Blog

Terugblik op het #Laatmejouzijn event

PetraWat doe je als je niet kunt slapen? Juist, dan ga je lekker schrijven. Zojuist heeft het #Laatmejouzijn event plaatsgevonden met 25 lieve bloggers en 3 inspirerende auteurs, waarbij ik de organisatie op mij heb genomen. Ik had nooit verwacht dat de sfeer zo fijn zou zijn en het allemaal zo goed zou lopen. Mijn vriend vroeg net ook of ik, als ik de tijd terug kon draaien, iets anders zou hebben gedaan. Mijn antwoord erop was fanatiek nee- schudden. Het was een droom die werkelijkheid is geworden en het verliep zo fijn, ik stuiter nu nog na. 

IMG_1289Chicklits
Even in het kort: ik werk sinds nu precies een maand voor uitgeverij Kok / Omniboek (Zomer & Keuning) waar ik de functie van marketingmedewerker bekleed. Ik focus mij voornamelijk op online én chicklits (mijn droomcombinatie). Op de bovenste foto zie je het nieuwste boek van Petra Kruijt Laat me jou zijn waarvoor we het feestje organiseerden. Het was nog een verrassing voor haar wat er precies zou gebeuren, maar het compliment dat ze in het exemplaar voor mij heeft geschreven is goud waard. Ik hou echt van mijn baan en dit is zo’n bekroning op het werk. Als auteurs blij zijn, dan maak je mij de gelukkigste van de wereld. Het was voor mij al een geweldige verrassing om met een quote én mijn blog in het boek genoemd te worden, maar deze combinatie doet mij zweven van geluk. Love my job!
IMG_1274
Er waren lekkere hapjes en drankjes aanwezig, de goodiebags waren flink gevuld met heerlijk leesvoer en de héle vloer lag vol met hartjes confetti… Die we volgend jaar hoogstwaarschijnlijk ook nog ergens terug zullen vinden, oeps! Het leek mij een (knallend) goed plan om bij het overhandigen van het eerste exemplaar aan Petra confetti kanonnen met hartjes in te zetten als verrassing. Twee gingen er flink af, eentje helaas niet, maar dat mag de pret niet drukken want het effect pakte goed uit. Ook was er een Q&A met Petra en gaven Gillian en Marcha inspirerende presentaties.

IMG_1291
En er was gelukkig ook nog even tijd om met mijn lieve vriendinnetjes op de foto te gaan v.l.n.r. lieve Lois, Eline, Kimberly & Sophie (hun blogs zijn het volgen zéker waard) <3
IMG_1276
Het was zo gezellig om de lieve bloggers én gepassioneerde boekliefhebbers te ontmoeten, bij te praten, samen te lachen, door elkaar geïnspireerd te worden en het feestje tot een succes te maken. Ik kijk er met veel plezier op terug. Van de voorpret kon ik al genieten, tijdens het event was er een geweldige sfeer en nu is het tevens een feestje (after party!) om de enthousiaste tweets en foto’s die gedeeld worden te bekijken.
event

Dankjewel Judith, Esmee, Lisanne, Judith (van Pel), Jenny, Yara & Danique, Audrey, Amy, Nathalie, Maaike, Jessica, Evelien, Eline, Lisa, Marieke, Rosanne, Sophie, Josianne, Lois, Dieuwke, Kimberly & natuurlijk Petra, Gillian & Marcha voor de onvergetelijke tijd! Deze foto ga ik uitvergroten en inlijsten, ik word er zo gelukkig van als ik er naar kijk! En neem vooral een kijkje op de blogs van deze inspirerende en lieve topbloggers <3 En nu het écht nachtwerk is geworden, ga ik gauw slapen <3

Houd jij ook van lezen?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.