Blog

The Huntsman – Een must see voor hem en haar!


The Huntsman is een film waarover ik veel positieve recensies over had gelezen en ik keek er daarom extra naar uit om met Jord een date night te houden en samen naar deze film te gaan. Geweldige acteurs waren voor The Huntsman gecast en het scheen een indrukwekkende en veelbelovende film te zijn; maar heb ik dit ook zo ervaren? 

In de spectaculaire actie-avonturenfilm The Huntsman: Winter’s War keren Chris Hemsworth en Charlize Theron terug als jager Eric en Queen Ravenna uit Snow White and the Huntsman. Ze worden bijgestaan door Emily Blunt en Jessica Chastain. Na de dood van haar zus schakelt de jonge ijskoningin Freya (Emily Blunt) haar soldaten in om de magische spiegel voor haar te bemachtigen. Ze ontdekt dat Ravenna tot leven kan worden gewekt met de duistere magie van de spiegel en samen blijken ze  machtiger te zijn dan de meest sinistere krachten die het land ooit hebben bedreigd…

Actie, spanning, avontuur, liefde én een heerlijk vleugje humor. Dat en nog veel meer kan je verwachten in de ijzersterke en ijskoude film The Huntsman. Je verveelt je als kijker geen seconde, want aan spectaculaire beelden en actie geen gebrek! Zowel Jord als ik hebben genoten van de film, hij is perfect om samen te kijken en ik vond het ook heel tof om weer een keer een film in 3D te zien. Die effecten maken het tot een fantastische beleving! Ik ben dol op sprookjes, maar dit verhaal gaat veel verder dan dat. Als kind ken je sprookjes door en door, maar The Huntsman laat je zoveel meer zien en zorgt voor een geheel nieuwe dimensie. Ook de liefde mag niet ontbreken in The Huntsman, de vonken spatten niet het scherm af, maar springen wel degelijk regelmatig over. De chemie tussen Chris en Emily (mag ik hen wel bij hun voornaam noemen?) voel je als kijker en ook hiervoor mijn complimenten. Oh en heb ik al benadrukt dat Chris echt heel heel heel erg leuk is? Ja, dit is echt een film die zeker de moeite waard is om te kijken!

Nieuwsgierig naar de film? Bekijk hier alvast de trailer, je gaat The Huntsman vast en zeker heel indrukwekkend en spectaculair vinden. Althans, ik ben heel erg onder de indruk!

Heb jij The Huntsman al gezien?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.