Blog

The Girl on the Train Film winactie

the-girl-on-the-train-changes1
The Girl on the Train is een spannende film gebaseerd op het gelijknamig boek Het meisje in de trein van Paula Hawkin dat vorig jaar in Nederland verscheen bij Uitgeverij A.W. Bruna. Mijn recensie over het boek kan je hier lezen, maar het is tijd om de film te vergelijken met het boek!  Die vergelijking mag jij binnenkort maken, want ik mag namelijk bioscoopkaarten weggeven voor de film! Doe je mee met deze spannende winactie? 

Over The Girl on the Train
Rachel is een onlangs gescheiden vrouw die aan de drank is geraakt. Ze begint te fantaseren over het leven van het perfecte stel dat ze dagelijks in de trein ziet zitten. Dit is natuurlijk geheel onschuldig, maar op een dag komt ze thuis na een avond zuipen en zit ze helemaal onder het bloed.

Regie: Tate Taylor | Cast: Emily Blunt (Rachel Watson), Justin Theroux (Tom Watson), Haley Bennett (Megan Hippwell), Luke Evans (Scott Hippwell), Rebecca Ferguson (Anna Watson), Edgar Ramírez (Dr. Kamal Abdic), e.a. | Speelduur: 112 minuten | Jaar: 2016

hetmeisjeindetrein

Titel: Het meisje in de trein Auteur: Paula Hawkins Uitgeverij: A.W. Bruna  Prijs: €19,95  ISBN: 9789044971453 Klik hier voor het e-book

Sneak preview uit het boek… 
Ze ligt begraven onder een zilverberk, in de buurt van de spoorrails, en haar graf is een cairn. Een klein hoopje stenen, meer niet eigenlijk. Ik wilde niet de aandacht vestigen op haar laatste rustplaats, maar ik moest iets doen voor haar nagedachtenis. Ze zal er vredig slapen, niemand die haar daar stoort, geen geluiden behalve vogelgezang en het gedreun van passerende treinen. 

Win 2 X bioscoopkaarten voor The Girl on the Train
Laat in de reacties achter waarom je graag de film zou willen zien en maak kans op 2 X bioscoopkaarten voor The Girl on the Train! Ook zou ik het superleuk vinden als je mijn Facebookpagina By Dagmar Valerie liket waar ik je op de hoogte hou van de nieuwste artikelen en gezellige updates. Je kunt deelnemen aan deze winactie t/m zondag 23 oktober en daarna zal ik contact opnemen met de winnaar. De bioscoopkaarten worden dan zo snel mogelijk verzonden zodat misschien wel jij binnenkort van deze spannende verfilming kunt genieten.

Heb jij het boek Het meisje in de trein al gelezen? Het is niet voor niets de VN Thriller van het jaar 2015… Zou de film net zo spannend zijn? Waarom zou jij graag de bioscoopkaarten willen winnen? 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.