wel degelijk regelmatig over. De chemie tussen Chris en Emily (mag ik hen wel bij hun voornaam noemen?) voel je als kijker en ook hiervoor mijn complimenten. Oh en heb ik al benadrukt dat Chris echt heel heel heel erg leuk is? Ja, dit is echt een film die zeker de moeite waard is om te kijken!

Nieuwsgierig naar de film? Bekijk hier alvast de trailer, je gaat The Huntsman vast en zeker heel indrukwekkend en spectaculair vinden. Althans, ik ben heel erg onder de indruk!

Heb jij The Huntsman al gezien?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 12 reacties.

 1. Judith

  Ik ben zelf eigenlijk helemaal niet van de sprookjes en hoewel ik Snowwhite & The Huntsman wel een kans wilde geven, heb ik dat nog steeds niet gedaan. Toch klinkt deze film wel heel gaaf, dus ben stiekem wel iets nieuwsgieriger geworden. :)
  Judith onlangs geplaatst…Recensie: Misschien Ooit – Colleen HoverMy Profile

 2. Saar

  Ik had de trailer al gezien en ik had best zin om te gaan kijken. Alleen weet ik niet of mijn Lief te verleiden is tot zo’n date night. Ik laat hem alvast jouw recensie eens lezen, dan zien we wel :)
  Saar onlangs geplaatst…Project (T)huis | het is een beginMy Profile

 3. Daisy

  Leuk! Na het lezen van dit stukje wil ik de film zeker zien :) En wat een toffe acteurs, ik vind Charlize Theron en Chris Hemsworth zo goed!
  Daisy onlangs geplaatst…BloomyMy Profile

 4. Miriam

  Jaaa, deze wil ik ook heulll graag zien! Ik vind die trailer al super vet dus de film is vast ook tof :D
  Miriam onlangs geplaatst…Een dagje…Zwolle!My Profile

 5. Justine

  Als filmliefhebber heb ik deze natuurlijk al gezien. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er meer van had verwacht. Het was een vermakelijke film, mooi gemaakt, maar ik vond het toch “net niet” ofzo. Jammer!
  Justine onlangs geplaatst…Happy monday: teamdag & afstuderenMy Profile

 6. Vivian

  Ik vind deze best wel goed klinken, maar niet om echt in de bioscoop te zien: dan wacht ik liever tot-ie op Netflix komt of zo haha.
  Vivian onlangs geplaatst…De Life Improvement TAG!My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge